Social Icons

Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2021

Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2021

ΚΡΙΟΣ:
Όσο και να πιστεύετε ότι αξίζετε τα πάντα, δε γίνεται να τα έχετε όλα. Μην περιμένετε να έρθουν μόνες τους οι λύσεις για να αλλάξει μια κατάσταση.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Διατυπώστε τα τυχόν παράπονα που έχετε χωρίς περιστροφές. Η συμβουλή ενός συνεργάτη θα σας απαλλάξει από αρκετές ανησυχίες.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Αλλάξτε διακόσμηση στο σπίτι σας για να αλλάξετε και διάθεση. Προετοιμαστείτε ψυχικά για να αντιμετωπίσετε εμπόδια που αφορούν τον οικογενειακό σας χώρο.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Απ’ το να έχετε αυξημένες απαιτήσεις, αρκεστείτε σε ότι είναι εφικτό. Αν δε μειώσετε τις εντάσεις θα βγουν στην επιφάνεια παράπονα και απωθημένα.
 
ΛΕΩΝ: Για να δημιουργήσετε ρομαντικό κλίμα, χρησιμοποιήστε τη φαντασία σας. Μείνετε μακριάς από άτομα που θέλετε να κόψετε γιατί σας έχουν θίξει.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Απομακρυνθείτε διακριτικά από ανθρώπους που σας έχουν κουράσει. Δεν είναι πάντα εύκολο να διαπιστώσετε τις κινήσεις που γίνονται πίσω από την πλάτη σας.
 
ΖΥΓΟΣ: Δοκιμάστε το διάλογο για να λύσετε προβλήματα που αντιμετωπίζετε με τους συνεργάτες σας. Αφιερώστε χρόνο στο να ακούσετε αυτά που θα σας πει κάποιο αγαπημένο πρόσωπο.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Με αρνητικές σκέψεις δεν πρόκειται να βρείτε λύσεις σε θέματα που σας φαίνονται βουνό. Τα αποτελέσματα και τα οφέλη των προσπαθειών σας θα αρχίσουν να γίνονται ορατά.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Ακούστε την κριτική που σας κάνουν, γιατί ίσως γίνεται καλύτεροι. Αποφύγετε την απομόνωση γιατί οι αναμνήσεις θα σας προκαλέσουν κατάθλιψη.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θυμηθείτε και τηρήστε τα όρια που έχετε βάλει στις σχέσεις σας. Μη θυμώνετε για τα λάθη που κάνετε, αφού από αυτά μαθαίνετε καλύτερα.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αν θέλετε να κερδίσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, σκεφτείτε τρόπους να το ικανοποιήσετε. Μπορεί να μην αντέξετε τις εντάσεις, γι’ αυτό μην τις προκαλέσετε.
 
ΙΧΘΥΣ: Δώστε έμφαση σε αυτά που σας ενώνουν με τα οικεία σας πρόσωπα για να ξεπεράσετε τις αντιθέσεις. Κρατήστε μια απόσταση σε ορισμένες καταστάσεις που δε σας καλύπτουν.