Social Icons

Παρασκευή 27 Αυγούστου 2021

Παρασκευή 27 Αυγούστου 2021

ΚΡΙΟΣ:
Σταθείτε δυναμικά στο ύψος των περιστάσεων και μην αμφιταλαντεύεστε. Μη χαλαρώσετε γιατί αν η απόδοσή σας πέσει κάποιοι θα το εκμεταλλευτούν.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Οι προσπάθειές σας θα αποδώσουν αν επικεντρωθείτε στη δουλειά σας. Θα δοκιμαστούν έντονα οι αντοχές σας και θα πρέπει να είστε σε ετοιμότητα για να κρατηθείτε ακμαίοι.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Εκδηλώστε τα πραγματικά σας αισθήματα και πάψτε να κρύβεστε πίσω από το δάχτυλό σας. Επειδή δε θα σας άρεσε να σας κάνουν το ίδιο, μη τα βάζετε με άτομα που δε φταίνε σε τίποτα.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Βρείτε νέες ισορροπίες ανάμεσα στις ευκαιρίες δημιουργίας και τα εμπόδια. Ο καινούριος κύκλος που θα ανοίξει θα σας κάνει πιο δυνατούς και θα σας προετοιμάσει για τις μεγάλες επιτυχίες.
 
ΛΕΩΝ: Θα αρχίσετε να βρίσκετε τη φόρμα σας και να αντιμετωπίζετε με χιούμορ ακόμα και κάποιες σκληρές κριτικές που μπορεί να δεχθείτε από άτομα του εργασιακού σας χώρου.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Προστατευτείτε από τη φθορά και την κούραση, γιατί μπορεί η νίκη να είναι δική σας αλλά μέχρι στιγμής αφήνεστε σε περιττές ταλαιπωρίες.
 
ΖΥΓΟΣ: Ξανακερδίστε τον έλεγχο με μικρά και προσεκτικά βήματα, ώστε να έχετε μια καλύτερη θεώρηση της πραγματικότητας στον τομέα τόσο των συνεργασιών όσο και των σχέσεων.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Σταθμίστε σωστά τον τρόπο που σας συμφέρει να επενδύσετε. Θα πάρετε ολοκάθαρα τα μηνύματα για το που σας συμφέρει να στρέψετε το ενδιαφέρον σας.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Εξαντλήστε όλα τα περιθώρια για καλή συνύπαρξη με τους συνεργάτες σας, προσπαθώντας να διατηρήσετε ένα αρμονικό κλίμα στον εργασιακό χώρο.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Φανείτε εργατικοί και υπεύθυνοι, ώστε κανείς να μην μπορεί να σας κατηγορήσει ή να σας θίξει. Διευθετήστε εκκρεμότητες και μην είστε απρόθυμοι να βοηθήσετε εκεί που μπορείτε.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι περισσότερες ευκαιρίες θα δοθούν στον επαγγελματικό τομέα και ακόμα και σε δύσκολες συνθήκες θα μπορέσετε να χαράξετε καινούριο δρόμο στην εργασία σας.
 
ΙΧΘΥΣ: Προβάλετε τη δουλειά και τις ικανότητές σας, ενώ παράλληλα αποδεχθείτε εξόδους, προσκλήσεις από φίλους και συνεργάτες σε εκδηλώσεις.