Social Icons

Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2021

ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΔΙΕΛΕΥΣΕΙΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2021

Οι πλανήτες ταξιδεύουν μέσα στο Ηλιακό σύστημα, αυξομειώνοντας την απόστασή τους και σχηματίζοντας όψεις. Το πέρασμά τους από τα ζώδια, η θέση τους και οι διελεύσεις που κάνουν μας δίνουν στοιχεία πως θα μας επηρεάσουν τις μέρες μας. 

Ας δούμε πως θα κινηθεί ο Φεβρουάριος... 

Στις 1 η Αφροδίτη περνάει στον Υδροχόο, αφήνοντας σας χώρο να εκδηλωθείτε, να σταθεροποιήσετε συναισθηματικές καταστάσεις της ζωής σας και να ανεξαρτητοποιηθείτε από άτομα που σας εγκλωβίζουν. Όσο η Αφροδίτη βρίσκεται σε αυτή τη θέση θα είστε γενναιόδωροι, ενώ θα κάνετε και πιο σωστή οικονομική διαχείριση. Ο Ήλιος στον Υδροχόο σε τετράγωνο με τον Άρη στον Ταύρο, αυξάνει το άγχος και σας κάνει εριστικούς. Θα υπάρχει αρκετή καταπίεση και απαιτήσεις από τον εργασιακό σας χώρο.
 
Στις 6 η Αφροδίτη στον Υδροχόο σε σύνοδο με τον Κρόνο στον Υδροχόο, θα σας δυσκολέψει στο να διαχειριστείτε ότι συμβαίνει γύρω σας καθώς δε θα έχετε και βοήθεια από κανέναν.
 
Στις 7 η Αφροδίτη στον Υδροχόο σε τετράγωνο με το Ουρανό στον Ταύρο, αυξάνει τα παράπονα και κάνει τα εύκολα να φαίνονται δύσκολα.
Στις 8 ο Ήλιος στον Υδροχόο σε σύνοδο με τον Ερμή σε ανάδρομη πορεία στον Υδροχόο, είναι πολύ καλή διέλευση για να συζητήσουμε προσωπικά θέματα, να αναλύσουμε τις θέσεις μας και να γίνουμε απόλυτα κατανοητοί.
 
Στις 10 ο Ερμής σε ανάδρομη πορεία στον Υδροχόο σε τετράγωνο με τον Άρη στον Ταύρο, προκαλεί ανατροπές γι’ αυτό μην επιχειρήσετε τίποτα νέο ή προβείτε σε αγορές. Ο εκνευρισμός θα μειώνει την αντικειμενικότητα και η λογική θα πηγαίνει περίπατο.
 
Στις 11 η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο, θα σας γεμίσει αισιοδοξία και όρεξη για δουλειά. Καινούρια ενδιαφέροντα θα τραβήξουν την προσοχή σας, ενώ οι εξελίξεις θα τρέχουν. Διατηρήστε την προσοχή σας στους στόχους που έχετε θέσει για να οδηγηθείτε σε θετικά αποτελέσματα και να μην αποκλίνετε από αυτούς. Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του σταθερού σταυρού (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος). Η Αφροδίτη στον Υδροχόο σε σύνοδο με τον Δία στον Υδροχόο, σας ωθεί να καλύψετε το χαμένο χρόνο στα σχέδιά σας και ταυτόχρονα να βγείτε με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα.
 
Στις 13 ο Ερμής σε ανάδρομη πορεία στον Υδροχόο σε σύνοδο με την Αφροδίτη στον Υδροχόο, φέρνει ευχάριστες συναντήσεις, ανταλλαγές επισκέψεων και καλές ειδήσεις. Καλή διέλευση για να ξεκαθαριστούν συναισθηματικά θέματα ή διαφωνίες.
 
Στις 14 ο Άρης στον Ταύρο σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς, σας κάνει πιο οργανωτικούς και δυναμικούς ώστε να είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε προκλήσεις και δύσκολες καταστάσεις.
 
Στις 17 ο Κρόνος στον Υδροχόο σε τετράγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο, προκαλεί συγκρούσεις και εντάσεις σε οτιδήποτε ιδεολογικό, δυσκολεύοντας την εύρεση ειρηνικών λύσεων. Η ένταση που δημιουργεί κάνει την πραγματικότητα σκληρότερη και αυτό που πρέπει να καταλάβετε είναι πως ο συμβιβασμός και όχι η αντιπαράθεση είναι ο μόνος τρόπος για να πάτε μπροστά.
 
Στις 19 η Αφροδίτη στον Υδροχόο σε τετράγωνο με τον Άρη στον Ταύρο, αποφύγετε συζητήσεις που θα καταλήξουν σε διαπληκτισμούς, εντάσεις και καυγάδες.
 
Στις 20 ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Υδροχόο, ξαναφέρνοντας τις χαμένες ισορροπίες και βοηθώντας σας να απομακρυνθείτε απ’ ότι σας κρατάει πίσω και δε σας αφήνει να προσεγγίσετε τα σχέδια που έχετε για το μέλλον σας. Κλείστε τα αυτιά σας σε κακόβουλα σχόλια που δεν έχουν να σας προσφέρουν τίποτα, εκτός απ’ το να σας χαλάσουν τη διάθεση και βάλτε πλώρη για να προσεγγίσετε τα όνειρά σας με όποιο τρόπο μπορείτε καλύτερα.
 
Στις 25 η Αφροδίτη περνάει στους Ιχθείς, στην καλύτερή της θέση, αυξάνοντας το συναίσθημα και βάζοντας τον έρωτα σε πρώτο πλάνο. Δημιουργεί νέες ελπίδες σε προσωπικό επίπεδο, ενώ ταυτόχρονα αυξάνει τη φαντασία και βγάζει στην επιφάνεια καλλιτεχνικά ταλέντα. Η διαίσθηση θα παίζει σημαντικό ρόλο,  γι’ αυτό δώστε σημασία στη συμπεριφορά και τις κινήσεις των άλλων για να πάρετε τις σωστές πληροφορίες και να κινηθείτε αναλόγως. Εκμεταλλευτείτε την θέση της Αφροδίτης για να χαράξετε το δρόμο προς την ευτυχία, αποβάλλοντας αρνητικές επιρροές που κάποιες στιγμές θα προκαλούνται από την Παρθένο που βρίσκεται απέναντι εκλογικεύοντας ότι νιώθετε. Σε επαγγελματικό επίπεδο κρίνεται σκόπιμο να είστε εγκρατείς σε οικονομικές συμφωνίες, καθώς θα έχετε την τάση να ξοδεύετε πολύ περισσότερο από όσο αντέχει η τσέπη σας. Ευνοούνται περισσότερο τα ζώδια του νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθείς), όπως και της γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερος). Ο Άρης στον Ταύρο σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, βοηθάει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για την προσωπική και επαγγελματική σας πορεία, κάνοντας συνδυασμό με τις ανάγκες σας. Ο Ήλιος στους Ιχθείς σε εξάγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο, φέρνει ευκαιρίες και αλλαγές θετικές χωρίς να λείπει το απρόοπτο. Προσαρμοστείτε στα νέα δεδομένα και εκμεταλλευτείτε τις υπάρχουσες καταστάσεις προς όφελός σας.
 
Στις 27 με την Πανσέληνο στην Παρθένο, ενισχύεται η διορατικότητα, η αντίληψη και η σκέψη, αλλά δε θα λείψουν οι εσωτερικές αναζητήσεις, το άγχος και η ανασφάλεια. Δημιουργεί ουτοπικές καταστάσεις ενώ θα είναι πολύ εύκολο να απομακρυνθείτε από τους στόχους σας. Μην προχωρήσετε σε αλλαγές που δεν έχετε μελετήσει εξαρχής ή αντιπαρατεθείτε με συνεργάτες. Μείνετε προσγειωμένοι στην πραγματικότητα, αναλάβετε τις ευθύνες που σας αναλογούν και φανείτε αντάξιοι των προσδοκιών σας. Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού ( Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθείς).