Social Icons

Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2021

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2021

Ο μήνας ξεκινάει με την Αφροδίτη να περνάει την 1η Φλεβάρη στον Υδροχόο, ενώνοντας τον  Ήλιο, τον ανάδρομο Ερμή, το Δία και τον Κρόνο στο ίδιο αστρολογικό σημάδι. Επικεντρωθείτε στις αλλαγές που θέλετε να κάνετε, στον τρόπο που πρέπει να κινηθείτε, στο τι πρέπει να κάνετε διαφορετικά, στο μέλλον που ελπίζετε να έχετε και σε αυτά που θέλετε να επιδιώξετε.
 
Η Νέα Σελήνη στις 11 πραγματοποιείται στον Υδροχόο, με τη συμμετοχή του ανάδρομου Ερμή και τους ευεργετικούς πλανήτες Αφροδίτη και Δία. Φέρνει δεύτερες ευκαιρίες και αρκετή ενέργεια για να τις αξιοποιήσετε στο έπακρο και να προχωρήσετε σε οτιδήποτε θετικό με παραγωγικούς τρόπους.
 
Η ανάδρομη κίνηση του Ερμή στον Υδροχόο που ξεκίνησε στις 31/1, λίγο πριν μπει ο Φεβρουάριος, θα διαρκέσει μέχρι τις 20 του μήνα. Ενδέχεται να είστε εστιασμένοι στις αλλαγές, να αισθανθείτε πιο ανυπόμονοι και παρορμητικοί ή να μη νιώθετε έτοιμοι να προχωρήσετε. Το μέλλον ζητάει την προσοχή μας για αυτό μη βιαστείτε να κινηθείτε. Εάν νιώσετε ότι χάνονται κάποιες ελπίδες που είχατε, διασφαλίστε ότι δεν είστε απλώς απαισιόδοξοι και αφήστε τον εαυτό σας να ονειρευτεί.
 
Η Αφροδίτη στις 25 εγκαταλείπει τον Υδροχόο και περνάει στους Ιχθείς. αυτό μπορεί να μας κάνει πιο ευφάνταστους, δημιουργικούς και εμπνευσμένους. Η διαίσθηση μπορεί να είναι ισχυρότερη ή να ενισχυθεί και μπορούμε να καθοδηγηθούμε από λεπτές ενέργειες. Μπορούμε να αξιοποιήσουμε το υποσυνείδητό μας, να επικεντρωθούμε στο παρελθόν, ή να περάσουμε λίγο χρόνο μόνος μας ή με αγαπημένα πρόσωπα πίσω από κλειστές πόρτες. Μπορούμε να κάνουμε περισσότερα για τους άλλους και να κάνουμε θυσίες για όσους αγαπάμε.
 
Στις 27 πραγματοποιείται Πανσέληνος στην Παρθένο, που βοηθά να επικεντρωθείτε σε αυτό που πρέπει να κάνετε και να είστε πιο παραγωγικοί και αποτελεσματικοί. Οργανωθείτε και αντιμετωπίστε όλα εκείνα που σας απομακρύνουν από τους στόχους σας. Ολοκληρώστε σχέδια ή αλλαγές που έχετε ήδη ξεκινήσει και εργαστείτε μόνοι ή ομαδικά, παρακολουθώντας το μέλλον.
 
Ο μήνας είναι καλύτερος για τους Ιχθείς.


ΚΡΙΟΣ:
Την 1η του μήνα η Αφροδίτη περνάει στον Υδροχόο και με έναν τρόπο αιφνίδιο και αποτελεσματικό θα υπάρξουν ευκαιρίες για να φτιάξετε τη σχέση σας όπως τη θέλετε, ακόμα και αν αυτές δε φαίνονται στον ορίζοντα της καθημερινότητάς σας. Σαφώς θα είναι διάφορα τα σενάρια που θα εξελιχθούν στη σχέση σας για την πορεία της, των οποίων δεν ευθύνεστε απόλυτα εσείς, αλλά είναι στο χέρι σας να μην αφήσετε κάποιους που επεμβαίνουν για τους δικούς τους λόγους να σας παρασύρουν εκεί που δεν πρέπει.

 
ΤΑΥΡΟΣ:
Οι περιορισμοί που θα κληθείτε να αντιμετωπίσετε, για να ξεπεραστούν χρειάζονται πειθαρχία και αυτοπεποίθηση. Σκεφτείτε ψύχραιμα και μην εντυπωσιάζεστε από άτομα που έχουν ανώτερη θέση από εσάς. Βρείτε τον τρόπο να βγείτε κερδισμένοι, παρά τις όποιες διαφωνίες και αν συμβεί μια αναπόφευκτη ρήξη, θα είναι μοιραία γιατί αναγκαστικά κλείνει ο κύκλος της σχέσης με κάποιους ανθρώπους. Αναπτύξτε τις ιδέες σας για να βρείτε τα χρήματα που χρειάζεστε. Ο μήνας είναι ιδανικός για να τακτοποιήσετε τα οικονομικά σας, γι’ αυτό κάντε υπομονή και μην  απογοητεύεστε όταν δεν τα καταφέρνετε.

 
ΔΙΔΥΜΟΙ:
Ξεκαθαρίστε όσο μπορείτε με ήρεμο τρόπο τα πράγματα με το σύντροφό σας και αν νιώσετε ότι η δική σας επέμβαση δεν αποδίδει, προτιμήστε από το να βγείτε εκτός εαυτού, να σταματήσετε κάθε προσπάθεια για τώρα. Οι αδέσμευτοι θα κάνετε καινούριες γνωριμίες που θα απελευθερώσουν τα καταπιεσμένα συναισθήματά σας και θα φανερώσουν κρυμμένες ανάγκες σας. Στις 20 με τον Ερμή σε ορθή πορεία στον Υδροχόο, θα νιώθετε πλέον έτοιμοι για να ακολουθήσετε καινούριους ρυθμούς, ενώ η ανάγκη σας να απαγκιστρωθείτε από ανθρώπους που στερούν και ανακόπτουν την προσωπική σας πορεία θα σας οδηγεί σε νέους στόχους.
 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:
Κερδίστε χρόνο βάζοντας σε προτεραιότητα όλες τις σημαντικές συζητήσεις και ενέργειές που πρέπει να κάνετε με το σύντροφό σας. Μην ξεπεράσετε τις δυνάμεις σας, προκαλώντας την αντοχή του νευρικού σας συστήματος, ούτε διασπώντας την προσοχή σας με δευτερεύοντα πράγματα. Μην κάνετε άλλα λάθη αν υπάρχει κάτι που δεν μπορείτε να το αλλάξετε, αλλά φροντίστε να προσαρμοστείτε σε αυτό, όσο δύσκολο και αν σας φαίνεται. Όταν δε θα βρίσκεται την ανταπόκριση που θεωρείται δίκαιη ή έστω αντάξια της δικής σας στάσης μην αποθαρρύνεστε.

 
ΛΕΩΝ:
Ενεργοποιήστε την ανάγκη σας να εισπράξετε από τους άλλους όσα περισσότερα μπορείτε σε συναισθηματικό επίπεδο. Θα μπορέσετε να ορθοποδήσετε οικονομικά, όσο και αν η γενική κατάσταση δε σας φαίνεται τόσο αισιόδοξη. Οι αλλαγές που θα γίνουν θα εξυπηρετήσουν τα σχέδιά σας, αλλά μπορεί για λίγο να αφήσουν ακάλυπτες μερικές πρακτικές σας ανάγκες. Τα έξοδα που θα έχετε να καλύψετε θα είναι σταθερά, εκτός και αν εσείς από δική σας παρόρμηση, δημιουργήσετε κάποια καινούρια.
 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:
Μπορεί ο πολύς κόσμος, η ένταση και οι πειραματισμοί κάθε είδους, να σας συνεπαίρνουν και να σας ξετρελαίνουν, αλλά δεν είναι καθόλου φρόνιμο αυτή τη στιγμή να παρασυρθείτε από τη διάθεσή σας για δράση. Το ότι έχετε αρκετή εύνοια, δε διορθώνει την κατάσταση, γι’ αυτό κρατήστε τον ενθουσιασμό σας για αργότερα και μην μπείτε σε ξένα χωράφια. Στις 27 με την Πανσέληνο στο ζώδιό σας, προσέξτε την υγεία σας, την ψυχολογική σας ισορροπία, τις υποχρεώσεις στους δικούς σας και τα δύσκολα που δε θα λείψουν από το περιβάλλον του εργασιακού σας χώρου.
 

ΖΥΓΟΣ:
Έρχονται κοντά σας άτομα που θα σας ακούνε, αλλά θα πρέπει να είστε επιφυλακτικοί στις απαιτήσεις τους. Βρείτε τους πόρους που χρειάζονται τα επαγγελματικά σας σχέδια για να προχωρήσουν σε έργο, καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια για την προώθηση των υποθέσεων σας. Κάντε με άνεση αυτό που θέλετε ή επιτύχετε στις δύσκολες υποθέσεις σας, που εδώ και αρκετό καιρό σας έχουν αγχώσει. Μην απελπιστείτε και θυμώσετε, εξαιτίας των νέων ευθυνών στον εργασιακό σας χώρο ή λόγω των περίπλοκων καταστάσεων στον οικονομικό σας τομέα.

 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ:
Περιορίστε τις δραστηριότητες που δε σας ωφελούν και σας βάζουν στη διαδικασία να διοχετεύετε αλλού την ενέργειά σας. Είναι η κατάλληλη εποχή για να διορθώσετε πρακτικά και συναισθηματικά σας θέματα που δεν πηγαίνουν καλά, να ανεφοδιάσετε τις δυνάμεις σας, αλλά και να καλλιεργήσετε τα μέσα που διαθέτετε. Θέστε σε εφαρμογή τα δημιουργικά σχέδια που έχετε στο μυαλό σας και εκτός του ότι θα νιώσετε πιο άνετα στο χώρο σας, θα αρχίσουν να βελτιώνονται και οι σχέσεις με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.
 

ΤΟΞΟΤΗΣ:
Οι υποχρεώσεις, οι ανάγκες, τα καθήκοντα και τα γεγονότα, δε θα καταφέρουν να ξελαφρώσουν την καρδιά σας. Χρειάζεται, λοιπόν, υπομονή και ψυχραιμία, για να αντιμετωπίσετε όλα όσα πρέπει για να αποφύγετε τα λάθη. Στις 25 με την Αφροδίτη να περνάει στους Ιχθείς, διοχετεύστε τη δύναμη και τη σκληράδα σας σε σωστές δόσεις και στην κατάλληλη στιγμή, για να μην πληγώσετε ή πληγωθείτε και κυρίως για να μην επηρεάσετε αρνητικά την ψυχολογία  και την υγεία σας.
 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:
Υπερασπιστείτε τα θέλω σας στον επαγγελματικό σας τομέα, για να έχετε αποτελέσματα στα σχέδιά σας. Αποταμιεύστε με τον καλύτερο τρόπο, βελτιώνοντας τα έσοδά σας και αντισταθείτε στις άσκοπες σπατάλες. Στην επιφάνεια θα έρθουν οικονομικές εκκρεμότητες από το παρελθόν, που ζητούν απεγνωσμένα τη διευθέτησή τους. Πείτε ναι σε μια επαγγελματική πρόταση που θα αποτελέσει πράξη επένδυσης για το μέλλον σας, αλλά πριν προχωρήσετε σε καθοριστικές αποφάσεις, πρέπει να λάβετε υπόψη σας όλες τις παραμέτρους.

 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ:
Βγείτε από τα αδιέξοδα που βρεθήκατε το προηγούμενο μήνα, τονίζοντας τη δημιουργικότητά και τη θετική σας σκέψη, που θα φέρει δίπλα σας ανθρώπους πρόθυμους να σας βοηθήσουν. Με αυτόν τον τρόπο να είστε σίγουροι ότι θα αυξηθεί και η καλή σας τύχη. Στις 11 με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας, μην αφήσετε το συναισθηματισμό σας να σας παρασύρει σε αυταπάτες, αλλά ούτε και την ευαισθησία σας να σας απομακρύνει από το σύντροφό σας σαν τακτική αντίδρασης. Ελέγξτε τις διακυμάνσεις στη διάθεσή σας και μην τις εκδηλώνετε στο ταίρι σας που δεν σε θέση να τις ανεχτεί ή ίσως δεν έχει την ωριμότητα να τις καταλάβει.

 
ΙΧΘΥΣ:
Αποφασίσατε να καταργήσετε τα αυτονόητα και έτσι οι κόντρες δίνουν και παίρνουν. Η διεισδυτική σας σκέψη θα ξεσκεπάσει πολλές κρυμμένες αλήθειες που θα αποκαλύψουν σχέσεις που στηρίζονται στην ανασφάλεια, αλλά και εκείνες που βασίζονται στην ελεύθερη επιλογή και προτίμηση. Τα συναισθήματά σας θα είναι αντιφατικά και είναι φυσικό πως θα υπάρχει ένταση στην ερωτική σας ζωή. Τακτοποιήστε ότι έχει διαταραχθεί στο στενό σας περιβάλλον και καλλιεργήστε το έδαφος για τις αλλαγές που έχετε κατά νου να επιχειρήσετε.