Social Icons

Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2021

Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2021

ΚΡΙΟΣ: Εάν εξαιρέσουμε την ασυνεννοησία που μπορεί να υπάρξει κάποιες στιγμές, η μέρα θα είναι υπέροχη. Ο σύντροφός σας περνάει ένα μεταβατικό κρίσιμο στάδιο και έχει ανάγκη από συμπαράσταση και συμβουλές.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Έχοντας τη συμπαράσταση των άλλων θα μπορέσετε να πετύχετε πολύ περισσότερα πράγματα. Ασχοληθείτε με εργασιακά θέματα γιατί σας απομυζούν οικονομικά.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Τακτοποιήστε άμεσα εκκρεμότητες που μπορούν να βάλουν τα πράγματα σε τάξη. Συνεχίστε να είστε δραστήριοι για να ξεμπερδέψετε από πολλά που σας ταλαιπωρούν.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ίσως κάποιες από τις σχέσεις σας που δε στηρίζονται στην αγάπη να διακοπούν απότομα. Κάποιες αλλαγές που επιθυμούσατε να πραγματοποιηθούν  άμεσα μπορεί να αναβληθούν.

 

ΛΕΩΝ: Φροντίστε να είστε σαφείς σε αυτά που ζητάτε από τους άλλους για να τα πάρετε. Κινηθείτε μεθοδικά και θα βρείτε τις λύσεις που σας είναι απαραίτητες.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Το έχετε βάλει πείσμα να διορθώσετε όλα τα κακώς κείμενα της ζωής σας και μέσα σε αυτά είναι να ασχοληθείτε με μικροενοχλήσεις που έχετε και παραμελείτε εδώ και καιρό.

 

ΖΥΓΟΣ: Ασχοληθείτε επιτέλους με την εξωτερική σας εμφάνιση, καθώς γνωρίζετε πολύ καλά πως οι προοπτικές που έχετε να λάμψετε είναι υπέρ του δέοντος.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Φροντίστε τον εαυτό σας σαν να είναι ένα μωρό και θα ανακαλύψετε με μεγάλη χαρά πως οι γνωστές σας ημικρανίες θα μειωθούν σημαντικά.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι πρακτικές σας ανάγκες και η πολλή δουλειά που αναλαμβάνετε δε σας επιτρέπουν να έχετε αρκετή προσωπική ζωή. Εάν θέλετε να συνδυάσετε και τα δύο ελέγξτε τα αποθέματα της αντοχής σας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η υποστήριξη της οικογένειάς σας στον επαγγελματικό τομέα θα παίξει μεγάλο ρόλο. Αρκετή εύνοια θα έχετε στις κοινωνικές σας επιδιώξεις και τις πρακτικές σας υποθέσεις.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι ευκαιρίες που θα έχετε αυτό το μήνα δε θα είναι μία, αλλά πολλές, αλλά πρώτα απ’ όλα θα πρέπει να θέσετε άφοβα τους στόχους σας και να τους πετύχετε.

 

ΙΧΘΥΣ: Ταξιδέψτε, γνωρίστε καινούρια πρόσωπα και ερωτευθείτε. Βρείτε μια νέα ισορροπία στις προσωπικές σας σχέσεις η οποία θα σας σώσει από κακά προηγούμενα.