Social Icons

Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2017

Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2017

ΚΡΙΟΣ: Αντλήστε θάρρος για να δημιουργήστε μια νέα τάξη πραγμάτων. Η αμοιβαία εμπιστοσύνη που μπορεί να αναπτυχθεί μέσα από τις σχέσεις σας, θα ενεργοποιήσει θετικά τη δημιουργικότητά σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Μπορεί να χρειαστεί να τροποποιήσετε κάποιους στόχους και να θέσετε ορισμένα όρια στις σχέσεις σας, αλλά και να επανεξετάσετε τις επιρροές που δέχεστε στην προσωπική και επαγγελματική σας ζωή.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Η έλξη και η αντίθεση γίνονται συναρπαστικά στοιχεία για να διατηρηθεί η σχέση σας. Ανταποδώστε στο ταίρι σας αυτά που σας δίνει απλόχερα με ότι καλύτερο έχετε να δώσετε από τον εαυτό σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αλλάξτε παραστάσεις και δείτε πιο ξεκάθαρα τις πτυχές της προσωπικής σας ζωής. Δώστε οριστικές απαντήσεις σε ερωτήματα και μείνετε σταθεροί σε αυτές.

ΛΕΩΝ: Είναι άδικο να περιορίζετε τον εαυτό σας σε διλήμματα που δημιουργείτε μόνοι σας. Εξωτερικεύστε τα συναισθήματά σας, γιατί η απομόνωση δε σας βοηθάει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εάν έχετε πάρει την απόφαση να κάνετε μια ουσιαστική συζήτηση, κάντε το με διπλωματία. Μη δείχνετε εμπιστοσύνη σε λόγια που σας λένε άτομα που δε γνωρίζετε καλά.

ΖΥΓΟΣ: Οι νέες προοπτικές που ανοίγονται για την καριέρα σας, θα σας δώσουν καινούριες ελπίδες. Μην αγχώνετε συνεχώς προσπαθώντας να λύσετε όλα τα προβλήματα που υπάρχουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Προσπαθήστε να είστε πιο εσωστρεφείς και μην ανακοινώνετε σε όλους τα σχέδιά σας. Δείξτε το ανάλογο ενδιαφέρον σε κάποια υπόθεση που αφορά τον οικονομικό σας τομέα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Δώστε προτεραιότητα στα εργασιακά σας θέματα για να ανακουφιστείτε από τις εκκρεμότητες. Μην κάνετε παρέα με άτομα που δεν ταιριάζουν στον δικό σας τρόπο ζωής.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δε χρειάζεται να κάνετε περιττά έξοδα μόνο για να εντυπωσιάσετε τους γύρω σας. Να είστε επιφυλακτικοί σε υποσχέσεις που θα σας ζητήσουν να δώσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Επιβάλετε να φανείτε γενναιόδωροι με άτομα που σας έχουν αποδείξει την αγάπη τους. Πάρτε αποφάσεις των σοβαρών σας θεμάτων, όταν δε θα είστε εκνευρισμένοι.


ΙΧΘΥΣ: Εξετάστε όλα τα δεδομένα που έχετε στα χέρια σας πριν κάνετε μια σημαντική επένδυση. Ξεκουραστείτε γιατί η κούραση σας κάνει να πεισμώνετε και να γκρινιάζετε.