Social Icons

Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2017

Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2017

ΚΡΙΟΣ: Τα κρυφά ή φανερά χτυπήματα πίσω από την πλάτη πρέπει να βρουν ένα τέλος. Επιβάλετε να θέσετε μια νέα θέση πραγμάτων για να μπορέσετε να αποδώσετε στο έπακρο.

ΤΑΥΡΟΣ: Μην κάνετε κάτι που δεν αντέχει το φως της μέρας και σιγουρευτείτε ότι τα σχέδιά σας βρίσκονται σε καλά χέρια. Τακτοποιήστε τις εκκρεμότητες που έχετε με πρακτικές μεθόδους.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Υπάρχει το ενδεχόμενο να εντυπωσιαστείτε από ένα πρόσωπο που κρύβει πολλές δυσκολίες. Κρατήστε αποστάσεις ασφαλείας από κακόβουλους και κακεντρεχείς ανθρώπους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μη σπαταλήσετε τη γενναιοδωρία σας σε άτομα που πιθανόν να σας εκμεταλλεύονται. Βρείτε λίγο χρόνο για τον εαυτό σας ή να κάνετε διακοπές πριν καταρρεύσετε.

ΛΕΩΝ: Για κάθε ενδεχόμενη αλλαγή να είστε έτοιμοι με εναλλακτικές λύσεις. Με λογικές και πρακτικές κινήσεις από πλευρά σας θα έρθει η αναβάθμιση της θέσης σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μια πρόταση για αλλαγή δουλειάς θα σας βρει απροετοίμαστους, γι’ αυτό ζητήστε πίστωση χρόνου. Δείτε τα λάθη του παρελθόντος σαν εμπειρίες που σας βοηθούν να ωριμάσετε.

ΖΥΓΟΣ: Σε απρόβλεπτες καταστάσεις προσπαθήστε να φανείτε ψύχραιμοι. Οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις θα σας αναγκάσουν να ασχοληθείτε μόνο με αυτές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Κάνοντας έναν ουσιαστικό διάλογο θα λύσετε πολλές αντιπαραθέσεις. Τα έντονα συναισθήματα είναι ικανά να σας βάλουν σε περιπέτειες που θα σας αποπροσανατολίσουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι μεγάλες φιλοδοξίες θα ωθήσουν κάποιους από τους συνεργάτες σας να λειτουργήσουν παρασκηνιακά. Ζητήστε αποδείξεις για αυτά που σας λένε και μην πιστεύετε στα μεγάλα λόγια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Διευρύνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας και με τη βοήθειά τους θα έχετε κοινωνική καταξίωση. Δώστε μάχες όπου χρειαστεί χωρίς όμως να ρισκάρετε τα κεκτημένα σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δεν υπάρχει κανένας λόγος να ξεπερνάτε τα όριά σας με ανθρώπους που δεν το αξίζουν. Τα καλύτερο δώρο που μπορείτε να κάνετε στον εαυτό σας είναι μία εκδρομή.


ΙΧΘΥΣ: Παρόλο που έντεχνα προσπαθείτε να το κρύψετε, είστε αρκετά ευαίσθητοι στα αρνητικά σχόλια  και πληγώνεστε. Μπορεί να μην ανταπαντάτε σε αυτούς που σας κρίνουν, αλλά σίγουρα ανήκετε σε εκείνους που δεν ξεχνάνε εύκολα.