Social Icons

Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2017

Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2017

ΚΡΙΟΣ: Αποφύγετε να δείξετε εμπιστοσύνη σε άτομα που λένε μόνο μεγάλα λόγια. Δημιουργήστε νέους κοινούς στόχους εκτός από πρακτικούς που θα σας συνενώσουν.

ΤΑΥΡΟΣ: Να είστε προσεκτικοί για να μη φτάσετε σε ακραίες καταστάσεις με το σύντροφό σας. Επιδιώξτε να υπάρχει σύμπνοια στη σχέση σας και καλλιεργήστε τη διάθεση να ανακαλύψετε εκ νέου ο ένας τον άλλον.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Η ανακάλυψη των αγνώστων στοιχείων της προσωπικότητάς του καθενός θα αυξήσει τον ερωτισμό ανάμεσά σας κάτι που έτσι κι αλλιώς θα είναι το ζητούμενό σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μετριάζοντας την κατά κάποιο τρόπο κτητική συμπεριφορά σας και υιοθετώντας αυτή τη στάση προς το σύντροφό σας, θα μπορέσετε να έχετε περισσότερες απολαβές.

ΛΕΩΝ: Ο θαυμασμός που θα προκαλέσετε στους γύρω σας, θα ελκύσει κοντά σας άτομα και ανάμεσά σας θα βρίσκεται και το σωστό που θα ξεκινήσετε μια όμορφη σχέση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι αδέσμευτοι πρέπει να κάνετε ότι περνάει από το χέρι σας για να βγάλετε στην επιφάνεια την αυτοπεποίθηση, το δυναμισμό και τη λάμψη σας.

ΖΥΓΟΣ: Η στάση που θα κρατήσετε σε τρέχοντα θέματα, θα παίξει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην τροπή που θα πάρουν μια σειρά από εξελίξεις που θα σας κρατούν σε συναισθηματική επιφυλακή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η τάση σας να ξεφύγετε από τη ρουτίνα και τα συνηθισμένα θα είναι αυξημένη και πιθανόν ο βασικό σας στόχος για τη συνέχεια.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Από εσάς θα εξαρτηθεί πόσο θα αντέξετε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο σύντροφός σας.  Οι προοπτικές  να αναπτυχθεί ο έρωτάς σας πολλές και αξίζει τον κόπο να ξεπεράσετε τις δυσκολίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Εσείς είστε αυτοί που προκαλείτε τις ανατροπές στη σχέση σας όταν όλα είναι καλά. Δεχτείτε την αλήθεια σε αυτά που λέει το ταίρι σας και αφήστε κατά μέρους εικασίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι πιθανότητες για διαμάχες και διαφωνίες θα είναι περισσότερες από κάθε άλλη φορά. Το πρόβλημα που υπάρχει είναι ποιος θα στηρίξει ποιον στη δύσκολη στιγμή.


ΙΧΘΥΣ: Τα πράγματα ηρεμούν και αυτό σας βοηθάει να διορθώσετε τα κακώς κείμενα. Επανεξετάστε τις διάφορες ιεραρχίες μέσα στον επαγγελματικό σας τομέα και την εργασία.