Social Icons

Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2017

Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2017

ΚΡΙΟΣ: Θα σας φανεί χρήσιμο να κρατήσετε μια επιφυλακτικής τάση απέναντι σε νέα πρόσωπα. Προχωρήστε σε καινούρια σχέδια για το μέλλον σας και μην κολλάτε στα ίδια.

ΤΑΥΡΟΣ: Δώστε αρμοδιότητες και στους άλλους, αλλά μην τους αφήνετε χωρίς έλεγχο. Μη χάνετε τους ρυθμούς σας από παρεμβολές των γύρω σας, αλλά βρείτε τις ουσιαστικές αιτίες σε ότι σας αγχώνει.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Σε υποθέσεις που γνωρίζετε καλά την πορεία τους, μην υποχωρήσετε ακούγοντας λόγια του αέρα. Μη βασίζεστε μόνο στην καλή διάθεση των άλλων για να πετύχουν τα σχέδιά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αποφύγετε με κάθε τρόπο άτομα που είναι ανταγωνιστικά απέναντί σας. Επιβάλετε την τάξη σε οικογενειακά θέματα και μη δώσετε περιθώρια για προβλήματα.

ΛΕΩΝ: Αποδεχθείτε κοινωνικές εκδηλώσεις που θα σας βοηθήσουν να κάνετε νέες γνωριμίες. Δημιουργήστε τις ιδανικές συνθήκες που θα σας προσφέρουν ένα όμορφο βράδυ με το σύντροφό σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Καλύτερα να μη μιλάτε για τα σχέδιά σας πριν αρχίσουν να πραγματοποιούνται. Μην αντιδράτε με άσχημο τρόπο στα λόγια ενός φίλου που είναι καλοπροαίρετα.

ΖΥΓΟΣ: Μόνο με σοβαρότητα θα καταφέρετε να πείσετε τους συνεργάτες σας ότι αξίζετε πολύ περισσότερα. Μην αφήνετε την παράφορη ζήλια σας να μεγεθύνει τις καταστάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Επικεντρώστε την προσοχή σας στα αισθηματικά θέματα και δώστε άμεσες λύσεις. Βάλτε τους στόχους σας σε πρώτο πλάνο ώστε να μπορέσετε να τους διεκδικήσετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Κρατήστε τα αυτιά και τα μάτια σας ανοιχτά για να μη σας προλάβουν τα γεγονότα. Μια οικονομική συμφωνία στον εργασιακό χώρο θα επιτευχθεί χάρη σε εσάς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Κλέψτε τις εντυπώσεις στις κοινωνικές σας εκδηλώσεις με την τόλμη και τη γοητεία σας. Χωρίς να παίρνετε ανταλλάγματα μην αφήνετε τους γύρω σας να απαιτούν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η αυτοπεποίθησή σας θα ανέβει εξαιτίας μιας αξιόλογης επαγγελματικής πρότασης. Οι πρακτικές λύσεις σε καθημερινά θέματα θα σας λύσουν τα χέρια.


ΙΧΘΥΣ: Αναπτύξτε τα προτερήματά σας και μετατρέψετε τα ελαττώματά σας σε θετικά στοιχεία. Έχει μεγάλη σημασία να κατά λάβετε και να αναλάβετε τις ευθύνες που έχετε απέναντι στον εαυτό σας.