Social Icons

Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2017

Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2017

ΚΡΙΟΣ: Φροντίστε να μάθετε να προσαρμόζεστε για να μη σας τρομάζουν οι αλλαγές. Αποφύγετε διαπληκτισμούς στον εργασιακό χώρο που δεν οδηγούν πουθενά.

ΤΑΥΡΟΣ: Σήμερα θα σας απασχολήσει έντονα μια πρόταση για συνεργασία. Σε σοβαρά θέματα δραστηριοποιηθείτε, αλλά μην είστε τόσο ενθουσιώδεις.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Ασχοληθείτε με τα προσωπικά σας και μην αφήνετε να σας απορροφά η κοινωνική ζωή. Φανείτε πρωτότυποι στις ιδέες σας και κάντε συζητήσεις που θα σας βοηθήσουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Προτιμήστε να βγείτε έξω και να διασκεδάσετε, απ’ το να μείνετε μέσα και να πλήξετε. Πριν οι άλλοι ξεκαθαρίσουν τη θέση τους, μην αποκαλύψετε τα πραγματικά σας κίνητρα.

ΛΕΩΝ: Κάντε έργα και μη μένετε στα λόγια, αν νομίζετε ότι οι άλλοι σας αγνοούν. Με σοβαρές και μετρημένες κινήσεις θα πετύχετε την εκτίμηση και την εύνοια των συνεργατών.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Άσκοπες παρεξηγήσεις θα δημιουργήσουν προβλήματα και δε θα σας οδηγήσουν πουθενά. Το οικογενειακό περιβάλλον θα σας στηρίξει την κατάλληλη στιγμή.

ΖΥΓΟΣ: Κρατήστε τη στρατηγική σας αλλά αλλάξτε πολιτική για να κερδίσετε ότι επιθυμείτε. Πείτε τα πράγματα με το όνομά τους και να είστε σίγουροι πως θα εκτιμηθεί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι επαγγελματικές εξελίξεις θα είναι πολύ ενθαρρυντικές για εσάς. Ανταποκριθείτε θετικά και με αγάπη στα συναισθήματα ενός δικού σας προσώπου.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αυξάνονται οι ευαισθησίες σας και γίνεστε πιο συναισθηματικοί απέναντι στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Έχετε ανάγκη την παρουσία τους για να νιώσετε καλά και το ίδιο ισχύει και για αυτούς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Απολαύστε τη συντροφιά τους και κάντε μαζί τους πράγματα που θέλατε από κοινού. Χαρείτε τις μέρες που ακολουθούν και αν υπάρχει μέσα στα σχέδια και ένα ταξιδάκι τολμήστε το.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δραστηριοποιηθείτε  δυναμικά στον επαγγελματικό χώρο, αλλά θα χρειαστεί να αναθεωρήσετε πολλά από αυτά που θεωρούσατε δεδομένα.


ΙΧΘΥΣ: Τα πράγματα στη ζωή σας αποκτούν μια ξεκάθαρη και σταθερή υπόσταση. Είτε το συνειδητοποιείται, είτε όχι, αυτήν την εποχή γίνονται ανοίγματα στη ζωή σας και έρχονται πολλές αλλαγές προς το καλύτερο.