Social Icons

Δευτέρα 5 Ιουνίου 2017

Δευτέρα 5 Ιουνίου 2017

ΚΡΙΟΣ: Οι επιδράσεις από το άμεσο περιβάλλον σας στη σχέση σας, θα είναι αλυσιδωτές. Ο σύντροφός σας χρειάζεται χρόνο για να καταφέρει να βγει από τα αδιέξοδα, οπότε μην πανικοβάλλεστε.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι αλλαγές που θα προκύψουν στον επαγγελματικό σας χώρο, θα προκαλέσουν αναστάτωση. Βρείτε χρόνο για διασκέδαση με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα ή για να πραγματοποιήσετε ένα ταξιδάκι.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Μην αφήσετε τα σχέδια για το μέλλον να σας απορροφούν, γιατί θα χάσετε το παρόν. Βασιστείτε στις δυνάμεις σας, αλλά αν χρειαστείτε βοήθεια μη διστάσετε να τη ζητήσετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μη δώσετε συνέχεια σε κουβέντες ή κακόβουλες πράξεις ανθρώπων που σας πλήγωσαν. Προβληματιστείτε όσο είναι καιρός, αλλάζοντας ότι δε σας αρέσει και δε σας αντιπροσωπεύει.

ΛΕΩΝ: Αντιμετωπίστε με χιούμορ τα εμπόδια και θα δείτε τις εξελίξεις να σας δικαιώνουν. Μη γυρίζετε σε καταστάσεις που σας αγχώνουν και δε σας οδηγούν πουθενά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Για να μην αγχωθείτε αργότερα, τακτοποιήστε τις οικονομικές σας εκκρεμότητες. Μην αφήνετε στην άκρη τις προσωπικές σας σχέσεις για χάρη της εργασίας σας.

ΖΥΓΟΣ: Αποφύγετε να λύσετε εκκρεμότητες γιατί δε σας ευνοούν οι συνθήκες. Μην παίρνετε τα πάντα τοις μετρητοίς, γιατί μπορείτε να παραβλέψετε λόγια εκνευρισμένων ανθρώπων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μην επιτρέψετε σε αναποδιές και φασαρίες να ρίξουν την ψυχολογία σας και να σας χαλάσουν το κέφι. Πάρτε μαθήματα από το παρελθόν και μην πάρετε αποφάσεις να ρισκάρετε και πάλι οικονομικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μια κοινωνική εκδήλωση θα σας δώσει ευκαιρίες για την επαγγελματική σας εξέλιξη. Η αναγνώριση των προσπαθειών σας στον εργασιακό χώρο, θα σας κάνει να νιώσετε καλά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Εάν θέλετε να αλλάξετε ριζικά τη ζωή σας, κάντε το χωρίς σπασμωδικές κινήσεις. Μην ξεχνάτε πως πάνω απ’ όλα είστε άνθρωποι με αισθήματα και ανάγκες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δε χρειάζεται να κρατάτε δίπλα σας άτομα που σας καταπιέζουν ψυχολογικά και συναισθηματικά. Επεκταθείτε σε εργασιακά θέματα χωρίς να ξεχνάτε τους αρχικούς σας στόχους.


ΙΧΘΥΣ: Διασκεδάστε με όσους αγαπάτε και μην ασχολείστε με όσους σας έχουν πληγώσει. Δώστε προτεραιότητα σε οικογενειακά θέματα και απαιτήστε ότι σας αξίζει.