Social Icons

Τετάρτη 14 Ιουνίου 2017

Τετάρτη 14 Ιουνίου 2017

ΚΡΙΟΣ: Βρείτε το σωστό τρόπο συνεννόησης με τους συνεργάτες αλλά και τα οικογενειακά σας πρόσωπα, ώστε να μη σας φοβίζουν οι αλλαγές που θα γίνουν.

ΤΑΥΡΟΣ: Θα έρθουν στην επιφάνεια όλα τα λάθη του παρελθόντος και θα είστε υποχρεωμένοι να τα αντιμετωπίσετε για να μπορέσετε να συνεχίσετε παρακάτω τη ζωή σας.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Επιδιώξτε εποικοδομητικές συμφωνίες στις υποθέσεις σας για να ξεπεράσετε ανώδυνα τα εμπόδια και να θέσετε καλύτερες βάσεις στις συναλλαγές σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Δημιουργήστε μια νέα καλύτερη τάξη πραγμάτων και αποφύγετε κόλπα και παιχνίδια στις επαγγελματικές σας συμφωνίες. Πάνω στις βάσεις που τώρα θα θέσετε θα στηριχτεί το μέλλον σας.

ΛΕΩΝ: Μη φερθείτε εγωιστικά στους άλλους, γιατί από μόνοι σας θα μειώσετε τις ευτυχισμένες σας στιγμές. Οι διευθετήσεις δε θα είναι πάντα εύκολες και σε ορισμένα σημεία θα χρειαστεί να κάνετε κάποιες τομές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα αναγκαστείτε να αλλάξετε εν μέρει τη στάση σας, καθώς θα ανακαλύψετε παρεξηγήσεις και ψευδαισθήσεις που υπήρχαν μόνο στο μυαλό σας.

ΖΥΓΟΣ: Προσπαθήστε να αποφύγετε τις εντάσεις και τις συγκρούσεις με τα άτομα του περιβάλλοντός σας και κινηθείτε ψύχραιμα με γνώμονα τη λογική.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εάν υπάρχουν αντιθέσεις ή απομάκρυνση από κάποια αγαπημένα σας πρόσωπα, υπάρχει τρόπος να γεφυρώσετε το χάσμα που δημιουργήθηκε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι αντιθέσεις είναι το μόνο που δε σας χρειάζεται εάν θέλετε να αλλάξετε τρόπο ζωής και να απαλλαγείτε από τις πολλές σας υποχρεώσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μη σταματάτε όταν σας εμποδίζουν τα γεγονότα, μην απογοητεύεστε και μη φανατίζεστε επειδή πολλές φορές σας πιάνει η εργασιομανία σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η μέρα θα είναι γεμάτη ευκαιρίες για να πετύχετε ένα βασικό σας στόχο ή για να αναπληρώσετε εργασιακές σας υποθέσεις που είχαν μείνει μετέωρες.


ΙΧΘΥΣ: Ανταποκριθείτε στις σχετικές υποχρεώσεις σας και θα ανταμειφθείτε δεόντως. Διορθώστε ότι καθυστέρησε ή πήγε πίσω, για να φτάσετε στο επιδιωκόμενο αποτέλεσμα.