Social Icons

Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2016

Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2016

ΚΡΙΟΣ: Επειδή οι συγκρούσεις θα έχουν ως θύμα εσάς, μάθετε να υποχωρείτε ειδικά όταν δεν έχετε δίκιο. Δε γίνεται να ζητάτε κατανόηση χωρίς να δείχνετε και εσείς την ανάλογη.

ΤΑΥΡΟΣ: Η εσωστρέφεια δε βοηθάει και πολύ την επικοινωνία σας. Όποια και αν είναι τα προβλήματα σας, μπορείτε να τα λύσετε και να περάσετε υπέροχα.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Επιστρατεύστε το χιούμορ σας που σώζει και στα πιο δύσκολα, όταν νιώθετε την πίεση της καθημερινότητας πάνω σας. Σεβαστείτε τις διαφορετικές απόψεις και όλα θα πάνε πολύ καλύτερα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Φροντίστε να αλλάζετε συχνά παραστάσεις γιατί το σύντροφό σας δεν τον φοβίζει η δέσμευση αλλά η ρουτίνα. Με την παρουσία και το δυναμισμό σας, γοητεύετε τον.

ΛΕΩΝ: Εάν υπάρξουν υπερβολικές εκδηλώσεις αγάπης από κάποιους, μην πείθεστε τόσο εύκολα. Φροντίστε να κινηθείτε και να ενεργήσετε καταλλήλως, πριν αλλάξουν οι συνθήκες που σας ευνοούν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Διεκδικήστε τα δικαιώματά σας και ότι πιστεύετε ότι σας αξίζει πραγματικά. Συνεχίστε τα θέματά σας με τους ίδιους ρυθμούς και μην υποχωρείτε με την πρώτη δυσκολία.

ΖΥΓΟΣ: Για να πετύχετε αυτά που θέλετε, δεν πρέπει να παρουσιάζετε τις απόψεις με τρόπο εγωιστικό. Η επιτυχία απαιτεί δράση, φαντασία και μείωση της αναποφασιστικότητας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η άσχημη ψυχολογική σας διάθεση δε θα σας βοηθήσει να πετύχετε αυτά που επιθυμείτε. Για να γλιτώσετε τα παραπάνω προβλήματα, προσπαθήστε να είστε περισσότερο διπλωμάτες.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ζητήστε τη στήριξη και τη βοήθεια των άλλων με ευγένεια και θα δείτε ότι θα σας την παρέχουν. Προγραμματίστε τις ενέργειές σας, γιατί όλα θα εξαρτηθούν από τις προσπάθειές σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μην αφήσετε να διαλυθεί μια σχέση που μπορεί να σας προσφέρει πάρα πολλά. Αξιολογήστε τις καταστάσεις που υπάρχουν, πριν ξεκινήσετε καινούριες περιπέτειες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δείξτε προσοχή σε νομικές λεπτομέρειες που μπορούν να σας δημιουργήσουν προβλήματα. Με ψυχραιμία θα δείτε καθαρά τα γεγονότα και θα τα στρέψετε προς το συμφέρον σας.


ΙΧΘΥΣ: Προσεγγίστε αυτούς που σας ενδιαφέρουν για να τους εντυπωσιάσετε και να τους κερδίσετε. Δώστε μεγαλύτερη προσοχή και σημασία στις προσωπικές σας σχέσεις.