Social Icons

Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2016

Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2016

ΚΡΙΟΣ: Ο εγωισμός δεν πρόκειται να σας βοηθήσει να επικοινωνήσετε με άτομα που αγαπάτε. Δώστε τη σημασία που πρέπει σε λεπτομέρειες που θα αφορούν τα καθημερινά σας θέματα.

ΤΑΥΡΟΣ: Χρειάζεται υπομονή καθώς το κλίμα είναι εύφλεκτο και όσα προγραμματίζετε καθυστερούν. Ξαναρίξτε μια ματιά στα σχέδιά σας για να δείτε αν μπορούν να προχωρήσουν τώρα.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Μην επιτρέπετε σε οικογενειακά πρόσωπα να σας επιβάλλουν τις απόψεις τους. Βρεθείτε παρέα με άτομα που ταιριάζουν στην ιδιοσυγκρασία  και στα χαρακτήρα σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Βάλτε προτεραιότητες στη ζωή σας και μην επωμίζεστε εσείς όλα τα βάρη. Αφήστε κατά μέρους τις σκέψεις που σας πληγώνουν και δείτε τα πράγματα με αισιοδοξία.

ΛΕΩΝ: Φανείτε προνοητικοί με τη διαχείριση των εξόδων σας για να μη βρεθείτε σε αδιέξοδο. Να είστε ευέλικτοι σε κάποιες καθυστερήσεις που μπορεί να προκύψουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εάν ένας τομέας της δουλειάς σας δε σας ικανοποιεί, αφήστε να τον αναλάβει άλλος. Οργανώστε το χρόνο σας με τέτοιο τρόπο, ώστε να ασχοληθείτε με πράγματα που να σας ενθουσιάζουν.

ΖΥΓΟΣ: Μην καθυστερείτε στο να λύσετε μια παρεξήγηση με κάποιο συνεργάτη σας. Μην εμπλέκεστε σε συζητήσεις για καταστάσεις του παρελθόντος που δε σας βοηθούν να ξεχάσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δώστε έμφαση σε εκείνες τις υποχρεώσεις που είχατε αμελήσει τώρα τελευταία. Αξιοποιήστε την υπομονή που διαθέτετε και κάντε το ανάλογο πλάνο στρατηγικής.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Βελτιώστε κάποια σχέση σας που έχει προβλήματα λόγω κακής επικοινωνίας. Μην εξαντλείτε την αντοχή σας με ανθρώπους που δε σας καταλαβαίνουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Προσπαθήστε τουλάχιστον προς το παρόν, να δεχθείτε τις καταστάσεις ακριβώς όπως έχουν. Αξιοποιήστε τις συνθήκες που επικρατούν έτσι ώστε να αποβούν προς όφελός σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Κάντε ουσιαστικά βήματα για να μπορέσετε να επικοινωνήσετε με το σύντροφό σας. Φροντίστε να βρεθείτε με την κατάλληλη παρέα που μπορεί να καταλάβει τους προβληματισμούς σας.


ΙΧΘΥΣ: Μην υποτιμάτε πρόσωπα που μπορούν να σας βοηθήσουν και εσείς οι ίδιοι τους εμπιστεύεστε. Δώστε αρμοδιότητες και σε άλλους συνεργάτες σας και μην προσπαθείτε να τα κάνετε όλα μόνοι σας.