Social Icons

Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2016

Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2016

ΚΡΙΟΣ: Δεν χρειάζεται να είστε υπερβολικοί στην έκφραση των συναισθημάτων σας. Προσπαθήστε να ισορροπήσετε τις καταστάσεις με υπομονή και αρκετή διπλωματία.

ΤΑΥΡΟΣ: Μην κλειστείτε στον εαυτό σας, γιατί με αυτό τον τρόπο δε θα ξεπεράσετε αυτά που σας βασανίζουν. Κερδίστε ξανά αυτούς που χάσατε, βάζοντας μπροστά μόνο την  ειλικρίνειά σας.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Όταν δε σας αφήνουν να κάνετε ουσιαστικά πράγματα, περιορίστε τις ευγένειες. Σε καταστάσεις που αφορούν τα ερωτικά σας, φανερώστε τις ευαισθησίες σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μην προτρέχετε σε θέματα που δε γνωρίζετε καλά, γιατί υπάρχει η πιθανότητα λάθους. Δώστε μεγάλη σημασία σε κάποιες σημαντικές λεπτομέρειες για κάτι που θα υπογράψετε.

ΛΕΩΝ: Βελτιώνεται ο επαγγελματικός σας τομέας και θα σας προσφερθούν καινούριες ευκαιρίες για να αναπτυχθείτε και να αναδυθείτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Καλυτερέψτε τις σχέσεις με τους γύρω σας, αλλά και με το σύντροφό σας. Κατανοήστε τους άλλους και δώστε σημασία σε αυτά που σας λένε, για να μπορέσουν να σας ανοιχτούν και να σας στηρίξουν.

ΖΥΓΟΣ: Θα δημιουργηθούν πολλά εμπόδια στα αισθηματικά, κοινωνικά και επιχειρηματικά σας σχέδια και μόνο με ψυχραιμία θα βρείτε τις σωστές διεξόδους για να προχωρήσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Θα παρατηρηθεί μια αλλαγή στο κλίμα και μια σταδιακή έμφαση στις φιλικές και επιχειρηματικές σας σχέσεις. Ασχοληθείτε με την εμφάνιση και τον εαυτό σας, όσο μπορείτε περισσότερο.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μην αφήσετε το φόβο ή τη θλίψη που σας προκαλούν εξωτερικά γεγονότα να σας κυριεύσουν. Ελιχθείτε δυναμικά στον εργασιακό χώρο και φτάστε ακόμα πιο κοντά στους στόχους σας με απόλυτη επιτυχία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ίσως το πεπρωμένο να δοκιμάζει την αντοχή ή τις επιθυμίες σας, αφού η επίτευξη αυτού που αγαπάτε ή που επιδιώκετε να πετύχετε, έχει σκοπό να σας ταλαιπωρήσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Κάποιες καταστάσεις που καλείστε να αντιμετωπίσετε θα σας φαίνονται βουνό, παρόλο που στο παρελθόν έχετε αντιμετωπίσει ακόμα μεγαλύτερε δυσκολίες.


ΙΧΘΥΣ: Η τύχη θα σας βοηθήσει να αρχίσετε καινούριες προσπάθειες, γι’ αυτό μην αφήσετε μαύρες σκέψεις να κρατήσουν σε στασιμότητα οικογενειακά, επαγγελματικά ή προσωπικά σας ζητήματα.