Social Icons

Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015

Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015

ΚΡΙΟΣ: Χρειάζεται να έχετε ανοιχτά τα μάτια σας για να μπορέσετε να διακρίνετε που θα πρέπει να ρίχνετε κάθε φορά το βάρος σας. Θα έχετε τη δυνατότητα να παρέμβετε και να μετριάσετε δυσκολίες, εμπόδια και ανταγωνισμούς.

ΤΑΥΡΟΣ: Συγκρατηθείτε και μην είστε άδικοι για να βγείτε από πάνω σε κάτι που γνωρίζετε καλά ότι είστε λάθος. Μη βιαστείτε να ανοιχτείτε σε οικονομικές επενδύσεις που δεν έχετε μελετήσει, επειδή είστε ανυπόμονοι.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Δείξτε ένα άλλο πρόσωπο και να το προωθήσετε προς τα έξω κάνοντας τις κατάλληλες αλλαγές. Όσο δύσκολο και αν σας φαίνεται, είναι απαραίτητο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Με τη συμπαράσταση ανθρώπων που θα επιλέξετε, θα πάψετε να νιώθετε χαμένοι και μόνοι μέσα στο πλήθος και θα προωθήσετε κοινούς στόχους.


ΛΕΩΝ: Μπορεί να προβληματιστείτε και να ταρακουνηθείτε, αλλά τα αποτελέσματα για μια σωστή αναθεώρηση ζωής και προτεραιοτήτων θα είναι πολύτιμα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ο εντοπισμός του τυχαίου από το μη τυχαίο και της δύναμης από την αδυναμία, θα προσδώσουν στις κινήσεις σας μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα και επιτυχία.

ΖΥΓΟΣ: Τώρα θα πρέπει να θέσετε νέες προτεραιότητες και να εντοπίσετε τις επιθυμίες σας, προκειμένου να μην υπάρξουν στο μέλλον παρεξηγήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Θα πρέπει να θέσετε νέες προτεραιότητες και να εντοπίσετε τις επιθυμίες σας, προκειμένου να μην υπάρξουν στο μέλλον παρεξηγήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Σε επαγγελματικό επίπεδο θα υπάρξει καλυτέρευση, σωστότερη επικοινωνία με τους συνεργάτες σας και σημαντική μείωση των καθυστερήσεων στα σχέδιά σας που σας αποπροσανατόλιζα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Είστε αρκετά ώριμοι για να θέσετε σε μια νέα πιο αισιόδοξη προοπτική τα σοβαρά και τα ουσιώδη που πρέπει να σας απασχολούν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μην προκαλείτε με τη συμπεριφορά σας και μην τεντώνετε το σκοινί με το σύντροφό σας, γιατί αυτά που θα χρειαστεί να σας απαντήσει για να σας αντιμετωπίσει δε θα σας αρέσουν.


ΙΧΘΥΣ: Τα πράγματα θα καλυτερέψουν και θα δείτε πιο ξεκάθαρα τις καταστάσεις που στην ουσία οι ίδιοι δημιουργήσατε και θα έχετε μεταξύ σας καλύτερη συνεννόηση.