Social Icons

Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015

Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015

ΚΡΙΟΣ: Για να μη σας ζητήσουν εξηγήσεις, φροντίστε να έχετε τεκμηριώσει όλες τις απόψεις σας. Βάλτε σε τάξη τα θέματα της καθημερινής σας ζωής, χωρίς να είστε υπερβολικοί στις απαιτήσεις σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Αντί να πτοείστε από τον ανταγωνισμό που υπάρχει, αγωνιστείτε για να πετύχετε τους στόχους σας. Ξαναβρείτε τον εαυτό σας και μη σας αποσυντονίζουν τα απρόοπτα.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Αναδιοργανώστε το πρόγραμμά σας και να θυμάστε πως με τη σιωπή δεν μπορείτε να βρείτε λύσεις. Στο χέρι σας είναι να κρατήσετε μια σταθερή πορεία και ένα επίπεδο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θα εμφανιστούν άτομα από το παρελθόν που δεν περιμένατε ότι θα γινόταν ποτέ ή σχεδόν τους είχατε ξεχάσει, που θα σας απασχολήσουν έντονα και θα ενδιαφερθούν για εσάς.

ΛΕΩΝ: Μην μπλεχθείτε σε παρασκήνιο ή πάρετε μέρος σε συζητήσεις που θα εμπεριέχουν εντάσεις, για να μην χρειαστεί να αντιμετωπίσετε εμπόδια που θα είναι δύσκολο να τα προσπεράσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Το σίγουρο είναι πως σε αυτή τη φάση που βρίσκεται τώρα η ζωή σας δεν της χρειάζονται άχρηστες σχέσεις και προβλήματα πρέπει ή να τα λύσετε ή να ξορκίσετε.

ΖΥΓΟΣ: Τα επαγγελματικά σας σχέδια έχουν ανταπόκριση περισσότερη απ’ όσο πιστεύετε, αλλά χρειάζεται η κατάλληλη στιγμή για να προωθηθούν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Προσπαθήστε να λέτε τα πράγματα με το όνομά τους και να είστε προσεκτικοί σε οικονομικές κινήσεις. Μετριάστε την ευαισθησία σας σε ανθρώπους που δε σας καταλαβαίνουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Σε εργασίες που απαιτείται η παρουσία σας μη στέλνετε αντιπρόσωπο. Με το να δραματοποιείτε καταστάσεις, γίνεστε απαισιόδοξοι χωρίς λόγο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η έλξη που νιώθετε για κάποιο άτομο θα γίνει αντιληπτή από τα δικά σας άτομα. Σε όσους προσπαθούν να σας επιβληθούν ή να σας αποσυντονίσουν, απαντήστε με ευγένεια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Προσπαθήστε να καταλάβετε τα επιχειρήματα που έχει ένας από τους συνεργάτες σας. Η απογοήτευση που σας πιάνει κάποιες φορές, σας κρατάει μακριά από τις επιτυχίες.


ΙΧΘΥΣ: Φροντίστε να μη σας λείψει η διάθεση να χρησιμοποιήσετε το μυαλό σας και να το οδηγήσετε εκεί που θέλετε και όχι εκεί που κάποιοι επιτήδειοι θέλουν να σας παρασύρουν.