Social Icons

Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015

ΣΕΛΗΝΗ 2016

Το φωτεινότερο σώμα μετά τον Ήλιο είναι η Σελήνη καθώς είναι το κοντινότερο ουράνιο σώμα κοντά στη γη. Είναι άμεσα συνδεδεμένη με τη συναισθηματική συμπεριφορά των ανθρώπων, αφού κατά τη διάρκεια που έχει Πανσέληνο υπάρχει έξαρση σε αλλοπρόσαλλες ή βίαιες συμπεριφορές χωρίς βέβαια να τεκμηριώνεται για ποιο λόγο συμβαίνει.


Για να κάνει μια πλήρη περιφορά γύρω από τη Γη χρειάζεται 27,32 ημέρες, αλλά επειδή και η Γη γυρίζει γύρω από Ήλιο χρειάζονται περίπου δύο μέρες για να ευθυγραμμιστούν Σελήνη, Ήλιος και Γη, όπου έχουμε έναν σεληνιακό μήνα που θέλει στο σύνολο 29,53 μέρες. Η Πανσέληνος πέφτει την 14η ή την 15η μέρα του σεληνιακού μήνα.
.
Το φαινόμενο των εκλείψεων που η διάρκεια της επιρροής που δεχόμαστε ξεκινάει μέρες πριν συμβεί, είναι από 2 μέρες έως μήνες αφού πραγματοποιηθεί ανάλογα με τη θέση της. Πως τις ξεχωρίζουμε… Όταν ανάμεσα στη Σελήνη και τον Ήλιο παρεμβάλλεται η Γη έχουμε έκλειψη Σελήνης. Αντίθετα όταν η Σελήνη παρεμβάλλεται ανάμεσα στον Ήλιο και τη Γη έχουμε έκλειψη Ηλίου.

Ας δούμε ποιο αναλυτικά πως θα κινηθεί η Σελήνη το 2016, για να έχουμε μια ιδέα για το τι να περιμένουμε και πως θα κυλήσουν οι μέρες μας…


ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ
Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στις 10/1 στον Αιγόκερω με τη συμμετοχή του Πλούτωνα και του Ουρανού. Φέρνει στην επιφάνεια οικονομικές δυσκολίες και ενισχύει τις εντάσεις και τις αντιθέσεις. Επηρεάζονται περισσότερο Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι.
Η Πανσέληνος πραγματοποιείται στις 24/1 στον άξονα Υδροχόου- Λέοντα με τη συμμετοχή του Άρη. Καθιστά δύσκολες τις σχέσεις συναισθηματικού χαρακτήρα, ενώ ωθεί και σε αναθεωρήσεις στόχων. Επηρεάζονται περισσότερο Ταύροι, Λέοντες Σκορπιοί και Υδροχόοι.

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ
Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στις 8/2 στον Υδροχόο με τη συμμετοχή του Ουρανού, του Κρόνου και του Άρη. Φέρνει ισορροπία σε ακραίες καταστάσεις, μειώνει προβλήματα και επιφέρει λύσεις σε δυσκολίες.  Επηρεάζονται περισσότερο Ταύροι, Λέοντες Σκορπιοί και Υδροχόοι.
Η Πανσέληνος πραγματοποιείται στις 22/2 στον άξονα Παρθένου- Ιχθύων με τη συμμετοχή του Άρη, του Ποσειδώνα και του Δία. Βγαίνουν στην επιφάνεια μυστικά και ψέματα, ενώ δε θα λείψουν και οι αναταραχές. Επηρεάζονται περισσότερο Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύς.

ΜΑΡΤΙΟΣ
Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται μαζί με την Ολική Ηλιακή έκλειψη στις 9/3 στους Ιχθύς με τη συμμετοχή του Ποσειδώνα, του Άρη, του Πλούτωνα και του Κρόνου. Θα υπάρχει στασιμότητα σε σχέδια, παρακίνηση λανθασμένων επιλογών, καθώς και αναστάτωση στις προσωπικές σχέσεις. Επηρεάζονται περισσότερο Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύς.
Η Πανσέληνος πραγματοποιείται μαζί με τη Σεληνιακή έκλειψη παρασκιάς στις 23/3 στο Ζυγό. Ακατάλληλη στιγμή για νέα ξεκινήματα  και οτιδήποτε εμπεριέχει ρίσκο. Προβλήματα υγείας είναι πιθανά. Επηρεάζονται περισσότερο Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι.

ΑΠΡΙΛΙΟΣ
Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στις 7/4 στον Κριό. Συζητήσεις και επαφές βρίσκονται στο προσκήνιο, αναζητώντας άμεσες λύσεις σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο. Επηρεάζονται περισσότερο Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι.
Η Πανσέληνος πραγματοποιείται στις 22/4 στον άξονα Σκορπιού- Ταύρου. Ο οικονομικός τομέας θα απασχολήσει έντονα, ενώ θα υπάρχουν αντιδράσεις και διαφορετικότητα απόψεων. Επηρεάζονται περισσότερο Ταύροι, Λέοντες Σκορπιοί και Υδροχόοι.

ΜΑΙΟΣ
Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στις 6/5 στον Ταύρο με τη συμμετοχή του Ερμή, του Πλούτωνα, της Αφροδίτης. Ουτοπικές καταστάσεις παίρνουν τέλος δίνοντας τη σκυτάλη στην πραγματικότητα. Δυσκολίες θα υπάρχουν αλλά μαζί τους θα έρχονται και οι λύσεις. Επηρεάζονται περισσότερο Ταύροι, Λέοντες Σκορπιοί και Υδροχόοι.
Η Πανσέληνος πραγματοποιείται στις 22/5 στον άξονα Τοξότη- Διδύμων με τη συμμετοχή του Κρόνου και του Ποσειδώνα. Πλήττεται ο κοινωνικός τομέας και θα υπάρχει αναστάτωση σε νέες γνωριμίες αλλά και σε υπάρχουσες. Ακραίες συμπεριφορές θα προκαλούν αποσυντονισμό. Επηρεάζονται περισσότερο Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύς.

ΙΟΥΝΙΟΣ
Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στις 5/6 στους Διδύμους με τη συμμετοχή της Αφροδίτης, του Ποσειδώνα και του Κρόνου. Οι περισσότερες ευκαιρίες που θα υπάρξουν θα είναι ψευδείς και θα κρύβουν οικονομικούς κινδύνους. Επηρεάζονται περισσότερο Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύς.
Η Πανσέληνος πραγματοποιείται στις 20/6 στον άξονα Τοξότη- Διδύμων, με τη συμμετοχή του Ποσειδώνα, του Κρόνου και του Ουρανού. Χρειάζεται μεγάλη προσοχή σε νέες συνεργασίες ή γνωριμίες, καθώς θα υπάρχουν εξαπατήσεις. Επηρεάζονται περισσότερο Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύς.

ΙΟΥΛΙΟΣ
Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στις 4/7 στον Καρκίνο, με τη συμμετοχή του Πλούτωνα και του Ουρανού σε δυσαρμονία. Δυσκολίες και αναπάντεχα προβλήματα θα εμφανιστούν σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο. Επηρεάζονται περισσότερο Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι.
Η Πανσέληνος πραγματοποιείται στις 20/7 στον άξονα Αιγόκερου- Καρκίνου. Οι συζητήσεις δε θα βρίσκουν το στόχο τους και θα υπάρχει ασυνεννοησία και ένταση και στον κοινωνικό χώρο. Επηρεάζονται περισσότερο Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι.

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ
Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στις 2/8 στο Λέοντα, με τη συμμετοχή της Αφροδίτης. Θα γίνουν αλλαγές σε αρκετούς τομείς με θετικά αποτελέσματα. Επηρεάζονται περισσότερο Ταύροι, Λέοντες Σκορπιοί και Υδροχόοι.
Η Πανσέληνος πραγματοποιείται μαζί με την Παρασκιάς Σεληνιακή έκλειψη στις  18/8 στον Υδροχόου. Επικεντρωθείτε στη συναισθηματική σας ζωή καθώς θα υπάρχει παρασκήνιο, ζήλιες και κόντρες. Επηρεάζονται περισσότερο Ταύροι, Λέοντες Σκορπιοί και Υδροχόοι.

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ
Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται μαζί με τη Δακτυλιοειδής Ηλιακή έκλειψη στις 1/9 στην Παρθένο, με τη συμμετοχή του Ποσειδώνα και του Κρόνου σε δυσαρμονική όψη. Αναστάτωση και εκνευρισμός θα είναι διάχυτα. Είναι προτιμότερο να αποφύγετε συζητήσεις και επαφές. Επηρεάζονται περισσότερο Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύς.
Η Πανσέληνος πραγματοποιείται μαζί με τη Σεληνιακή έκλειψη παρασκιάς στις 16/9 στον άξονα Ιχθύων- Παρθένου, με τη συμμετοχή του Ερμή, του Κρόνου και του Άρη σε δυσαρμονική όψη. Προβλέπονται οικονομικές δυσκολίες, ενώ θα δοκιμαστείτε σε προσωπικό, επαγγελματικό και ψυχολογικό επίπεδο. Επηρεάζονται περισσότερο Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύς.

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ
Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στις 1/10 στο Ζυγό, με τη συμμετοχή του Πλούτωνα και του Ουρανού σε δυσαρμονία. Διατηρήστε ισορροπίες σε σχέσεις, συνεργασίες και φιλίες, καθώς οι εξελίξεις θα τρέχουν. Επηρεάζονται περισσότερο Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι.
Η Πανσέληνος πραγματοποιείται στις 16/10 στον άξονα Κριού- Ζυγού, με τη συμμετοχή του Άρη, του Πλούτωνα και του Ουρανού. Επηρεάζει τον οικονομικό τομέα σε διεθνή επίπεδο και αυξάνει την επιθετικότητα και τη βιαιότητα. Επηρεάζονται περισσότερο Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι.
Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στις 30/10 στο Σκορπιό. Ενισχύει την αισιοδοξία και ωθεί προς τις σωστές κατευθύνσεις σε υποθέσεις και στόχους. Επηρεάζονται περισσότερο Ταύροι, Λέοντες Σκορπιοί και Υδροχόοι.

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ
Η Πανσέληνος πραγματοποιείται στις 14/11 στον άξονα Ταύρου- Σκορπιού. Προκαλεί αναταραχές στις σχέσεις και εξελίξεις σε οικονομικό επίπεδο. Οι διαφωνίες και οι εντάσεις θα είναι σε παγκόσμιο επίπεδο. Επηρεάζονται περισσότερο Ταύροι, Λέοντες Σκορπιοί και Υδροχόοι.
Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στις 29/11 στον Τοξότη, με τη συμμετοχή του Κρόνου και του Ποσειδώνα. Κινηθείτε με γνώμονα τη λογική και μην τα αφήσετε όλα στην τύχη. Δείξτε εμπιστοσύνη εκεί που αξίζει. Επηρεάζονται περισσότερο Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύς.

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ
Η Πανσέληνος πραγματοποιείται στις 14/12 στον άξονα Διδύμων- Τοξότη, με τη συμμετοχή του Ποσειδώνα και του Κρόνου. Θα υπάρξουν ανακατατάξεις και αλλαγές που θα επηρεάσουν την καθημερινότητά σας. Επηρεάζονται περισσότερο Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύς.
Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στις 29/12 στον Αιγόκερω, με τη συμμετοχή του Πλούτωνα, του Ερμή και του Άρη. Θα υπάρξει εκνευρισμός και συγκρούσεις στο οικογενειακό περιβάλλον, αλλά και αλλαγή σχεδίων. Επηρεάζονται περισσότερο Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι.