Social Icons

Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ 2016


Καινούρια χρονιά ξεκινάει και όλοι γνωρίζουμε ότι για να απολαμβάνουμε μικρά πράγματα στην καθημερινή μας ζωή χρειάζεται πολλές φορές αρκετή δουλειά. Το 2016 για να λειτουργήσει σωστά χρειάζεται οργάνωση καθώς δεν όλα θέμα τύχης.
Το σύμπαν συνεργάζεται, αλλά χρειάζεται και τη βοήθειά μας εφόσον θέλουμε να έχουμε ποιότητα ζωής.

Ας πάρουμε μια πρώτη γεύση για το πως θα κυλήσει γενικά η χρονιά για τα ζώδια, μια που στη συνέχεια όπως κάθε χρόνο σας έχω ετοιμάσει αναλυτικό πλάνο για κάθε μήνα που θα περάσει μέχρι το 2016 να φτάσει στο τέλος του…

ΚΡΙΟΣ: Το 2016 έρχεται με τον Ουρανό να παραμένει στο ζώδιό σας για όλη τη χρονιά, φέρνοντας αλλαγές που σας ικανοποιούν καθώς σας κάνουν να ξεχωρίζετε στο πλήθος και σας προσφέρουν δράση. Χρησιμοποιήστε το κοφτερό μυαλό σας για να δημιουργήσετε ευκαιρίες, αλλά και για να κάνετε από την αρχή σχέδια που βάλτωσαν. Ο Άρης θα βρίσκεται στο Σκορπιό από τον Ιανουάριο μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου -θέση οικεία για εσάς- βελτιώνοντας τις σχέσεις και τις επαφές με τους γύρω σας, ενώ η οικειότητα έχει πλέον βασικό ρόλο στην καθημερινότητά σας. Η Σεληνιακή έκλειψη στις 23 Μαρτίου θα σας κάνει πιο απαιτητικούς με έντονο το συναίσθημα του ανικανοποίητου. Ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα τον Ιανουάριο στον τομέα της καριέρας σας, το Μάιο στα χρήματά σας, το Σεπτέμβριο στην εργασία σας και το Δεκέμβριο στη σταδιοδρομία σας, οπότε αυτές τις περιόδους σε οικονομικό επίπεδο θα πρέπει να είστε πρόθυμοι να κάνετε προσαρμογές και να μην είστε άκαμπτοι ειδικά. Μέχρι το Σεπτέμβριο ο Δίας θα είναι αρωγός σας στις ευκαιρίες εργασιακού χώρου, δημιουργώντας ισχυρούς στόχους και βελτιώνοντας το επαγγελματικό σας περιβάλλον. Βάλτε μια τάξη σε ότι σας απασχολεί άμεσα, ώστε να μη νιώσετε πως έχετε να αντιμετωπίσετε το χάος. Από το Σεπτέμβριο και μετά δημιουργήστε νέες σχέσεις που θα σας ωφελήσουν μελλοντικά. Τον Οκτώβριο αρπάξτε ευκαιρίες για να προωθήσετε τον εαυτό σας λανσάροντας τα προτερήματα και τις δυνατότητες που έχετε και βρείτε ανταπόκριση τόσο στον προσωπικό σας χώρο, όσο και στον επαγγελματικό. Από το Νοέμβριο θα έχετε τη δύναμη να υπερασπιστείτε τα κεκτημένα σας, αλλά και να γεμίσετε τα συναισθηματικά σας κενά μέσα σε σχέσεις που έχουν τις προοπτικές να μείνουν στη ζωή σας. Μειώστε τις αντιστάσεις απέναντι σε πρόσωπα που θέλετε να σας πλησιάσουν, βγάζοντας το προσωπείο που βάζετε όταν σας πιάνει φόβος.

ΤΑΥΡΟΣ: Καινούρια χρονιά έρχεται και είναι πολλά υποσχόμενη για τον τομέα των σχέσεών σας. Ισχυροί δεσμοί, οικειότητα και ικανοποίηση για τους στενούς σας δεσμούς, θα είναι μερικά από τα δώρα του 2016. Τις πρώτες ημέρες του Ιανουαρίου ο Ερμής ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του προκαλώντας αμφιβολίας σε θέματα καριέρας και σταδιοδρομίας, αλλά θα σας βγει σε καλό καθώς θα μελετήσετε λεπτομέρειες που είχατε προσπεράσει και η σεληνιακή έκλειψη του Μαρτίου που συνδέεται με τον τομέα της εργασίας σας, θα σας οδηγήσει στην ολοκλήρωση ενός σημαντικού στόχου και θα σας ανταμείψει για τη σκληρή δουλειά που κάνατε. Μπορείτε να προβείτε σε διαχωρισμό προσώπων που υπάρχουν στη ζωή σας κρατώντας αυτούς που έχουν σοβαρό ρόλο και απομακρύνοντας όσους δε σας κάνουν να αισθάνεστε σημαντικοί. Η επαναξιολόγηση των σχέσεών σας κρίνεται απαραίτητη από τα μέσα Απριλίου που ο Άρης θα κινείται ανάδρομα μέχρι τον Ιούνιο. Το Σεπτεμβρίου θα αποκτήσετε νέες εμπειρίες, αλλά θα σας παρουσιαστούν και νέες ευκαιρίες. Η διαίσθησή και η δημιουργικότητά σας θα είναι αυξημένα. Αποκτήστε περισσότερα κίνητρα για να μεταμορφώσετε την εαυτό σας και κατά συνέπεια και τη ζωή σας. Ο Άρης από το Νοέμβριο γίνεται χορηγός σας ώστε να είστε πιο φιλόδοξοι και να επιδιώξετε την επίτευξη των σχεδίων σας. Η δύναμη και ο έλεγχος της καθημερινότητάς σας θα σας φέρει τα καλύτερα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μια χρονιά υπερδραστήρια έρχεται για εσάς τους Διδύμους, γεμάτη υποσχέσεις, αλλαγές και νέα δεδομένα. Ο δάσκαλος Κρόνος θα βρίσκεται καθ’ όλη τη διάρκεια του 2016 στον τομέα των σχέσεών σας, ωθώντας σας να επικεντρωθείτε σε αυτές και στις δεσμεύσεις που μπορείτε να πάρετε. Η στιγμή των σοβαρών αποφάσεων έφτασε και πρέπει επιτέλους να αποφασίσετε με μόνο κριτήριο τον εαυτό σας και να απομακρύνετε ότι δε σας ικανοποιεί στη ζωή σας κάνοντας την απαραίτητη αξιολόγηση. Η νέα χρονιά επικεντρώνεται στην καριέρα σας, στους μακροπρόθεσμους στόχους που έχετε θέσει, αλλά και στις κατευθύνσεις που πρέπει να πάρετε. Με τον Άρη να κινείται στον τομέα της καριέρας σας τους δύο πρώτους μήνες, ασχοληθείτε εντατικά με τα σχέδιά σας και βελτιώστε τη θέση σας στον εργασιακό χώρο. Η Ηλιακή έκλειψη του Μαρτίου φέρνει στην επιφάνεια σχέδια που υστερούσαν σε σαφήνεια, δίνοντάς τους ώθηση να φτάσουν πλέον στην ολοκλήρωση. Η Σεληνιακή έκλειψη του Μαρτίου έχει δυο όψεις για εσάς. Από τη μία σας απελευθερώνει συναισθηματικά για να ανοίξετε την καρδιά σας στα πρόσωπα που θέλετε και από την άλλη σας ζητάει να συμβιβαστείτε πάνω σε ένα ζήτημα που επηρεάζει τη ζωή σας. Επιλύστε διαφορές που έχετε ειδικά αν αφορούν αγαπημένο πρόσωπο, δώστε και λάβετε αγάπη και γιατί όχι, τολμήστε να ερωτευθείτε ξανά. Η ανάδρομη κίνηση του Άρη τον Ιούνιο μπορεί να προκαλέσει κάποια προβλήματα στην εργασία σας και να σας ωθήσει σε αναθεωρήσεις, αλλά αυτό θα σας προετοιμάσει ώστε τον Ιούλιο θα είστε άκρως παραγωγικοί. Από το Σεπτέμβριο και μετά βελτιώνεται η κατάσταση στον οικογενειακό σας χώρο και θα μπορείτε να κάνετε ένα διάλειμμα από τη  καθημερινότητα. Επεκτείνετε το μυαλό σας με νέους τρόπους και εξερευνήστε ότι θέλετε να μάθετε. Δείτε το 2016 ως την αρχή ενός νέου ταξιδιού επέκτασης και ανάπτυξης για τη ζωή σας, που θα αποκαταστήσει την ισορροπία ανάμεσα στη φαντασία και την πραγματικότητα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Το 2016 έρχεται δυναμικά να ενισχύσει την εμπιστοσύνη σας και να σας βοηθήσει να κυνηγήσετε τα χαμένα σας όνειρα, ενώ σημαντικά πράγματα θα συμβούν στη ζωή σας. Ότι σας κρατά πίσω θα φύγει από πάνω σας και θα πρέπει να επωφεληθείτε από τη νέα τολμηρή προσωπικότητα που θα αποκτήσετε. Οι εποχές που σας ικανοποιούσε το να μένετε στο σπίτι φεύγουν ανεπιστρεπτί, καθώς θα αντιληφθείτε ότι υπάρχει κάτι περισσότερο στη ζωή από ό, τι έχετε ήδη και θα θέλετε να εξερευνήσετε όλα όσα ο κόσμος έχει να προσφέρει. Σημαντική,  λοιπόν, όπως καταλαβαίνετε η νέα χρονιά και με τον Πλούτωνα να παραμένει στον τομέα των σχέσεών σας, θα τις μεταμορφώσει και θα σας αναγκάσει να επανεξετάσετε τον τρόπο που προσεγγίζετε τους γύρω σας δοκιμάζοντας την αφοσίωσή σας. Το διάστημα που ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα θα μπείτε στον πειρασμό να διαχωρίσετε τι λειτουργεί και τι όχι στη ζωή σας, ποιος μένει και ποιος φεύγει. Μην αφήσετε την ανασφάλεια να σας κυριεύσει και αμφισβητείτε τον ίδιο σας τον εαυτό σας, γιατί είναι κάτι που δεν το αξίζετε. Με τον Ουρανό να βρίσκεται στον τομέα της καριέρας σας και τον Κρόνο στης εργασίας σας, θα θέλετε να κάνετε αλλαγές στα επαγγελματικά σας χωρίς να σας ενδιαφέρει πόσο διαφορετικό θα είναι αυτό που θα επιλέξετε από αυτό που έχετε συνηθίσει. Από το Μάρτιο και μέχρι το Μάιο θα υπάρχει μια οπισθοδρόμηση και θα χρειαστούν περισσότερες μάχες για να τα καταφέρετε. Χρησιμοποιώντας σωστά τα ταλέντα και την ενέργειά σας, θα δημιουργήσετε αυτό που πάντα θέλατε. Η Σεληνιακή έκλειψη του Μαρτίου εντείνει το συναισθηματικό σας κόσμο και ίσως γίνεται πιο επιθετικοί και κάποιες στιγμές επαναστατικοί. Η ηλιακή έκλειψη της 1ης Σεπτεμβρίου βελτιώνει τις σχέσεις με τα συγγενικά σας πρόσωπα και συμβάλλει στη βελτίωση της ζωής σας στο σπίτι και την οικογένεια. Το τελευταίο τρίμηνο της χρονιάς πάρτε αποφάσεις για να εκτελέσετε τα έργα σας. Οι πλανητικές θέσεις θα είναι χρήσιμες για την επίτευξη των επαγγελματικών σας στόχων.

ΛΕΩΝ: Το 2016 σηματοδοτεί την αρχή εξαιρετικών ευκαιριών ανάπτυξης με καθοριστική σημασία για τη μελλοντική επιτυχία σας. Βελτιώστε την πνευματική σας δύναμη και ενισχύστε τον κοινωνικό σας κύκλο. Οι περισσότεροι πλανήτες θα βρίσκονται σε ιδανική για εσάς θέση, φέρνοντάς αρμονική ενέργεια που θα πρέπει να επωφεληθείτε. Επικεντρωθείτε σε ότι θέλετε με υπευθυνότητα, εργαστείτε σκληρά και θα ανταμειφθείτε. Με τον Άρη να κινείται στον οικογενειακό σας τομέα τους δύο πρώτους μήνες  του χρόνου θα επικεντρωθείτε στην προσωπική σας ζωή, βελτιώνοντας τη διαβίωσή σας και τους δεσμούς που έχετε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Η Σεληνιακή έκλειψη του Μαρτίου θα έχει δύο πρόσωπα. Από τη μία θα διευθετήσει τυχόν προβλήματα με οικεία πρόσωπα, αλλά από την άλλη θα φέρει το τέλος σε σχέσεις που θεωρούσατε μόνιμες. Η Ηλιακή έκλειψη του Μαρτίου θα τονώσει την επιθυμία σας για έντονα συναισθήματα έως υπερβατικά. Θα υπάρξουν άφθονες ευκαιρίες για νέες σχέσεις, αλλά από τον Αύγουστο μέχρι το Νοέμβριο θα μπορείτε να προχωρήσετε και σε σοβαρές συνεργασίες στον επαγγελματικό σας χώρο. Ο Πλούτωνας θα είναι συνοδοιπόρος σας στον εργασιακό τομέα για να μεταμορφώσετε τον τρόπο που κινείστε επαγγελματικά ή να τον βελτιώσετε. Τον Οκτώβριο με τον Άρη στον Αιγόκερω, θα σας παρουσιαστούν ευκαιρίες για να αναλάβετε νέα έργα ή για να προσεγγίσετε άτομα κύρους που μέχρι τώρα δεν είχατε καταφέρει. Η Ηλιακή έκλειψη του Σεπτεμβρίου είναι θετική για την οικονομική σας πορεία και από εσάς θα εξαρτηθεί το μέγεθος της επιτυχίας. Παραμένοντας προσηλωμένοι στους στόχους σας θα έχετε όλα τα οφέλη. Εξετάστε τι χρειάζεται να αλλάξει στα σχέδιά σας ώστε να είναι πιο ευέλικτα και να μη σας γυρίζουν στο παρελθόν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Σκληρή δουλειά και αφοσίωση είναι τα βασικά που θα πρέπει να ακολουθήσετε τη νέα χρονιά που θα διανύσετε. Και αυτό δεν είναι πρόβλημα για εσάς, απλώς θα πρέπει να προχωρήσετε πιο γρήγορα και να λάβετε περισσότερα ρίσκα για να επιτευχθεί σε ότι κάνετε η επιτυχία. Το 2015 περάσατε ορισμένες δυσκολίες και το 2016 δεν φαίνεται να διαφέρει. Θα υπάρξουν σημαντικές αλλαγές στον ορίζοντα που δεν πρόλαβαν να γίνουν πέρσι και θα δοκιμαστούν η δύναμη του μυαλού και το σώμα σας. Όμως, έχετε ήδη τη γνώση και την υπομονή για να ξεπεράσετε εμπόδια, να αντισταθείτε σε πειρασμούς και να επιβραδύνετε συμβιβασμούς. Πλούτωνας, Ποσειδώνας και Ουρανός, θα βρίσκονται στον τομέα των σχέσεών σας, αναμορφώνοντας τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας σε προσωπικό αλλά και επαγγελματικό επίπεδο. Καρμικές συνδέσεις, ενίσχυση δεσμεύσεων, αλλά και επιστροφή προσώπων του παρελθόντος, είναι τα πιθανά σενάρια για φέτος. Τους πρώτους δύο μήνες  περάστε περισσότερο χρόνο με οικογενειακά σας πρόσωπα και τα προβλήματά τους. Τον Απρίλιο θα αποκτήσετε νέες εμπειρίες, θα διευρύνετε τους ορίζοντές σας και θα επεκταθείτε κοινωνικά. Συμπεριφερθείτε υπεύθυνα και βεβαιωθείτε ότι φυλάγεστε και κρατάτε αποστάσεις από άτομα με κακές προθέσεις. Μέχρι τον Αύγουστο θα έχετε αρκετή θετική ενέργεια για να προφυλαχθείτε από κακοτοπιές και να ανταποκριθείτε στην πραγματικότητα. Ο Σεπτέμβριος είναι ένας καλός μήνας για να εργαστείτε στη βελτίωση των οικονομικών σας. Εκμεταλλευτείτε ευκαιρίες που θα εμφανιστούν και δημιουργήστε και νέες που θα βοηθήσουν στην άνοδο του προϋπολογισμού σας. Επενδύστε χρόνο και χρήμα στον τομέα της εργασίας και ο Νοέμβριος σας υπόσχεται παραγωγικότητα.

ΖΥΓΟΣ: Το 2016 σηματοδοτεί τη χρονιά όπου εσείς οι Ζυγοί θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε τις δημιουργικές σας ικανότητες για να διαμορφώσετε στρατηγικές για την οικοδόμηση ενός ασφαλούς μέλλοντος. Τους μήνες που θα έχετε μπροστά σας να διανύσετε θα πρέπει να αποφασίσετε τι θέλετε στη ζωή και να αισθάνεστε σίγουροι για την επίτευξη των στόχων σας. Η οικογένεια θα διαδραματίσει κυρίαρχο ρόλο στην ανάπτυξη σας, αφού θα συμμετέχετε στις δραστηριότητες της οικογένειας σε μεγάλο βαθμό. Το επίπεδο ενέργειάς σας θα είναι υψηλό και διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο. Ο Ιανουάριος ξεκινάει με αφθονία και βελτίωση της οικονομικής σας κατάστασης, φέρνοντας την προσοχή σας στον εργασιακό χώρο και στις προσπάθειες που κάνετε για μια ικανοποιητική πορεία. Οι αλλαγές στη σχέσεις ξεκινούν από το Φεβρουάριο και ίσως να επιθυμήσετε περισσότερη ελευθερία και ανεξαρτησία μέσα σε αυτές. Η Σεληνιακή έκλειψη του Μαρτίου θα επηρεάσει την οικειότητα που νιώθετε  και θα προκαλέσει εντάσεις με τους γύρω σας, όμως θα είναι κάτι παροδικό. Από τον Απρίλιο που ο Άρης ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του και μέχρι το τέλος Ιουνίου που θα επιστρέψει σε ορθή πορεία, θα υπάρχουν εμπόδια ιδίως στον οικονομικό τομέα. Προσπαθήστε να μην προβείτε σε σπατάλες ή περιττές αγορές αλλά να ξοδεύετε με σύνεση, για να μη νιώσετε πως αποτύχατε οικονομικά. Η ηλιακή έκλειψη του Σεπτεμβρίου σας φέρνει αντιμέτωπους με το υποσυνείδητό σας ώστε να αντιμετωπίσετε πράγματα από το παρελθόν και να φωτίσετε σκοτεινά σημεία. Επίσης, μπαίνει και ο Δίας στο ζώδιό σας που είναι ο πλανήτης της επέκτασης οπότε δε θα λείψουν οι ευκαιρίες. Απεναντίας, θα σας βοηθήσει να εστιάσετε σε αυτά ακριβώς που θέλετε. Τον Οκτώβριο σας δίνεται η ευκαιρία να μεταμορφώσετε τον προσωπικό σας χώρο, αλλά και να επανεξετάσετε οικογενειακά θέματα που είχατε αφήσει στην άκρη γιατί δε θέλατε να επικεντρωθείτε σε κάτι που δε θεωρούσατε μέχρι στιγμής σημαντικό ή αναγκαίο. Το μήνυμα του 2016 είναι ένα: Αντί να πολεμάτε τις αλλαγές, πάρτε τον έλεγχο των αλλαγών στα χέρια σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η νέα χρονιά προβλέπει για εσάς ότι θα είναι γεμάτη επιτεύγματα για την προσωπική σας πορεία και ευκαιρίες για να γίνουν οι απαραίτητες αλλαγές και να προχωρήσετε μπροστά. Επικεντρωθείτε στα μελλοντικά σας σχέδια και όνειρα που κάνετε, επιδιώκοντας να πραγματοποιήσετε τα περισσότερα. Πιστέψτε στον εαυτό σας γιατί έχετε και τη δύναμη και την ικανότητα να πετύχετε. Το Μάρτιο θα δημιουργηθούν κάποιες σοβαρές προκλήσεις και θα πρέπει να λάβετε σημαντικές αποφάσεις μετά από κατάλληλη ανάλυση. Η Ηλιακή έκλειψη του μήνα θα φέρει κοντά σας νέα πρόσωπα, αλλά η Σεληνιακή που πραγματοποιείται τον ίδιο μήνα θα αμφισβητήσεις τις δεσμεύσεις, ενώ η παρεξηγήσεις θα δίνουν και θα παίρνουν στην επικοινωνία σας με τους άλλους. Βελτιώστε τις γνώσεις και τις δεξιότητές σας, προγραμματίζοντας ακόμα και ταξίδια από τον Απρίλιο μέχρι και το Σεπτέμβριο. Ο Άρης τον Ιούνιο θα είναι ανάδρομος στο ζώδιό σας προκαλώντας καθυστερήσεις, απογοητεύσεις και αναποδιές. Χρειάζεται να κάνετε υπομονή και να δείξετε αυτοσυγκράτηση, ώστε να μην πέσετε σε παγίδες από μόνοι σας ή που σας στήνουν ορισμένοι επιτήδειοι. Στον οικονομικό τομέα το 2016 θα σας βοηθήσει να πάρετε τον έλεγχο και να έχετε σωστή κρίση σε ότι αφορά αποφάσεις που θα σχετίζονται με τα χρήματά σας και μετά τον Ιούνιο θα είναι ακόμα πιο ευνοϊκά. Μέχρι το Σεπτέμβριο μπορείτε να προσεγγίσετε με ευκολία στόχους και να κλείσετε εκκρεμότητες. Επεκτείνετε τη ζωή σας, εξερευνήστε τον κόσμο και βρείτε διεξόδους έξω από τον επαγγελματικό σας χώρο για να γεμίσετε τον ελεύθερο χρόνο σας. Από το Νοέμβριο μέχρι το τέλος της χρονιάς ασχοληθείτε περισσότερο με την οικογένειά σας και τα άτομα που την αποτελούν. Δείξτε την ανιδιοτελή αγάπη σας, δώστε την συμπαράστασή σας και κάντε πιο ισχυρούς τους δεσμούς μεταξύ σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Το 2016 είστε αποφασισμένοι να έχετε προσωπική ανάπτυξη και να μην αφήσετε καμία ευκαιρία να πάει χαμένη ακόμα και να θα χρειαστεί αν κάνετε ριζικές αλλαγές. Μαθαίνοντας από τα λάθη του παρελθόντος και χρησιμοποιώντας τη σοφία που έχετε αποκομίσει, μπορείτε να οικοδομήσουμε μια σταθερή βάση η οποία θα αυξάνεται. Ίσως χρειαστεί χρόνος για να αισθανθείτε άνετα, αλλά η νέα χρονιά είναι έτοιμοι να σας το προσφέρει. Οι γνώσεις και οι εμπειρία που έχετε θα σας οδηγήσουν σε έξυπνες αποφάσεις. Η χρονιά ξεκινάει με τον Ουρανό να παραμένει στον τομέα των συναισθημάτων σας συνεχίζοντας να φέρνει αλλαγές στις σχέσεις σας, ζητώντας από εσάς να βρείτε κάτι διαφορετικό απ’ ότι έχετε ζήσει στο παρελθόν που θα σας προσφέρει περισσότερη ελευθερία κινήσεων. Συνήθως έλκεστε από άτομα που έχουν διαφορετικές προοπτικές από εσάς, αλλά αυτή τη φορά θα πρέπει να το αποφύγετε. Η στάση που θα κρατήσετε απέναντι στον οικονομικό σας τομέα πρέπει να είναι σταθερή και ταυτόχρονα προσαρμόσιμη των καταστάσεων. Ο Φεβρουάριος είναι ιδανικός για να αποκοπείτε από παρελθοντικές καταστάσεις και να επανέλθετε στο σήμερα και κατ’ επέκταση στο μέλλον σας. Το Μάρτιο παρότι λαμβάνουν χώρα δύο εκλείψεις η ενέργειά σας θα είναι αυξημένη, ενώ οι περιορισμοί που θα υποστείτε θα είναι αρκετοί. Τις περιόδους που ο Ερμής θα κινείται ανάδρομος, θα νιώθετε πιεσμένοι και αδύναμοι να εργαστείτε περισσότερο, ενώ δε θα λείπουν οι απογοητεύσεις από το εργασιακό σας περιβάλλον. Αναθεωρήσεις σχεδίων είναι μέσα στο πρόγραμμα, καθώς δε θα είναι εύκολο να εστιάσετε στους στόχους σας. Η ηλιακή έκλειψη του Σεπτεμβρίου φέρνει καλές επιλογές χωρίς δεσμεύσεις, πληροφορίες χρήσιμες για την μετέπειτα πορεία σας και βελτίωση των εσόδων σας. Μη χάσετε την ευκαιρία να σταθεροποιήσετε τα χρήματά σας και να πλησιάσετε νέους συνεργάτες. Η θέση του Άρη στους Ιχθύς το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Δεκεμβρίου, βοηθάει να επικεντρωθείτε περισσότερο σε θέματα σπιτιού και ότι αφορά την οικογένειά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Το 2016 μπαίνει δυναμικά και ζητάει να επανεξετάσετε τους στόχους σας στη ζωή αλλά τις στρατηγικές που ακολουθούσατε μέχρι τώρα. Η σωστή εξέταση των πληροφοριών που θα λάβετε είναι απαραίτητη για να επιτευχθούν τα σχέδιά σας και το αποτέλεσμα να ταιριάζεις τις ανάγκες σας. Σε συναισθηματικό επίπεδο πρέπει να είστε ελεύθεροι να εκφραστείτε, να ξεκολλήσετε από παρελθοντικές καταστάσεις, αλλά και να τερματίσετε φιλίες που αποτελούν εμπόδιο στην πρόοδό σας. Η επικοινωνία με τους γύρω σας μπορεί να είναι λίγο έως πολύ δύσκολη τις περιόδους που ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα και θα πρέπει να δώσετε περισσότερη έμφαση στην ενίσχυση των δεσμών σας και να εργαστείτε πάνω στις πιθανότητες επανασύνδεσης με αγαπημένα πρόσωπα. Η Σεληνιακή έκλειψη του Μαρτίου χρειάζεται προσοχή στον επαγγελματικό τομέα, καθώς γρήγορα βήματα μπορεί να οδηγήσουν σε αποτυχία. Εργαστείτε σκληρά και έξυπνα ταυτόχρονα, θέστε νέους στόχους μελετώντας όλα τα σημεία πριν πάρετε αποφάσεις. Εξάλλου, αργότερα θα έχετε όλο το χρόνο να πράξετε τα δέοντα χωρίς να σας κοστίσει. Το Σεπτέμβριο ο Δίας μπαίνει στον τομέα της καριέρας σας, κάνοντας ευκολότερη την επιτυχία και αφήνοντάς σας να αξιοποιήσετε κάθε ευκαιρία που θα εμφανιστεί προς όφελός σας. Φροντίστε για την καλή συμπεριφορά σας όχι μόνο στον επαγγελματικό σας τομέα, αλλά και σε σχέση με την οικογένειά σας. Τον Οκτώβριο θα σας χαρακτηρίζει ο ενθουσιασμός και θα είστε πιο ενεργοί να εργαστείτε πάνω στις μετατροπές που θέλετε. Επικεντρωθείτε στα όνειρά σας δείχνοντας εμπιστοσύνη στον εαυτό σας για να προχωρήσετε παρακάτω. Να είστε παραγωγικοί δουλεύοντας πάνω σε υγιείς βάσεις και όχι με δόλιους τρόπους. Από το Νοέμβριο και μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου μπορείτε να ασχοληθείτε εντατικά με τον οικονομικό σας τομέα, χρησιμοποιώντας τις δυνατότητές σας στον έλεγχο των χρημάτων σας. Να θυμάστε πως η υπομονή είναι σημαντική και απαραίτητη για την ψυχολογική σας ισορροπία. Δε χρειάζεται να μεταφέρετε τον κόσμο στους ώμους σας, όταν μπορείτε άνετα να τον μοιραστείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Το 2016 προβλέπεται ότι θα είναι εξαιρετικό για να χτίσετε καινούριες κοινωνικές επαφές και να δημιουργήσετε νέες σχέσεις. Κάντε τις απαραίτητες κινήσεις για να βοηθήσετε στην ανοδική πορεία της καριέρας σας, ακόμα και αν χρειαστεί να περάσετε από μικρές λεπτομέρειες για να ολοκληρώσετε το έργο σας. Απαλλαγείτε από απαρχαιωμένες ιδέες, καθώς θα είναι λεπτή η ισορροπία ανάμεσα στην επιθετικότητα και την αρμονία. Ο Δίας το πρώτο εξάμηνο θα είναι συνοδοιπόρος σας στη βελτίωση και την ενίσχυση των δεσμών με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, ενώ θα υπάρχει άνεση στο να βρίσκεστε κοντά τους συναισθηματικά. Tην περίοδο των Σεληνιακών εκλείψεων αλλά και της ανάδρομης κίνησης του Ερμή, αποστασιοποιηθείτε από παρασκηνιακές καταστάσεις και συζητήσεις που θα φορούν τρίτα άτομα για να μη χαλάσετε την εικόνα σας. Ο οικονομικός τομέας θα έχει όλα τα εφόδια για να συνεχίσετε να έχετε άνοδο, αρκεί να εργάζεστε σκληρά και με σύνεση. Ο ρεαλισμός θα βοηθήσει να μην εξαπατηθείτε, αλλά αντίθετα να καρπωθείτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν. Η Ηλιακή έκλειψη του Μαρτίου σας οδηγεί στη δημιουργία νέων στόχων, επαγγελματική πρόοδο και αύξηση εσόδων. Ακολουθήστε ελπίδες και όνειρα αξιολογώντας ρεαλιστικά και προσεγγίζοντας τα πρακτικά. Το τελευταίο δεκαήμερο του Απριλίου που ο Άρης θα κινείται ανάδρομος μέχρι σχεδόν του τέλος του Μαΐου θα υπάρξουν καθυστερήσεις και εμπόδια στα σχέδιά σας αλλά και αμφισβητήσεις. Ίσως είναι μια καλή ευκαιρία να αναθεωρήσετε ορισμένα από τα σχέδιά σας και να δείτε αν πράγματι είναι εφικτά. Η ανάδρομη κίνηση του Άρη  τον Ιούνιο θα μειώσει τις φιλοδοξίες σας και την ωριμότητα που δείχνατε μέχρι στιγμής σε ότι συνέβαινε γύρω σας, ενώ καθιστά πιο δύσκολη την εστίαση στους στόχους σας. Από τον Ιούλιο που θα επιστρέψει σε ορθή πορεία όλα πάρουν το δρόμο τους ώστε να νιώθετε ότι είστε και πάλι στην κορυφή. Στον οικογενειακό σας τομέα εργαστείτε λίγο περισσότερο πάνω σε τρέχοντα προβλήματα δείχνοντας κατανόηση στις αντιδράσεις που θα προκύψουν. Ίσως να θέλετε περισσότερη ελευθερία κινήσεων και για να την έχετε δε σημαίνει ότι οι σχέσεις σας δεν μπορούν να είναι καλές. Απλά βοηθήστε τα δικά σας άτομα να κατανοήσουν τον τρόπο που λειτουργείτε.
  
ΙΧΘΥΣ: Έχετε μπροστά σας μια νέα χρονιά να διανύσετε και όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος θα έχετε άφθονες ευκαιρίες για ανάπτυξη. Χρησιμοποιήστε τις δυνατότητές σας για την επιτυχή έκβαση ανοιγμάτων που θα κάνετε ή για την προώθηση των στόχων σας. Προσεγγίστε ρεαλιστικά τα σχέδιά σας και επιλέξτε από τις διάφορες ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν ποιες ταιριάζουν στην ιδιοσυγκρασία σας. Η χρονιά ξεκινάει με τον οικονομικό τομέα να μην αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα, καθώς δε θα υπάρχει στασιμότητα και αρκετές φορές θα σας έρχονται χρήματα από το πουθενά. Προσπαθήστε να είστε υπεύθυνοι και να μην προβείτε σε αλόγιστες δαπάνες για να διατηρήσετε ακμαία τα έσοδά σας. Από το Μάρτιο ο Άρης θα σας κάνει πιο φιλόδοξους και έτοιμους για αλλαγές, αλλά πρέπει να επικεντρωθείτε σε αυτά που θέλετε καθώς από τα μέσα Απριλίου γυρίζει σε ανάδρομη πορεία και μέχρι το Μάιο θα δημιουργηθούν προβλήματα στον εργασιακό σας χώρο και θα κληθείτε να αναλάβετε ευθύνες που δε σας αναλογούν, αλλά δε θα μπορείτε να κάνετε αλλιώς. Επίσης, δώστε βαρύτητα και στην οικογένεια καθώς θα ακουστούν παράπονα από αγαπημένα πρόσωπα που θα ζητούν την προσοχή σας. Με το Δία να βρίσκεται απέναντι από το ζώδιό σας μέχρι το Σεπτέμβριο θα υπάρχει σύμπνοια με τους ανθρώπους που συναναστρέφεστε και αγαπάτε, ενώ νέες σχέσεις θα καρποφορήσουν ενισχύοντας την καλή σας διάθεση. Η ηλιακή έκλειψη του Σεπτεμβρίου είναι ιδανική για να αναλάβετε υποχρεώσεις και να τις ολοκληρώσετε. Μάθετε να ακούτε προτού μιλήσετε ώστε να μη βρεθείτε εκτεθειμένοι σε καταστάσεις που δεν πρέπει. Οι ανάδρομες πορείες του Ερμή θα προκαλέσουν προβλήματα στην επικοινωνία σας και θα πρέπει να συνεχίσετε διατηρώντας χαμηλούς τόνους για να μη φέρετε ρήξη σε ορισμένες επαγγελματικές και προσωπικές σας σχέσεις. Κρατήστε αποστάσεις από άτομα που θα σας προκαλέσουν με τη συμπεριφορά τους για να μη μετατρέψετε τη ζωή σας σε εμπόλεμη ζώνη.



Βιργινία Λεούση
Γρ. Λαμπράκη 109 – Πειραιάς
Τηλ: 210- 4131584 / 6932232132
Site: www.virginialeousi.com