Social Icons

Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2015

Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2015

ΚΡΙΟΣ: Μην πέσετε στον πειρασμό να υποκύψετε σε αναβολές, γιατί επιτέλους αρχίζετε να αγγίζετε τις προσδοκίες σας. Έχετε τη δυνατότητα να αναβαθμιστείτε τόσο στον επαγγελματικό σας τομέα, όσο και στον προσωπικό.

ΤΑΥΡΟΣ: Ενισχύονται οι εσωτερικές σας αναζητήσεις ώστε να βρείτε επιτυχώς τις ισορροπίες σας. Είναι θετικό και αποτελεσματικό να καταπιαστείτε με όλα αυτά  που σας έκαναν «κλικ» και να σκεφτείτε το μέλλον σας.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Αντικαταστήστε την ανώριμη διαχείριση των προσωπικών σας ζητημάτων με τη ρεαλιστική αντιμετώπιση των καταστάσεων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αλλάξτε τρόπο σκέψης και ακολουθήστε ένα διαφορετικό προγραμματισμό. Μιλήστε ξεκάθαρα για να ζητήσετε να κάνουν και οι άλλοι το ίδιο, και όχι με αμφιταλαντεύσεις και υπεκφυγές.

ΛΕΩΝ: Διαχωρίστε αυτά που συνθέτουν τις σχέσεις σας και να βρείτε τις σωστές αναλογίες σε αγάπη, ανάγκη και συνήθεια, ώστε να μην είναι άνισες και δημιουργούνται παράπονα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Κερδίστε χρόνο παίρνοντας τώρα τις αποφάσεις σας. Στον εργασιακό σας χώρο έχετε τη δυνατότητα να δημιουργήσετε το σεβασμό και την εκτίμηση προς το άτομό σας.

ΖΥΓΟΣ: Χρησιμοποιήστε την ειλικρίνειά σας για να ωθήσετε τους άλλους να δουν τις μεταξύ σας σχέσεις με άλλο πνεύμα. Σε προσωπικό επίπεδο αρχίστε διαπιστώνοντας πρώτα τα δικά σας αισθήματα και μετά το βαθμό αφοσίωσης των άλλων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μπορείτε να μιλήσετε για ορισμένες ανισότητες που υπάρχουν χωρίς να φοβάστε ότι θα πάψουν να σας χαρακτηρίζουν ως το καλό παιδί που δε λέει ποτέ όχι σε ότι του ζητήσουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Δείτε καλύτερα τις δυνατότητες και τις αδυναμίες σας για να προχωρήσετε. Βγαίνουν οι φιλοδοξίες σας στη φόρα παράλληλα με τα σημεία που σας φρενάρουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αφήστε τα συναισθήματά σας να βγουν στην επιφάνεια και χαρείτε μια πιο προσωπική και άμεση επαφή ανάμεσά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η εμπειρία του παρελθόντος θα γίνει πολύτιμος βοηθός σας, υποδεικνύοντας σας τους σωστούς και τους λάθους χειρισμούς στις σχέσεις σας.


ΙΧΘΥΣ: Επιβάλλετε να γίνετε πιο συγκαταβατικοί με τους άλλους και αυτό θα λειτουργήσει για το δικό σας όφελος. Όλα όσα θα συμβούν δε θα είναι τυχαία και θα το διαπιστώσετε και από μόνοι σας.