Social Icons

Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015

Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015

ΚΡΙΟΣ: Μερικά από τα σενάρια που θα παίζουν είναι ότι έχετε περισσότερες ευθύνες και λιγότερο χρόνο για την προσωπική σας ζωή.

ΤΑΥΡΟΣ: Προσπαθήστε να καταλάβετε τι θέλετε γιατί υπάρχει έλλειψη ουσιαστικής επικοινωνίας. Κάποια πράγματα συμβαίνουν και στις καλύτερες σχέσεις και πρέπει να αντιμετωπίζονται με ψυχραιμία.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Εάν δεν αισθάνεστε έτοιμοι να σταθείτε στα πόδια σας μην κάνετε παρακινδυνευμένες εμφανίσεις. Έχετε τη δύναμη να ενεργήσετε αποφασιστικά και άμεσα, οπότε χρησιμοποιήστε τα όπλα σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η επιρροή που σας ασκούσαν πολλές φορές οι άλλοι αρχίζει πλέον να μη σας αγγίζει. Ίσως αισθανθείτε μετέωροι κατά τη διάρκεια της ημέρας, εξαιτίας της έλλειψης αποφασιστικότητας.

ΛΕΩΝ: Απελευθερωθείτε ολοκληρωτικά από σκέψεις που σας έβαζαν σε διαδικασία αναμονής. Η διάθεσή σας θα είναι αρκετά ανάλαφρη ώστε να προχωρήσετε σε ερωτικά ξεκινήματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αρχίστε να βλέπετε πιο καθαρά αυτά που έχετε ανάγκη, θέτοντας καινούριες προτεραιότητες. Θα βρεθείτε μπροστά σε διλήμματα που θα σας εξαναγκάσουν να πάρετε άμεσα θέση.

ΖΥΓΟΣ: Ορισμένα από τα οικογενειακά σας θέματα, απαιτούν λεπτούς χειρισμούς. Δεν έχει νόημα να συγκρούεστε ασταμάτητα για παρελθούσες καταστάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Με τη γοητεία σας θα καταφέρετε να εντυπωσιάσετε τους πάντες. Είναι καλύτερα να δεχθείτε πως σας είναι αδύνατον να ζήσετε με απόλυτη ηρεμία.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μην επιτρέπετε στους άλλους να σας κάνουν να φέρεστε ή να αντιδράτε περίεργα. Η ανάγκη σας να βρείτε σημεία επικοινωνίας με τους γύρω σας, σας δίνει πολύτιμες διεξόδους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι προσωπικές σας σχέσεις και οι συνεργασίες σας βελτιώνονται αισθητά. Οι αντοχές σας αυξάνονται ώστε να ανταποκριθείτε με δυναμισμό στις διεκδικήσεις σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εάν είστε αποφασισμένοι να βρείτε τον ιδανικό σύντροφο, αποφύγετε τις ακραίες καταστάσεις και μην παρασύρεστε από τον ενθουσιασμό σας.


ΙΧΘΥΣ: Υπάρχει ένας βαθμός επικινδυνότητας αλλά άμα το δείτε από τη θετική του πλευρά θα λάβετε σημαντικά μηνύματα που θα μπορέσετε να τα αξιοποιήσετε στο μέλλον.