Social Icons

Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2015

Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2015

ΚΡΙΟΣ: Η σημερινή μέρα αποτελεί το τελευταίο στάδιο πειραματισμών στο να ξεκαθαρίσετε ποια είναι τα πρόσωπα που θέλετε να παραμείνουν στη ζωή σας και ποια θα εκτοπίσετε.

ΤΑΥΡΟΣ: Η βοήθεια που θα παίρνετε και θα δίνετε θα σας κάνει να νιώθετε πιο ασφαλείς. Προσπαθήστε να μην ξεπερνάτε τα όρια της προσωπικής σας ελευθερίας.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Η τακτοποίηση των θεμάτων της υγείας σας θα παίξει σημαντικότερο ρόλο από την εξωτερική σας εμφάνιση, αφού είναι γεγονός ότι το υγιές εσωτερικό αντανακλάται προς τα έξω.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Προστατευτείτε από ανταγωνιστές που καραδοκούν και εκσυγχρονίστε τη δουλειά σας. Δεν πειράζει αν χρειαστεί να απορρίψετε ορισμένες παλιές μεθόδους, όταν οι νέες «συνταγές» είναι πιο χρήσιμες.

ΛΕΩΝ: Κάντε κύριο μέλημά σας να πληροφορηθείτε κατάλληλα, ώστε να προωθήσετε κάποιες ριζικές αλλαγές που επιθυμείτε. Για να σας βοηθήσει η τύχη πρέπει να τη βοηθήσετε και εσείς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η μέρα σας καλεί να κάνετε κάποιες εκκαθαρίσεις και να είστε πιο ειλικρινείς στις συναλλαγές σας. Μπορεί να είστε αρκετά ανεξάρτητοι, αλλά οι καταστάσεις είναι έτσι που είστε δεμένοι με πολλούς.

ΖΥΓΟΣ: Ελέγξτε τις ανασταλτικές επιρροές που δέχεστε από το περιβάλλον σας και υιοθετήστε μόνο τις ιδέες που σας φαίνονται εποικοδομητικές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εγκαινιάζεται μια άλλη εποχή στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Οι τριγμοί που θα κάνουν την εμφάνισή τους, θα απαιτήσουν ξεκαθαρίσματα και σοβαρές αποφάσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Θα αρχίσετε να εστιάζετε το ενδιαφέρον σας στην παρούσα σχέση σας και το μέλλον της και θα αρχίσουν να βγαίνουν, αν δεν έχει ήδη γίνει, οι ανάγκες και οι ελλείψεις που υπάρχουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Είναι αυτονόητο πως αρκετές φορές θα νιώσετε ότι εκπέμπετε σε διαφορετικό μήκος κύματος από το σύντροφό σας, αφού δε θα μπορείτε να εκφραστείτε όπως πραγματικά θα νιώθετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μπορείτε να διαλέξετε για το στυλ σας κάτι πρακτικό που θα σας εξυπηρετεί και να το συνδυάσετε με κάτι πρωτότυπο. Οι φίλοι σας μπορούν να σας συμβουλέψουν για το τι σας πάει.


ΙΧΘΥΣ: Παρόλο που τα οικονομικά σας δείχνουν ότι αυξάνονται, εσείς να είστε επιφυλακτικοί με τα εργασιακά δεδομένα που έχετε στα χέρια σας.