Social Icons

Κυριακή 24 Αυγούστου 2014

Κυριακή 24 έως 30/8/14

ΚΡΙΟΣ: Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Άρη στις 25 Εφαρμόστε μια τακτική περισσότερο δυναμική στη σχέση σας για να απομακρυνθείτε από δύσκολες καταστάσεις. Η σοβαρότητα με την οποία θα αντιμετωπίσετε το σύντροφό σας και η ικανότητα να βλέπετε τις προοπτικές της σχέσης σας, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σωστά. Γεφυρώστε διαφορές που έχουν προκύψει με άτομα που φλερτάρετε τους τελευταίους μήνες και φέρτε πάλι στη ζωή σας τη γαλήνη, την ηρεμία και την αγάπη.


ΤΑΥΡΟΣ: Εάν κάποιες στιγμές ο σύντροφός σας δεν έχει διάθεση για παιχνίδια, ούτε μπορεί να ακολουθήσει το σκεπτικό σας, δε σημαίνει ότι δε σας αγαπάει. Απλά τον απασχολούν θέματα καθημερινότητας και εργασίας, οπότε μη βιαστείτε να χάσετε το ενδιαφέρον σας και να αναζητήσετε καινούριους ερωτικούς δρόμους. Πιστέψτε στο ένστικτό σας που σας φωνάζει πως αυτή η σχέση έχει ακόμα πολύ δρόμο. Ξεφύγετε από άρρωστες καταστάσεις με αποφασιστικότητα και χωρίς να δραματοποιείτε τις καταστάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Θα έχετε στη διάθεσή σας αρκετός χρόνος, προκειμένου να ξανασκεφτείτε τις αποφάσεις που έχετε πάρει, αλλά και να αφήσετε τα περιθώρια σε περίπτωση που για κάποια πράγματα αλλάξετε γνώμη. Δεν υπάρχει λόγος να συναγωνιστείτε επαγγελματικά με το ταίρι σας, γιατί θα προκαλέσετε εντάσεις, θα αμφισβητηθεί ο ρόλος σας και θα αφήσετε οικονομικές εκκρεμότητες. Θα υπάρξουν αναστατώσεις πολλών ειδών γι’ αυτό οπλιστείτε με υπομονή και βάλτε τάξη στα θέματά σας, ώστε να αποφύγετε μπερδέματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Με την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ουρανό στις 25, μη ρισκάρετε για κανένα λόγο να χαλάσετε το καλό σας όνομα για κάτι προσωρινό. Δουλέψτε εντατικά για να επιβληθείτε στον εργασιακό σας χώρο και να καταπλήξετε τους συνεργάτες σας. Πολύ σύντομα θα γίνετε στους άλλους απαραίτητοι, όμως, μην το πάρετε επάνω σας και αρχίσετε να καυχιέστε, γιατί η έπαρση δεν εκτιμάται από κανέναν. Τα περιουσιακά σας είναι ένα ζήτημα που πρέπει να μελετήσετε και να διευθετήσετε.

ΛΕΩΝ: Αξιοποιήστε πληροφορίες που θα πάρετε για να έχετε μεγαλύτερο κέρδος, αλλά να είστε προσεκτικοί αν κινηθείτε παρασκηνιακά. Λίγες είναι οι φορές που θα δυσκολευτείτε να καλύψετε τις ανάγκες σας, οπότε μη το βάλετε κάτω με την πρώτη δυσκολία. Σκεφτείτε θετικά και αισιόδοξα και επινοήστε τρόπους που θα σας βοηθήσουν να προωθήσετε τα οικονομικά σας σχέδια ώστε να πείσετε και τους πιο δύσπιστους. Οι καθυστερήσεις σε αυτά που περιμένατε θα σας εκνευρίσουν γι’ αυτό μην περιμένετε να κινηθείτε την τελευταία στιγμή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας στις 25, μελετήστε καινούριες προτάσεις και ιδέες, ακόμα και συνεργασίες και γενικώς κάντε ότι χρειάζεται για να είστε πιο ασφαλείς και παραγωγικοί. Σημαντικό ρόλο θα παίξουν και οι ιδέες φίλων γι’ αυτό ακούστε τις.
Αναπτύξτε μια περισσότερο ποιοτική δράση και εκσυγχρονιστείτε στον τρόπο της εργασίας σας. Έξοδα θα υπάρχουν προς όλες τις κατευθύνσεις, παρόλο που δε φταίτε εσείς για αυτά αλλά οι συγκυρίες.

ΖΥΓΟΣ: Οι προσπάθειες που θα καταβάλατε στα οικονομικά σας θα είναι πραγματικά μεγάλες. Δείξτε προθυμία στο να διεκπεραιώσετε ότι έχετε αναλάβει και ξεκινήστε αφού πρώτα προετοιμαστείτε καλά. Σε οικονομικό επίπεδο περιοριστείτε σε αυτά που έχετε και μην ανοιχτείτε σε πράγματα που δε γνωρίζετε καλά, γιατί το εύκολο κέρδος κρύβει και πολλές παγίδες. Οι κοινωνικές σας συναναστροφές θα είναι αρκετά καλές, γι’ αυτό μπορείτε αυτή την περίοδο να κάνετε χρήσιμες γνωριμίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Για να έχετε επιτυχία και να τραβάτε τα βλέμματα επάνω σας, περιορίστε την έπαρση που σας διακρίνει και μην απαιτείται την προσοχή των άλλων. Αρχίστε να ξεκαθαρίζετε μέσα σας πολλά πράγματα που αφορούν τις σχέσεις σας και ζητήστε το ίδιο και από τους άλλους. Το πρώτο πράγμα που απαιτείτε τις σχέσεις σας είναι η αμεσότητα. Μάθετε να βλέπετε και να διακρίνετε συμπεριφορές, να αντιμετωπίζετε τα γεγονότα με επιχειρήματα και να χρησιμοποιείτε την καρδιά σας μαζί με τη λογική.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η επιφυλακτικότητα και η ευελιξία αυτών που λέτε και σε ποιους τα λέτε, θα σας βοηθήσουν σημαντικά ώστε να μην ανατρέψετε φιλίες χρόνων. Εάν θελήσετε να εκφράσετε κάποια παράπονα που έχετε, προσπαθήστε να γίνουν κατανοητά και να μην τα εκλάβουν οι γύρω σας ως επίθεση. Δώστε βοήθεια σε άτομα που θα καταλάβουν το λόγο που το κάνετε και δε θα το θεωρήσουν ότι το πράττετε για δικό σας συμφέρον. Να είστε διαλλακτικοί με όσους συναναστρέφεστε σε οικονομικό επίπεδο και να μην υποτιμάτε τη δύναμή τους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Με την Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Κρόνο στις 26, βεβιασμένες ή σπασμωδικές κινήσεις δε θα σας βοηθήσουν αλλά αντιθέτως θα σας πληγώσουν, αφού μετά το τέλος η απογοήτευση που θα νιώσετε θα σας γεμίσει αρνητικά συναισθήματα. Αναλύστε καλύτερα τα στοιχεία που πιστεύετε ότι σας σπρώχνουν στο χωρισμό και ίσως ανακαλύψετε ότι εσείς είστε ο κύριος φταίχτης που η σχέση σας έχασε το ενδιαφέρον της. Εσείς πρώτοι πρέπει να βάλετε το λιθαράκι που θα κάνουν τις σχέσεις σας να μοιάζουν με όαση και να είναι γεμάτες με τρυφερότητα και κατανόηση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η διάθεσή σας σε γενικές γραμμές θα κυμαίνεται σε καλά επίπεδα και η υγεία σας θα είναι καλή, αλλά προσπαθήστε να αποφύγετε οτιδήποτε θα μπορούσε να σας θέσει σε κίνδυνο. Η φυσική σας κατάσταση θα πρέπει να είναι το πρώτο που θα ασχοληθείτε και να μην παραλείπετε. Η κούραση σας λόγω αυξημένων υποχρεώσεων θα είναι μεγάλη, οπότε πρέπει να αναπληρώνετε τις δυνάμεις σας κάθε φορά που σας δίνεται η δυνατότητα για ξεκούραση και χαλάρωση.


ΙΧΘΥΣ: Μπορείτε να υπερβείτε τα όρια που θέτουν αρκεί να είστε ευρηματικοί. Ξεκινήστε κάτι καινούριο για να αντικαταστήστε κάτι που χάθηκε. Ακόμα και αν δυσκολευτείτε στο τέλος θα φτάσετε στο στόχο σας. Τα οικονομικά σας είναι σε καλή φάση, γι’ αυτό φροντίστε να μην προβείτε σε καινούρια έξοδα. Η τύχη θα σας υποδείξει τρόπους και μεθόδους για να ενισχύσετε τα οικονομικά σας, να κλείσετε εκκρεμότητες και να τακτοποιήσετε οικογενειακά θέματα.