Social Icons

Τρίτη 19 Αυγούστου 2014

Τρίτη 19 Αυγούστου 2014

ΚΡΙΟΣ: Ξεκαθαρίστε κάποιες ασάφειες  που σχετίζονται με τον οικονομικό σας τομέα. Αποφύγετε μεγάλα ανοίγματα, περιττά έξοδα και επενδύσεις που απαιτούν μεγάλο ρίσκο χωρίς να σας εξασφαλίζουν σε τίποτα.

ΤΑΥΡΟΣ: Η καριέρα σας έχει τη δύναμη να απογειωθεί, αρκεί να πιστεύετε σε αυτό που επιδιώκετε, γιατί διαφορετικά δε θα μπορέσετε να το κατακτήσετε.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Εγκαινιάζεται μια νέα περίοδος τύχης και εύνοιας σε οικονομικά και κληρονομικά θέματα, αλλά και στο συναισθηματικό σας τομέα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ξεκαθαρίστε οριστικά ότι αφορά τον οικογενειακό σας χώρο και το σπίτι σας. δείξτε ανοχή στις απαιτήσεις ή την ανικανότητα ορισμένων συγγενικών σας προσώπων.

ΛΕΩΝ: Όσοι είστε ακόμα ελεύθεροι αναζητήστε εκείνο το πρόσωπο που θα ταιριάζει με το χαρακτήρα σας για να το αφήσετε να μπει στην καρδιά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δώστε στους άλλους ξεκάθαρα να καταλάβουν πως η προσωπική σας ζωή αφορά αποκλειστικά εσάς και δεν πρόκειται να αφήσετε κανέναν να πάρει αποφάσεις.

ΖΥΓΟΣ: Εάν θεωρήσετε ότι κάποιες στιγμές δεν μπορείτε να βασιστείτε στο διάλογο για να επιλύσετε σημαντικά προβλήματα, αφήστε το για αργότερα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μην επιτρέψετε σε οικογενειακά ζητήματα να ταλαιπωρήσουν τη σχέση σας. Προσπαθήστε να μην κάνετε επίδειξη δύναμης.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Θα ζήσετε πιο έντονες στιγμές και θα οδηγηθείτε μαζί με το σύντροφό σας σε πιο ικανοποιητικά αποτελέσματα. Δεν είναι δυνατόν όλοι να έχουν ωριμάσει ταυτόχρονα με εσάς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι νέες γνωριμίες που θα κάνετε θα αποδειχθούν αρκετά σημαντικές. Αν έχετε ήδη αρχίσει κάποιο φλερτ, θα μπορέσετε να σταθεροποιήσετε την κατάσταση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θα έχετε αρκετές γνωριμίες, ενώ δεν αποκλείεται σε κάποιο ταξίδι α συναντήσετε κάποιο πρόσωπο που η γνωριμία σας θα αρχίσει από φιλία και στη συνέχεια θα εξελιχθεί σε σχέση.


ΙΧΘΥΣ: Οι δεσμευμένοι ανανεώστε το δεσμό σας, συζητήστε με το σύντροφό σας σημαντικά προβλήματα, ακόμα και τις αδυναμίες που μπορεί να έχει η σχέση σας.