Social Icons

Πέμπτη 14 Αυγούστου 2014

Πέμπτη 14 Αυγούστου 2014

ΚΡΙΟΣ: Θα φταίει που μπερδευτήκατε και αντί να επεκτείνετε τους στόχους σας, επεκτείνατε το σώμα σας κατά κάποιους πόντους. Σταθμίστε σωστά τον τρόπο που σας συμφέρει να επενδύσετε.

ΤΑΥΡΟΣ: Θα πάρετε ολοκάθαρα τα μηνύματα για το που σας συμφέρει να στρέψετε το ενδιαφέρον σας. Διευθετήστε εκκρεμότητες και μην είστε απρόθυμοι να βοηθήσετε εκεί που μπορείτε.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Εξαντλήστε όλα τα περιθώρια για καλή συνύπαρξη με τους συνεργάτες σας, προσπαθώντας να διατηρήσετε ένα αρμονικό κλίμα στον εργασιακό χώρο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Φανείτε εργατικοί και υπεύθυνοι, ώστε κανείς να μην μπορεί να σας κατηγορήσει ή να σας θίξει. Η τύχη θα είναι συνέχεια στο πλευρό σας, αλλά αυτό δε σημαίνει πως πρέπει να κάνετε κατάχτηση.

ΛΕΩΝ: Οι περισσότερες ευκαιρίες θα δοθούν στον επαγγελματικό τομέα και ακόμα και σε δύσκολες συνθήκες θα μπορέσετε να χαράξετε καινούριο δρόμο στην εργασία σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Προβάλετε τη δουλειά και τις ικανότητές σας, ενώ παράλληλα αποδεχθείτε εξόδους, προσκλήσεις από φίλους και συνεργάτες σε εκδηλώσεις.

ΖΥΓΟΣ: Δώστε άλλη μια ευκαιρία στο σύντροφό σας για να δείξει και να σας αποδείξει ότι σας αγαπά και σας χρειάζεται δίπλα του. Πάψτε να είστε τόσο σκληροί μαζί του και αφήστε να ακουμπήσει στην καρδιά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι αδέσμευτοι αρχίστε να ασχολείστε περισσότερο τον εαυτό σας. Περιορίστε τις ώρες εργασίας, αποδεχθείτε προσκλήσεις για εξόδους, πάρτε φίλους και πηγαίνετε να διασκεδάσετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ανοίξτε τα μάτια σας και θα εντυπωσιαστείτε όταν ανακαλύψετε πως ένας πολύ καλός σας φίλος ενδιαφέρεται για εσάς και μάλιστα με σοβαρές προοπτικές σχέσης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δεν μπορείτε να λέτε ότι δεν υπάρχει κάποιος για εσάς, απ’ τη στιγμή που δεν το έχετε προσπαθήσει καν. Μερικές φορές δε χρειάζεται να πάτε πολύ μακριά ή να κουραστείτε για να βρείτε το άλλο σας μισό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Με το να είστε όλη μέρα κλεισμένοι σε ένα γραφείο, αφήνετε το χρόνο να φεύγει και να θυμάστε πως δεν μπορείτε να τον γυρίσετε πίσω.


ΙΧΘΥΣ: Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις δε σας αφήνουν να χαρείτε απερίσπαστοι τη σχέση σας. Υπάρχουν κάποια άτομα που μπορούν να συνδράμουν αποφασιστικά στις νέες σας προσπάθειες.