Social Icons

Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014

Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014

ΚΡΙΟΣ: Ξεπεράστε την ανάγκη σας να είστε προσκολλημένοι στο παρελθόν. Βάλτε στη θέση τους όσους σας ζητούν μονίμως οικονομική υποστήριξη.

ΤΑΥΡΟΣ: Θέστε όρια σε άτομα που είναι ανεπίδεκτοι μαθήσεως και μην μπλοκάρετε την ενέργειά σας. Ασχοληθείτε με τα φιλικά και αγαπημένα σας πρόσωπα και όχι μόνο με τη δουλειά.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Η εξέλιξη της προσωπικής σας σχέσης θα εξαρτηθεί από τις αμοιβαίες υποχωρήσεις. Προστατεύστε τον εαυτό σας και μην αφήσετε το νευρικό σας σύστημα να καταρρεύσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μη σας τρομάζουν τα μεγάλα λόγια από συνεργάτες που ξέρετε ότι είναι θρασύδειλοι. Σε ότι υπάρχεις τη ζωή σας και σας προκαλεί πλήξη, απλώς προβείτε σε αλλαγές.

ΛΕΩΝ: Κρατηθείτε μακριά από πρόσωπα που ταράζουν την ηρεμία σας. Διώξτε παλιές νοοτροπίες, γιατί από αυτό θα εξαρτηθεί η εξέλιξή σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η αισιοδοξία θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε τους φόβους σας. Οι κοινωνικές δραστηριότητες θα σας επιφορτίσουν με νέες υποχρεώσεις.

ΖΥΓΟΣ: Βγείτε με άτομα του περιβάλλοντός σας που θα ανεβάσουν την ψυχολογία σας. Μην επιβαρύνετε την ήδη βεβαρημένη ατμόσφαιρα της οικογένειας σας με σπασμωδικές κινήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δείξτε μεγαλύτερο ενδιαφέρον και προσήλωση στα επαγγελματικά σας θέματα. Πριν τολμήσετε να προβείτε σε αλλαγές κάντε την αυτοκριτική σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μη μένετε δέσμιοι σε οικογενειακούς κανόνες που δε σας εκφράζουν ως άτομο. Δείχνοντας εκεί που πρέπει ευαισθησία θα κρατήσετε κοντά σας όσους αγαπάτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Εάν νιώθετε πιο καλά όταν είστε μόνοι σας, βρείτε χρόνο να απομονωθείτε και να γεμίσετε τις μπαταρίες σας. Αντιμετωπίστε τα επαγγελματικά προβλήματα που σας ταλαιπωρούν και μην τα αφήνετε για αργότερα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Φανείτε συντηρητικοί με τις οικονομικές σας δραστηριότητες. Δείξτε κατανόηση στις απόψεις που έχουν οι συνεργάτες σας για κάποια θέματα.


ΙΧΘΥΣ: Πρέπει να αρχίσετε να κοιτάτε το δικό σας συμφέρον και να μην ακούτε τους άλλους. Επαναστατικές αλλαγές θα σας βγάλουν από την  ρουτίνα της καθημερινότητας.