Social Icons

Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

ΚΡΙΟΣ: Εάν περνάτε κρίση στη σχέση σας, προτιμήστε να τα λύσετε μεταξύ σας, χωρίς να αναμίξετε άλλα άτομα. Οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις θα σας κάνουν να νιώσετε κάπως κουρασμένοι.

ΤΑΥΡΟΣ: Η διάθεσή σας θα κρατηθεί ακμαία, καθώς τα σχέδιά σας θα προχωρούν για την υλοποίησή τους. Έντονη δραστηριότητα θα υπάρχει ακόμα και στην κοινωνική σας ζωή.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Βγείτε με φίλους και αποδεχθείτε προσκλήσεις που θα σας φέρουν καινούριες γνωριμίες. Μην παρασυρθείτε από τον ενθουσιασμό σας και αποκαλύψετε επαγγελματικά σχέδια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Απρόσεκτες κινήσεις θα δώσουν αφορμές να γίνουν σχόλια σε βάρος σας για την επαγγελματικότητα σας. Αποτραβηχτείτε αν δεν σας είναι εύκολο να σιωπήσετε και περάστε τη μέρα με το σύντροφό σας.

ΛΕΩΝ: Κάντε τις αλλαγές που επιθυμείτε για να νιώσετε πιο όμορφα και να καλυτερέψετε την ψυχολογία σας. Φίλοι και οικογενειακά σας πρόσωπα θα βρίσκονται στο πλευρό σας για να σας στηρίξουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μια σχέση από το παρελθόν, έρχεται να σας αναστατώσει και να αναβιώσει ότι προσπαθούσατε να ξεχάσετε. Οι πληροφορίες που θα πάρετε θα είναι αρκετά ενθαρρυντικές για τα επαγγελματικά σας σχέδια.

ΖΥΓΟΣ: Ανακαλύψτε καινούριους τρόπους για να κινηθείτε και γεμίστε νέες ιδέες για να πετύχετε περισσότερα. Συντονιστείτε και φτιάξτε εκ νέου προγραμματισμό για τον οικονομικό σας προϋπολογισμό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αφήστε τους να πάρουν πρωτοβουλίες αφού η ικανότητά σας για επικοινωνία θα είναι αυξημένη και θα είναι εύκολο να εκφέρετε τη γνώμη σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μην πάρετε αποφάσεις για σημαντικά θέματα χωρίς την έγκριση των συνεργατών σας. Η επικοινωνία σας θα είναι αρκετά καλή, για να έχετε επαφές, συναντήσεις και συζητήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Με ώριμη σκέψη και σωστή αντιμετώπιση πάρτε σοβαρές αποφάσεις που θα καταλήγουν σε συμφωνίες. Μην έχετε συνέχεια παράπονα γιατί η γκρίνια οδηγεί σε τριβές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Πείτε αλήθειες και πάρτε πρωτοβουλίες για να λύσετε κάποια θέματα που σας ενοχλούν. Ορισμένες καταστάσεις θα προκαλέσουν ανατροπές στα σχέδια σας αλλά θα σας δυναμώσουν.


ΙΧΘΥΣ: Κινηθείτε έξυπνα ώστε να ξεπεράσετε εύκολα τα εμπόδια που ίσως προκύψουν στη σχέση σας. Μάλλον δε δίνεται την πρέπουσα σημασία σε κάποιο φόβο που έχει ο σύντροφός σας.