Social Icons

Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

ΚΡΙΟΣ: Είναι καλύτερο να έχετε κάτι να ελπίζετε, παρά να γυρνάτε στο παρελθόν που τόσο σας πλήγωσε. Τολμήστε να κάνετε μια νέα αρχή για να έρθει η «άνοιξη» στη ζωή σας σε όποιο τομέα εσείς επιθυμείτε.

ΤΑΥΡΟΣ: Μέρα αναπροσαρμογών στις σχέσεις και μονοπώληση του χρόνου σας θα διεκδικήσουν πρόσωπα του στενού σας περιβάλλοντος.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Μη δώσετε έμφαση στις διαμάχες που μπορεί να προκύψουν είτε είναι μέσα στον κοινωνικό, είτε στον επαγγελματικό χώρο. Τα απίστευτα αποθέματα δύναμης που έχετε, σας επιτρέπουν να ανταπεξέλθετε επάξια στις δυσκολίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μην προσπαθείτε να δικαιολογήσετε τα αδικαιολόγητα γιατί δείχνετε πως δεν έχετε σταθερότητα. Δε χρειάζεται να ανησυχείτε για τα συναισθήματα του συντρόφου σας, αλλά καλό είναι να μην αδιαφορείτε.

ΛΕΩΝ: Επικοινωνιακά θα έχετε περισσότερα αποτελέσματα στις προσπάθειες που θα καταβάλετε. Το ένστικτο αλλά και το ψυχικό σας σθένος, σας σώσουν στις δύσκολες στιγμές της ημέρας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην αφήσετε την ψυχολογία σας να επηρεαστεί από τις εναλλαγές της διάθεσης των συνεργατών σας. Θα κληθείτε να δώσετε μια βασική μάχη, για να κερδίσετε κάτι που σας στέρησαν ή να αποκαταστήσετε την εικόνα σας.

ΖΥΓΟΣ: Στην αρχή της ημέρας ο οικονομικός σας τομέας θα παρουσιάζει μια στασιμότητα. Οι συνθήκες που θα δημιουργηθούν στον εργασιακό χώρο θα φέρουν επεκτάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Προωθήστε τα σχέδιά σας και διαχειριστείτε τα έσοδά σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η σημερινή μέρα θα δοκιμάσει την καριέρα και τις βασικές σας σχέσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Δώστε έμφαση στα επαγγελματικά συμφέροντα, με προτεραιότητα σημαντικούς διακανονισμούς. Ενισχύστε τον ψυχισμό σας, χωρίς να ξεχνάτε να προβάλετε τα κρυφά σας ταλέντα.     

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Υποχρεούστε να εστιάσετε την προσοχή σας στα κοινωνικά και επαγγελματικά θέματα. Μειώστε εμπόδια που υπάρχουν στη ζωή σας για να μην προκληθούν νέες απώλειες άψυχες ή έμψυχες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θα καταφέρετε να νικήσετε επαγγελματικές αναμετρήσεις ή να ηγηθείτε κάπου. Προχωρήσετε σε επενδυτικές κινήσεις που θα ανταποκρίνονται στις πραγματικές σας ανάγκες.


ΙΧΘΥΣ: Δημιουργήστε πηγές εισοδήματος που θα δώσουν τη δυνατότητα μια μεγαλύτερης μελλοντικής παροχής. Φροντίστε να εξασφαλίσετε ευνοϊκούς όρους για το επαγγελματικό σας μέλλον.