Social Icons

Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2014

Κυριακή 5 έως 11/1/14

ΚΡΙΟΣ: Η εφαρμογή των συμβουλών σας σε μια συζήτηση με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα θα δώσει λύσεις. Προσπαθήστε να είστε λιγότερο επιφυλακτικοί και περισσότερο φιλικοί με νέους συνεργάτες. Δώστε χρόνο στον εαυτό σας να σκεφτεί και μη ρισκάρετε χωρίς να είστε σίγουροι. Οι απαιτήσεις των γύρων σας δεν τελειώνουν ποτέ, αλλά θα νιώσουν καλύτερα αν σταματήσετε να τους κριτικάρετε. Για να στεφθείτε νικητές θα πρέπει να δίνετε αξιοπρεπή αγώνα και να τηρείτε τους κανόνες του παιχνιδιού.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Συνεχίστε να εργάζεστε με την ίδια ταχύτητα για την επίτευξη των σχεδίων σας και μην απογοητεύεστε. Πρέπει να φροντίζετε να διατηρείτε την ψυχραιμία σας τη στιγμή που θα σας χρειαστεί. Ακολουθήστε την έμπνευσή σας, καθώς οι ενδοιασμοί δε σας βοηθούν να φτάσετε εκεί που θέλετε. Βρείτε χρόνο να ξεκουραστείτε και να κάνετε πράγματα που σας αρέσουν και σας ξεκουράζουν. Είναι πολύ πιθανόν μια ιστορία από το παρελθόν να σας φέρει νοσταλγία. Αξιολογήστε σωστά εκκρεμότητες που σας έχουν κουράσει χωρίς να τα βάζετε με τους πάντες.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μην έχετε μόνο απαιτήσεις από τους άλλους χωρίς να παίρνετε οι ίδιοι πρωτοβουλίες. Το κλίμα είναι αρκετά γόνιμο και οι αλλαγές που θέλετε και επιθυμείτε δεν αργούν. Δείτε τα γεγονότα από άλλη οπτική γωνία μια που οι αρνητικές σκέψεις δε σας βοηθούν. Μην κάνετε σοβαρές συζητήσεις, όταν είστε συναισθηματικά φορτισμένοι. Από το να βάζετε κανόνες στη σχέση με το σύντροφό σας, αφήστε τον να βγάλει το ερωτικό του πάθος. Κάποια έκτακτα έξοδα που θα προκύψουν θα σας βάλουν σε προβληματισμό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Απ’ ότι φαίνεται σήμερα θα δοκιμαστούν οι σχέσεις με τα άτομα του επαγγελματικού σας χώρου. Με γοητεία και αυτοπεποίθηση τολμήστε τις αλλαγές που θέλετε στην προσωπική σας ζωή. Στις αναστολές που έχετε πάνω σε κάποια θέματα, δεν είναι κακό να ζητήσετε τη βοήθεια των φίλων σας. Γεφυρώστε τις διαφορές που έχετε με το οικείο περιβάλλον σας και τα συγγενικά σας πρόσωπα. Μην αφήσετε τις ατελείωτες σκέψεις της λογικής να σας κάνουν να χάσετε μια σημαντική ευκαιρία. Εάν δεν πάρετε την απόφαση να δράσετε τώρα, κινδυνεύετε να χάσετε κεκτημένα δικαιώματα.

ΛΕΩΝ: Αρπάξτε και εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία που θα σας δοθεί για να διασκεδάσετε. Η επιχείρηση ξεκαθάρισμα σε ότι δεν είναι ωραίο ή χρήσιμο έχει ξεκινήσει και συνεχίζεται πιο επιτακτικά. Η στιγμή που αρχίσατε να εκτιμάτε διαφορετικά και κάπως αυστηρά πρόσωπα, καταστάσεις και πράγματα ήρθε. Η συνειδητοποίηση μιας έλλειψης που έχετε, μια σημαντική σχέση με τις ιδιομορφίες της ή οι ανακατατάξεις στην επαγγελματική και οικογενειακή σας δομή, θα σας κάνει να αναθεωρήσετε πολλά από αυτά που είχατε ως δεδομένα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Τίποτα δε θα είναι όπως πριν, όμως, αφού κανείς δεν μπορεί να προδικάσει το μετά και η βδομάδα έρχεται σαν από μηχανής θεός, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να σκεφτείτε πιο καθαρά επί της ουσίας πάνω στους βασικούς τομείς της ζωής σας. Παράλληλα θα υπάρχει ένα πιο βοηθητικό κλίμα και η δική σας προσπάθεια μαζί με τις πιο ευνοϊκές συγκυρίες που θα διαμορφωθούν θα σας επιτρέψει να είστε παντού πιο αποτελεσματικοί. Βάλτε τάξη και απελευθερωθείτε από έμμονες ιδέες, πρόσωπα, υποχρεώσεις ή καταστάσεις που το μόνο που δε σας προσφέρουν είναι χαρά και ησυχία.

ΖΥΓΟΣ: Εάν θέλετε να ξεκινήσετε κάτι καλύτερο είναι απαραίτητο ένα ξεκαθάρισμα που θα προχωράει με πιο γρήγορους ρυθμούς. Ακόμα και για τα πιο σημαντικά πράγματα που έχετε να κάνετε, είναι καλύτερα να τα σχεδιάσετε, να τα οργανώσετε και να τα καταστρώσετε τώρα που θα απολαύσετε μεγαλύτερη τύχη. Αφήστε το χρόνο να σας δείξει τις πρώτες κινήσεις σας και δε θα το μετανιώσετε. Προετοιμαστείτε για μια επαγγελματική αναδιοργάνωση, καθώς είναι πολύ πιθανό να γίνει μια αλλαγή που επιθυμείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Καλό θα ήταν να αρχίσετε να ενεργείτε από τώρα, καθώς θα υπάρξουν ευκαιρίες και άνθρωποι που θα υποστηρίζουν τα αιτήματά σας και θα σας υποδείξουν τους τρόπους που θα πετύχετε τις επιδιώξεις σας. Πιστέψτε το, έρχονται καλύτερες ημέρες και θα πρέπει να παραμερίσετε τα προβλήματα των άλλων, ώστε να λύσετε τα δικά σας. Έτσι κι αλλιώς είναι απαραίτητο, γιατί έχετε κουραστεί αρκετά και δε θα μπορέσετε να είστε αποτελεσματικοί, αν δε βρείτε πρώτα μια συγκεκριμένη πορεία την οποία θα ακολουθήσετε πιστά.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Νιώθετε εξαντλημένοι για να δώσετε αγώνες, αλλά πρέπει να καταλάβετε πως πια δε χρειάζονται μάχες, αλλά αυτοπεποίθηση. Όλα έχουν πάρει το δρόμο τους και η κατάληξη εκτός από ολοφάνερη θα είναι και λυτρωτική, οπότε μη φοβάστε να έρθετε αντιμέτωποι με τις καταστάσεις. Η παρουσία σας θα είναι αισθητή, η εικόνα σας πιο φωτεινή και η δημοτικότητά σας θα συνεχίζει να σας σώνει από κακοτοπιές.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι σχέσεις σας θα αναπλάθονται διαρκώς και το πλανητικό σκηνικό θα σας βοηθήσει προς αυτήν την κατεύθυνση. Κάτι νέο μπορεί να γεννηθεί ή κάτι παλιό να μεταμορφωθεί. Προσδιορίστε σωστά τις απαιτήσεις σας αλλά και τις υποχωρήσεις που είστε διατεθειμένοι να κάνετε, προκειμένου να ανανεώσετε τις σχέσεις σας. Συζητήστε εκ βάθους με τους γύρω σας αυτά που σας προβληματίζουν και αυτά που θα θέλετε να γίνουν. Ο διάλογος σίγουρα θα είναι ο πιο γόνιμος τρόπος, γιατί αν ανακαλύψετε πως οι άλλοι δεν ανταποκρίνονται, τότε θα πρέπει να σκεφτείτε περισσότερο τον εαυτό σας. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η διάθεσή σας θα βελτιωθεί κατά πολύ από τα μισά του μήνα και μετά και αυτό θα προσθέσει αναμφίβολα περισσότερους πόντους στη γοητεία σας. Εάν μέχρι τώρα είχατε την υποψία ότι η ζωή σας συχνά ερήμην σας καταναλωνόταν προσπαθώντας να μην πληγώσετε τους άλλους, σήμερα θα είναι πέρα για πέρα αποκαλυπτική. Όσο και να προσπαθήσετε δεν μπορείτε να αλλάξετε τον κόσμο, οπότε φροντίστε να μην φορτώνεστε συνέχεια με υποχρεώσεις ή ευθύνες που στο κάτω-κάτω δεν είναι δικές σας.


ΙΧΘΥΣ: Αφήστε λίγο και τους άλλους να ασχοληθούν με τα προβλήματά τους, καθώς οι ενοχλήσεις που έχετε οφείλονται στο άγχος που αφήνετε να σας κυριαρχεί. Πολεμήστε το με το καλύτερό σας όπλο που είναι το χαμόγελο. Αρκετές συναλλαγές θα έχει η μέρα και θα πρέπει να προσέξετε τις άσκοπες σπατάλες για να μην ξεπεράσετε τον μηνιαίο σας προϋπολογισμό και χρειαστεί να δανειστείτε από κάπου. Θέλετε να εξουσιάζετε όσο περισσότερο γίνεται εσείς οι ίδιοι τη ζωή σας και αυτή σας η επιθυμία θεριεύει καθημερινά και σας οδηγεί σε νέες αναζητήσεις.