Social Icons

Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

ΚΡΙΟΣ: Οι καινούριες σας ιδέες θα φανούν εξαιρετικές στους συνεργάτες σας. Με τη βοήθεια λογικών επιχειρημάτων θα κερδίσετε τις εντυπώσεις.

ΤΑΥΡΟΣ: Ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας και δε θα σας λείψουν οι ευκαιρίες. Μη βάζετε διλήμματα στο σύντροφό σας και κυρίως μην τον καταπιέζετε.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Σε μια ουσιαστική συζήτηση του εργασιακού χώρου φροντίστε να έχετε την τελευταία λέξη. Παραιτηθείτε από έμμονες ιδέες που σας κάνουν να υποφέρετε και να πονάτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αφήστε κακόβουλα σχόλια να πέσουν στο κενό και μην ασχοληθείτε. Οι επικρίσεις των γύρω σας δεν πρέπει να σας ωθήσουν να χάσετε την ψυχραιμία σας.

ΛΕΩΝ: Αξιοποιήστε τη συμπαράσταση που σας δείχνουν τα αγαπημένα σας πρόσωπα και μην είστε αγνώμονες. Μην κάνετε καμία κίνηση χωρίς πρώτα να την έχετε μελετήσει σωστά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ακούστε προσεκτικά τα λόγια ενός φίλους σας που σας γνωρίζει πολύ καλά. Φανείτε αντικειμενικοί, αν έρθετε αντιμέτωποι με προσωπικές επιλογές.

ΖΥΓΟΣ: Προσέξτε αυτά που λέτε και επιλέξτε αυτούς που πρέπει να εμπιστεύεστε. Επανεξετάστε τους στόχους σας όταν βλέπετε ότι δεν επικροτούνται.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η μέρα που θα διανύσετε δε φαίνεται να σέβεται και πολύ τις συνήθειες και τις τακτικές σας, αφού θα μεγεθύνει την ανησυχία και την κούρασή σας, αντί να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε ενέργεια.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Απαιτείται εγρήγορση και ψυχραιμία από πλευρά σας, προκειμένου να αντλήσετε τα θετικά και να αποφύγετε όσο το δυνατόν τα αρνητικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι περισσότεροι από εσάς έχετε βάλει νέους στόχους στη ζωή σας και έχετε ξεκινήσει να υιοθετείτε καινούριες αξίες γυρίζοντας την πλάτη στις παλιές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θα γεμίσετε άγχος και έντονους προβληματισμούς για την πορεία των συνεργασιών σας και το μέλλον των σχέσεών σας, γι’ αυτό δείξτε αυτοσυγκράτηση ώστε να μη μεγεθύνετε μικρές διαφορές και τις κάνετε μεγάλες.


ΙΧΘΥΣ: Το άνοιγμα του ορίζοντά σας θα σας οδηγήσει σταδιακά σε αναγνώριση των ικανοτήτων σας, αν και η διαδρομή αυτή θα είναι κάπως μεγάλη και κουραστική.