Social Icons

Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2014

Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2014

ΚΡΙΟΣ: Θέλετε να εκφράσετε το πάθος σας και αφού έχετε τον τρόπο κάντε το χωρίς άλλη αναβολή. Προσέξτε τις παγίδες που έρχονται μέσω τρίτων, γιατί ο σύντροφός σας είναι ανυποψίαστος.

ΤΑΥΡΟΣ: Με αισιοδοξία και δημιουργική φαντασία θα δείτε τα όνειρά σας να γίνονται πραγματικότητα. Οι προσπάθειές σας θα αξιολογηθούν και θα εκτιμηθούν αν έχετε υπομονή.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Διατηρήστε σε ένα καλό επίπεδο τις σχέσεις με τους συνεργάτες σας και άτομα κύρους. Μην περιμένετε πράγματα από κάποιον που λέει πολλά χωρίς ποτέ του να τεκμηριώνει τίποτα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Φροντίστε να είστε πιο προσεκτικοί και αποφύγετε τις περιττές σπατάλες. Μην επιτρέπετε απαισιόδοξες σκέψεις να σας οδηγούν σε αδιέξοδα.

ΛΕΩΝ: Κρατηθείτε μακριά από τα παιχνίδια κάποιων που θέλουν να σας χρησιμοποιήσουν. Ενημερωθείτε για όλα τα δεδομένα των υποθέσεών σας πριν καταλήξετε σε αποφάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Επιβάλετε οι συναισθηματικές σας επιλογές να συμβαδίζουν με αυτές της καρδιά σας. Μην αφήσετε την ημέρα να τελειώσει χωρίς να εκμεταλλευτείτε τις καταστάσεις.

ΖΥΓΟΣ: Εάν οι εναλλαγές που υπάρχουν σας έχουν κουράσει φροντίστε να σταθεροποιηθείτε.  Ακούστε αυτά που σας λένε οι συνεργάτες σας και μην κάνετε του κεφαλιού σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δεν υπάρχει λόγος να εκφράσετε παράπονα σε άτομα που σας έχουν αποδείξει την αγάπη τους. Βρείτε χρόνο για να διασκεδάσετε και μην κλείνεστε στον εαυτό σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μη χάνετε τη χαρά της καθημερινότητας με όνειρα που δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν. Μόνο εκθέτοντας σοβαρά επιχειρήματα θα μπορέσετε να πάρετε τους συνεργάτες σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αρνηθείτε ευγενικά μια πρόταση για κοινωνική εκδήλωση που δεν έχετε διάθεση να πάτε. Δώστε πρωτοβουλίες στους συνεργάτες σας και μην τα κάνετε όλα μόνοι σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Για να ηρεμήσετε πρέπει να διεκπεραιώσετε άμεσα τις υποχρεώσεις σας. Από το να κλείνεστε στον εαυτό σας, εκτονωθείτε σε ερωτικό επίπεδο.


ΙΧΘΥΣ: Για να δείτε να έρχονται όλα θετικά, χαλαρώστε και σκεφτείτε αισιόδοξα. Αλλάξτε ότι σας ενοχλεί ή σας πονάει και μην αφήνετε να πάνε χαμένα τα όνειρά σας.