Social Icons

Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

ΚΡΙΟΣ: Βρίσκεστε σε μια φάση της ζωή σας που προτιμάτε να έχετε σταθερές σχέσεις, απ’ το να νιώθετε μόνοι σας έχοντας δίπλα σας περιστασιακές που μπορεί να σας δίνουν προσωρινά ζωντάνια, αλλά στην ουσία καταναλώνουν τη θετική σας ενέργεια.

ΤΑΥΡΟΣ: Αρχίστε να εκτιμάτε τα καλά που έχετε εισπράξει για να περάσετε όμορφα και να νιώσετε ασφαλείς ανάμεσα σε ανθρώπους που σας εκτιμούν και σας αγαπούν, φροντίζοντας να έρθετε πιο κοντά σε εκείνους που σας ενδιαφέρουν.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Προσπαθήστε να καταλάβετε περισσότερο τον τρόπο που σκέφτονται οι άλλοι, γιατί μόνο έτσι θα καταλάβετε αν μπορείτε πραγματικά να συμβαδίσετε μαζί τους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μοιράστε ισόποσα το χρόνο σας ανάμεσα σε φίλους και οικογένεια, ώστε να αποφύγετε τις γκρίνιες. Δεν αποκλείεται να κάνουν την επανεμφάνισή τους σχέσεις του παρελθόντος όπου έχετε αφήσει ανοιχτά κεφάλαια.

ΛΕΩΝ: Υπάρχει το ενδεχόμενο να ανακαλύψετε πως τελικά έχετε πολύ περισσότερα κοινά σημεία απ’ όσα είχατε αντιληφθεί μέχρι τώρα και να αποκαλυφθούν αλήθειες που αγνοούσατε για την ποιότητα κάποιων ανθρώπων που βρίσκονται κοντά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Το σίγουρο είναι πως εξαιτίας των καταστάσεων που αλλιώς τις περιμένετε και αλλιώς γίνονται, δε θα αποφύγετε το στρες και την υπερένταση.

ΖΥΓΟΣ: Βρείτε καινούρια ενδιαφέροντα που θα σας δώσουν ενέργεια και θα σας γεμίσουν δύναμη. Επιχειρήστε να κάνετε κάποιες αλλαγές και στην εξωτερική σας εμφάνιση, για να νιώσετε πιο όμορφοι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Κάντε μικρά διαλλείματα από τα εργασιακά σας θέματα για να μην επιβαρύνετε τον οργανισμό σας με εξάντληση. Μειώστε το άγχος και δείτε τα επαγγελματικά σας θέματα με καθαρό μυαλό.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εάν έχετε ήδη προσπαθήσει να κάνετε σωστά οικονομικά προγράμματα θα έχετε την ευκαιρία να τα υλοποιήσετε και να κερδίσετε πολλά από αυτά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Διαχωρίστε τα έσοδά από τα περιουσιακά σας και μην αφήσετε τη συναισθηματική ένταση να σας μπερδέψει. Μόνο έτσι δε θα υποσχεθείτε πράγματα που θα σας βλάψουν οικονομικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δε θα χρειαστεί να κάνετε υποχωρήσεις για να αποφύγετε την αντιπαλότητα με τους συνεργάτες σας που έτσι κι αλλιώς δεν αντέχετε.


ΙΧΘΥΣ: Η τύχη θα είναι μαζί σας δίνοντάς αρκετές ευκαιρίες για να επέμβετε και να αλλάξετε αυτά που δε σας αρέσουν στους τομείς της ζωής σας.