Social Icons

Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014

Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014

ΚΡΙΟΣ: Ο δυναμισμός και τα αποθέματα ενέργειας που έχετε συγκεντρώσει θα σας βοηθήσουν να τονώσετε την ψυχική αλλά και ερωτική σας διάθεση.

ΤΑΥΡΟΣ: Αφήστε την αποφασιστικότητά σας να γίνει αντιληπτή από τα άτομα που σας συναναστρέφονται, εντυπωσιάστε τους και πετύχετε ευκολότερα τους στόχους σας.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Επανεξετάσετε τα οικονομικά σας σχέδια και θέστε νέες βάσεις σε στόχους που δεν αποδίδουν. Πρέπει να κλείσετε πληγές που μειώνουν τα εισοδήματά σας, πριν αυξηθούν εκτός από τα έξοδά σας, το άγχος και οι ανασφάλειες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Περιορίστε την ανάγκη σας για μεγάλες αγορές εφόσον δεν έχετε ακόμα τακτοποιήσει τις οικονομικές σας υποχρεώσεις.
Θα είστε αρκετά πιο δυναμικοί και αποφασιστικοί σε ότι θα αφορά τα επαγγελματικά σας σχέδια.

ΛΕΩΝ: Αυξάνονται οι ευαισθησίες σας και θα είστε πιο επιεικείς στα προβλήματα των άλλων, ενώ συγχρόνως θα έχετε όλη την καλή διάθεση να τους βοηθήσετε και να τους στηρίξετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Συναισθηματικές επαφές και συναντήσεις με αγαπημένα πρόσωπα, θα σας χαρίσουν ευχάριστες στιγμές. Ίσως χρειαστεί να πάρετε ορισμένες αποφάσεις που θα σας οδηγήσουν σε αλλαγή τρόπου ζωής.

ΖΥΓΟΣ: Να είστε προσεκτικοί σε ότι ακούσετε από συνεργάτες ή άτομα κύρους, καθώς θα πάρετε σημαντικές πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν να αποφύγετε λάθη και παραλείψεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η καθημερινότητά σας έχει πολλά να σας δώσει που θα σας εκπλήξουν, ενώ δεν αποκλείεται να αναπτυχθεί και ένα νέο ειδύλλιο που θα σας κάνει να νιώσετε πρωτόγνωρα συναισθήματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι συζητήσεις και οι επαφές μαζί τους φαίνεται πως θα μονοπωλούν το χρόνο σας, αλλά θα είναι πολύ σημαντικό να γίνουν πριν φτάσετε σε οριστικές συμφωνίες και υπογραφές συμβολαίων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δεν αποκλείεται να απαιτηθεί να προβείτε σε ένα επαγγελματικό ταξίδι που θα σας βοηθήσει να οργανωθείτε και να διαπραγματευτείτε πάνω σε καλύτερες βάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θα υπάρξουν ορισμένα προβλήματα στον επικοινωνιακό σας τομέα και ίσως κάποιες από τις πληροφορίες που θα πάρετε θα είναι παραποιημένες ή παρερμηνευμένες και δε θα ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.


ΙΧΘΥΣ: Ξεχωρίστε τις βάση των δεδομένων που έχετε και θα γλιτώσετε από κόπο και χρόνο που θα μπορέσετε να τον ξοδέψετε εκεί που εσείς θέλετε.