Social Icons

Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

ΚΡΙΟΣ: Πρέπει να πάρετε αποφάσεις και να απαλλαγείτε απ’ ότι σας φθείρει. Ο έντονος ερωτισμός σας θα περιορίσει αισθητά το ρομαντισμό, αλλά να είστε σίγουροι ότι ο σύντροφός σας θα το  εκτιμήσει δεόντως.

ΤΑΥΡΟΣ: Εσείς επιλέγετε και αυτό που ζητάτε είναι ένα σύντροφο που θα σας είναι αφοσιωμένος και θα σας θαυμάζει, αλλά δε θα σας στερεί την ελευθερία σας.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι αστείρευτες ιδέες σας θα αρχίσουν να σας κάνουν ακαταμάχητους, αλλά οι υπεκφυγές ορισμένων θα σας κουράζουν και ίσως αλλάξετε τακτική.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι ευκαιρίες που θα έχετε να κάνετε μια σχέση που θα σας γεμίζει πολλές και μη σας φανεί παράξενο αν θα δεχθείτε και προτάσεις που ποτέ δεν περιμένατε.

ΛΕΩΝ: Η τυπικότητα του συντρόφου σας μπορεί να σας εκνευρίζει, αλλά σας παρέχει ασφάλεια. Δείτε την καθημερινότητα πρακτικά και μη δυσανασχετείτε από τώρα επειδή έχετε ελάχιστο ελεύθερο χρόνο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ίσως  χρειαστεί να επέμβετε δυναμικά σε ότι καθυστερεί από υπαιτιότητα άλλων. Οι περιορισμοί που βάζετε δίνουν την εντύπωση πως δεν είστε θετικοί μαζί τους.

ΖΥΓΟΣ: Ξαναβρείτε τον εαυτό σας με αυτά που σας προτείνει το έτερόν σας ήμισυ να κάνετε μαζί. Προσπαθήστε να μην ξεσπάτε σε λάθος στιγμές, βγάζοντας από μέσα σας το θυμό από παλιές καταστάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εκτιμήστε σωστά τις προτεραιότητές σας για να αποφύγετε τις απότομες αντιδράσεις. Μοιραστείτε όνειρα και σχέδια με ένα πολύ δικό σας πρόσωπο που σας αγαπάει.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι προδιαγραφές σε συναισθηματικά ζητήματα που είχαν παγώσει θα είναι θετικές. Πιέζοντας τον εαυτό σας ασταμάτητα, μπλοκάρετε μόνοι σας την ενέργεια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Πολλές φορές η ανία σας κουράζει και σας κάνει να βαριέστε τα πάντα. Μια ευχάριστη γνωριμία θα σας γεμίσει χαρά και θα αναπτερώσει το ηθικό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μην κάνετε επενδύσεις που θα βάλουν σε κίνδυνο τον οικονομικό σας τομέα. Αποφύγετε διαλόγους που δεν οδηγούν πουθενά και φορτίζουν αρνητικά το κλίμα.


ΙΧΘΥΣ: Ψάχνετε συνέχεια για ύποπτες κινήσεις, όταν αφήνετε τη ζήλια να σας τυφλώνει. Με άστοχες ή λάθος κινήσεις, προκαλείτε την τύχη σας και είναι άδικο.