Social Icons

Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

ΚΡΙΟΣ: Αδράξτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν για να καλυτερεύσετε το κλίμα που επικρατεί στο συναισθηματικό σας κόσμο.

ΤΑΥΡΟΣ: Μπορεί να είναι περισσότερες απ’ όσες εσείς νομίζετε.
Αφήστε στην άκρη σενάρια, υιοθετήστε νέες ιδέες και δε θα χάσετε. Ίσως να περιμένετε καιρό να αλλάξει κάτι στη ζωή σας, όμως, τώρα ήρθε το πλήρωμα του χρόνου.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Το αίσθημα της δημιουργικότητας θα σας βοηθήσει να ακολουθήσετε μονοπάτια που οδηγούν στην υλοποίηση των στόχων σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Στηρίξτε την ψυχολογική σας πλευρά με σωστή επικοινωνία και ανθρώπους που έχουν πείρα και γνώση. Να είστε ειλικρινείς απέναντί τους και να προσέχετε τους ρόλους που παίζετε για να μη δημιουργηθούν παρεξηγήσεις.

ΛΕΩΝ: Θα οδηγηθείτε σε εποικοδομητικές ανακατατάξεις και στην προώθηση μιας γενικής ανανέωσης. Μπορείτε να αποκτήσετε τον έλεγχο στα πάντα, αρκεί να το τολμήσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εκμεταλλευτείτε σωστά τις θετικές πλευρές και τα προτερήματά σας και μην κολλάτε σε κάποια ελαττώματα που δυσκολεύουν τη ζωή σας.

ΖΥΓΟΣ: Παρόλο που η μέρα παρουσιάζει πολλές θετικές πλευρές στα θέματα των σχέσεών σας, δε θα λείψουν και κάποιες δοκιμασίες στα συναισθήματά σας και στο κατά πόσο μπορεί να υπάρξει ένας σωστός διάλογος με τα πρόσωπα που σας ενδιαφέρουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι σχέσεις που σας αγγίζουν περισσότερο και έχουν μια προσωπική χροιά θα αποκτήσουν μια ιδιαιτερότητα. Η αλλαγή της συμπεριφορά σας μπορεί να σημάνει την αρχή κάποιων καινούριων πιο δημιουργικών συνεργασιών.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Τα άτομα του στενού σας περιβάλλοντος και του οικογενειακού σας χώρου φαίνεται πως θα έχουν τον πρώτο ρόλο σε ότι θα συμβαίνει γύρω σας και ίσως σε μερικές περιπτώσεις να προκαλέσουν οι ίδιοι αλλαγές στη ζωή σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι επαγγελματικές σας σχέσεις θα είναι αρκετά ενδιαφέρουσες και χρειάζεται να τις αξιολογήσετε πολύ προσεκτικά αν θέλετε να προχωρήσετε τα σχέδιά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αποφύγετε τις ανταγωνιστικές καταστάσεις και αναζητήστε τρόπους για να συνθηκολογήσετε με άτομα που στο παρελθόν είχατε αντιθέσεις.


ΙΧΘΥΣ: Οι υποχρεώσεις που έχετε επωμιστεί σας στερούν την ελευθερία σας και αυτό σας αγχώνει και σας εκνευρίζει. Καταπολεμήστε θυμό και εκνευρισμό και φροντίστε να ανανεώσετε την εικόνα σας με έξυπνο τρόπο.