Social Icons

Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014

Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014

ΚΡΙΟΣ: Η νευρικότητα και το άγχος αναμιγνύονται μαζί με άλλα πολλά που σας βασανίζουν, κάνοντας τις καλές μέρες να μπερδεύονται με τις δύσκολες.

ΤΑΥΡΟΣ: Αφήστε το ένστικτο να γίνει η πυξίδα σας και να σας οδηγήσει εκεί που πρέπει. Ασχοληθείτε περισσότερο με τις ανάγκες του οργανισμού σας και γενικά της υγείας σας.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Είναι καιρός να φροντίσετε και λίγο τον εαυτό σας και να μην παραμελείτε τις ανάγκες του. Σίγουρα σας χρειάζεται χρόνος για ξεκούραση και λίγο παραπάνω για διασκέδαση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ζητήστε από φίλους και αγαπημένα πρόσωπα να κάνουν μαζί σας πράγματα που σας ενθουσιάζουν και σας φτιάχνουν το κέφι.

ΛΕΩΝ: Θα προκληθούν αρκετές καθυστερήσεις στα οικονομικά σας σχέδια, κάνοντάς να υιοθετείτε ένα καινούριο τρόπο διαχείρισης των χρημάτων σας προκειμένου να εξασφαλίσετε τη διευθέτηση των εκκρεμοτήτων σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Έστω και την τελευταία στιγμή θα τα καταφέρετε οικονομικά, αρκεί να θυμάστε πως δεν πρέπει για κανένα λόγιο να είστε ριψοκίνδυνοι ή σπάταλοι.

ΖΥΓΟΣ: Να είστε πρόθυμοι να μετακινηθείτε λίγο αν χρειαστεί από τις θέσεις σας και να αυτοσχεδιάσετε. Θα είστε αρκετά γοητευτικοί ώστε να τραβήξετε την προσοχή αυτών που θέλετε χωρίς να κάνετε κάτι ιδιαίτερο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η καλή ψυχική σας διάθεση, θα σας δώσει μια καλύτερη σχέση με τον εαυτό σας και με τους άλλους. Μπορείτε να εισπράξετε σημαντική ανακούφιση από τη βοήθεια ατόμων που σας πιστεύουν και σας αγαπούν.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Πείτε «ναι» στον έρωτα, στη συντροφικότητα και στην κοινωνικότητα, για να κρατήσετε στο παρασκήνιο μυστικά, απωθημένα και δόλιες σκέψεις που καταστρέφουν το προφίλ σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θα ταλαιπωρηθείτε κάπως ψυχικά, αλλά τελικά θα είναι για καλό σας. Πρέπει να κάνετε κάποιες αναθεωρήσεις στους τομείς που έχετε αποτύχει, ακόμα και αν είναι οδυνηρό για εσάς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Το να ζείτε με την πραγματικότητα είναι η καλύτερη λύση και δεν πληγώνει την ευαίσθητη φύση σας όπως πολλοί από το περιβάλλον σας πιστεύουν, αλλά αντίθετα σας δίνει τη δυνατότητα να βγάλετε σωστά συμπεράσματα.


ΙΧΘΥΣ: Το πλανητικό σκηνικό σας παρέχει δύναμη, αποφασιστικότητα και πρωτοποριακό πνεύμα, στοιχεία που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην τελική έκβαση ακόμα και των πιο δύσκολων θεμάτων σας.