Social Icons

Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014

Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014

ΚΡΙΟΣ: Είναι πολύ πιθανό να κάνετε έκτακτα έξοδα εξαιτίας απρόβλεπτων δαπανών και υποχρεώσεων, οπότε ξεκινήστε να κλείνετε παλιούς λογαριασμούς που εκκρεμούν πριν σας θυμηθούν.

ΤΑΥΡΟΣ: Θα προβληματιστείτε με το τι πρέπει να αλλάξετε για να νιώσετε ικανοποιημένοι και γεμάτοι ψυχικά. Μπορεί να είστε ήδη αρκετά ταλαιπωρημένοι, αλλά δεν πρέπει να χάνετε την αυτοπεποίθησή σας και να αμφιβάλλετε για τις ικανότητές σας.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Προσπαθήστε να είστε συγκεντρωμένοι κάπως περισσότερο σε έναν προγραμματισμό και να συνεργάζεστε με καλή διάθεση και χωρίς ευεξίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Τακτοποιήστε τα συναισθηματικά σας, χωρίς να προβείτε σε άσκοπες υποχωρήσεις ή αισθηματικές εξάρσεις. Ο ανθρώπινος παράγοντας θα είναι παρών, οπότε αναζητήστε την αξία των οικογενειακών σχέσεων.

ΛΕΩΝ: Είναι καιρός να κάνετε μια ανανέωση, να αναθεωρήσετε απόψεις, να βάλετε νέους στόχους και κυρίως να μην περιμένετε πολλά από ανθρώπους που είναι ανώριμοι ή πεισματάρηδες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δραστηριοποιήσει σε ένα οικονομικό θέμα που απασχολεί από καιρό και όλα θα πάνε καλά, αρκεί να μην είστε βιαστικοί στις ενέργειές σας και να είστε προσεκτικοί στα τυπικά κάθε συμφωνίας.

ΖΥΓΟΣ: Αποφύγετε κάθε είδους ασάφεια σε ότι αφορά καθαρά πρακτικά θέματα και μην αφήνετε εκκρεμότητες που μπορούν να σας καθυστερήσουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η σημερινή μέρα θα ενισχύσει την ανάγκη σας να αφεθείτε στα χέρια των άλλων και σχεδόν να εγκαταλείψετε τη ζωή σας, ενώ παράλληλα θα σας κάνει και ιδιαίτερα απαιτητικούς.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μπορεί να μην είναι εύκολο, αλλά είναι απαραίτητο και επιβάλετε να αναζητήσετε τις ισορροπίες σε αυτές τις αντίθετες τάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Στις σωστά δομημένες σχέσεις σας μπορείτε να φέρετε βελτίωση μέσα από το διάλογο, αλλά και να εισάγετε νέα πρόσωπα στη ζωή σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ίσως ένα από τα στοιχεία που μειώνουν τις προοπτικές μιας ικανοποιητικής σχέσης, είναι πως τοποθετείται τον πήχη αξιολόγησης των άλλων πιο ψηλά απ’ ότι πρέπει.


ΙΧΘΥΣ: Εσείς επιλέγετε τον τρόπο που θα αντιμετωπίσετε τα άτομα που σας περιβάλλουν, οπότε φροντίστε να είναι το καλύτερο για εσάς. Η καταπίεση και η έλλειψη ποιότητας ζωής δε θα φανεί μόνο στο πρόσωπό σας αν δεν είστε προσεκτικοί.