Social Icons

Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2023

Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2023

ΚΡΙΟΣ:
Δεν είναι απαραίτητο να αλλάξετε τα πάντα, μπορείτε απλά να κάνετε μια ανασυγκρότηση βάσει παλιών δεδομένων. Το σκηνικό θα είναι το ίδιο, αλλά θα αποκαλυφθεί και κάποιο άγνωστο παρασκήνιο.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Προσέξτε τις ευαισθησίες σας και ιδιαίτερα το μεταβολισμό σας. Ακολουθήστε ένα υγιεινό τρόπο ζωής, χωρίς καταχρήσεις και άσκοπα ξενύχτια.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Ψάξτε μήπως υπάρχουν κακώς κείμενα για να βρείτε τρόπους να τα διορθώσετε ή να ανακαλύψετε κρυφές καλές πλευρές που θα σας αναπτερώσουν το ηθικό.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Στον εργασιακό σας τομέα θα αντιμετωπίσετε διαφορετικές θέσεις, αντιλήψεις και συμφέροντα και όπως αντιλαμβάνεστε πρέπει να κινηθείτε προσεκτικά.
 
ΛΕΩΝ: Κλείστε την τηλεόραση και ξαπλώστε για να κοιμηθείτε και να ξεκουραστείτε. Εάν περιμένετε πρώτα να νυστάξετε το πιο πιθανό είναι το επόμενο πρωινό να σας βρει σε κατάσταση αποσύνθεσης.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Είστε αρκετά γοητευτικοί και αξίζει τον κόπο να το δείξετε και στους άλλους, που θα ξετρελαθούν με την προσωπικότητά σας, αλλά και με το παιδί που κρύβετε μέσα σας.
 
ΖΥΓΟΣ: Ανακατατάξεις και βελτιώσεις είναι φυσικό να μην βολέψουν κάποιους, γι’ αυτό πρέπει να είστε παρατηρητικοί σε συμφωνίες και όρους που θα θέσετε.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Γιατί να παιδεύετε άδικα τον οργανισμό σας, ενώ μπορείτε να του προσφέρετε πολλά. Αντιμετωπίστε λάθη και εκκρεμότητες, εξαντλώντας κάθε περιθώριο εκεί που η πρώτη λύση φαίνεται σα διαφωνία.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Η διαφορά απόψεων που έχετε σε ότι αφορά τη σχέση σας, ξεπερνιέται μόνο με υπομονή και ψυχραιμία. Μη βγάζετε τα απωθημένα σας πάνω στο σύντροφό σας.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η μέρα δεν αποκλείει το κέρδος, απλά θα πρέπει να κουραστείτε περισσότερο για να το αποκτήσετε και να το υπερασπιστείτε.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Διαμορφώστε νέο τοπίο στη ζωή σας, ασχολούμενοι με θέματα που θα σας αρέσουν και θα σας συναρπάζουν. Ίσως ακόμα δεν έχει έρθει η κατάλληλη στιγμή για να λύσετε σοβαρά θέματα.
 
ΙΧΘΥΣ: Απέναντι σε άτομα του φιλικού σας περιβάλλοντος που σας καταπιέζουν, να είστε λιγότερο ανεκτικοί. Πολύ σύντομα θα αποκαλυφθούν οι πραγματικές προθέσεις των γύρω σας.