Social Icons

Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2023

Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2023

ΚΡΙΟΣ:
Αποκτήστε τον πλήρη έλεγχο των καταστάσεων με κινήσεις που θα αφοπλίσουν τους γύρω σας. Βάλτε όρια σε όλα και σε όλους, πριν βρεθείτε στα όρια της νευρικής εξάντλησης.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Η υποσυνείδητη αντίδραση σας στις αποφάσεις των συνεργατών σας, θα αποδειχθεί σωστή στο μέλλον. Μέσα από ένα νέο σκεπτικό θα κάνετε κάποιες αναθεωρήσεις που θα σας αλλάξουν τη ζωή.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Προγραμματίστε σωστά τις μελλοντικές σας κινήσεις και δουλέψτε συλλογικά για να πετύχετε τους στόχους σας. Με αφορμή μια καινούρια δελεαστική γνωριμία, θα αποφασίσετε τη διακοπή μιας σχέσης.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εάν θέλετε να σας αναγνωρίζουν ως επαγγελματίες στο είδος σας, αποφύγετε ερασιτεχνικές ενέργειες. Πρέπει να αποβάλετε παλιές νοοτροπίες, γιατί από αυτό θα εξαρτηθεί η εξέλιξή σας.
 
ΛΕΩΝ: Θυμηθείτε την υπευθυνότητα που πρέπει να επιδείξετε στον επαγγελματικό σας τομέα. Είναι μια καλή περίοδος για ανακατατάξεις και ξεκινήματα εκεί όπου χρειάζονται να γίνουν.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Είναι πολύ σημαντικό να καταφέρετε επιτέλους να προσγειωθείτε, μια που μέχρι στιγμής έχετε χάσει πολύτιμο χρόνο με αναλύσεις επί αναλύσεων και προβληματισμούς.
 
ΖΥΓΟΣ: Η ενέργειά σας θα είναι αισθητά μειωμένη, γι’ αυτό μην το παρακάνετε και καταρρεύσετε, αλλά φροντίστε να ξεκουραστείτε όσο μπορείτε για να επανέλθετε και πάλι δυναμικά μόλις χρειαστεί.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Χρειάζεται να κάνετε υπομονή και να δείξετε ψυχραιμία, γιατί δε είναι πολύ εύκολο να βάλετε σε κίνδυνο κάποιες από τις σταθερές σας σχέσεις.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Μάθετε να ακούτε τους άλλους ακόμα και αν αυτά που λένε δε σας ενδιαφέρουν άμεσα, γιατί από τα λεγόμενά τους θα βρείτε στο μέλλον χρήσιμες πληροφορίες.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Συζητήστε με συνεργάτες, αγαπημένα πρόσωπα ή το σύντροφό σας και πάρτε αποφάσεις για θέματα που εδώ και πολύ καιρό αναβάλατε.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ευνοούνται αρκετά οι συνεργασίες και γενικά οι σχέσεις σας με τους άλλους, αλλά θα πρέπει να είστε προσεκτικοί να παρασυρθείτε σε υπερβολές και λάθη.
 
ΙΧΘΥΣ: Θα υπάρξουν καταστάσεις και σημαντικές ευκαιρίες για σημαντικές συνεργασίες, όμως, θα πρέπει να περιορίσετε τον ενθουσιασμό σας για να μη γίνουν λαθεμένες επιλογές.