Social Icons

Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2023

ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΔΙΕΛΕΥΣΕΙΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2023

Οι πλανήτες ταξιδεύουν μέσα στο Ηλιακό σύστημα, αυξομειώνοντας την απόστασή τους και σχηματίζοντας όψεις. Το πέρασμά τους από τα ζώδια, η θέση τους και οι διελεύσεις που κάνουν μας δίνουν στοιχεία πως θα μας επηρεάσουν τις μέρες μας. 
 

Ας δούμε πως θα κινηθεί ο Δεκέμβριος...

Στις 2 ο Ερμής περνάει στον Αιγόκερω και θα θέλετε να τετραγωνίσετε τον κύκλο. Η αυξημένη ανάγκη σας για οργάνωση και τάξη είναι προνόμιο, αρκεί να θυμάστε πως είστε άνθρωποι και όλα έχουν όρια. Ασχοληθείτε με ότι είναι εφικτό και εύκολα πραγματοποιήσιμο για να πετύχετε καλύτερα αποτελέσματα. Κάνοντας ο Ερμής εξάγωνο με τον Κρόνο στους Ιχθείς, σας κάνει αναποφάσιστους και ανίκανους να αντισταθείτε σε ότι συμβαίνει γύρω σας.
 
Στις 3 η Αφροδίτη στο Ζυγό σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, αυξάνει τις εντάσεις και το παρασκήνιο, οπότε κρατηθείτε μακριά από καταστάσεις που δε σας αφορούν και θα σα μπερδέψουν σε λόγια και καυγάδες.
 
Στις 5 η Αφροδίτη εισέρχεται στον Σκορπιό, και αρχίζει να αλλάζει η καθημερινότητά σας. Κρυμμένα συναισθήματα έρχονται στην επιφάνεια, ενώ το πάθος θα κυριαρχεί στις συναισθηματικές σας σχέσεις μειώνοντας τις αναστολές. Καθώς θα υπάρχουν ερωτικοί πειρασμοί, προσπαθήστε να φανείτε εγκρατείς και να μην κάνετε κάτι που αργότερα θα μετανιώσετε. Ευνοούνται περισσότερο τα ζώδια του νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθείς) και της γης (ΤαύροςΠαρθένος, Αιγόκερος).
 
Στις 6 ο Ποσειδώνας σε ορθή πορεία στους Ιχθείς, φέρνει σιγά- σιγά τις ισορροπίες που χρειάζεστε για να σταθεροποιήσετε τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας. Μειώνονται τα λάθη και οι παρασκηνιακές καταστάσεις που σας έφερναν αντιμέτωπους με συνεργάτες και άτομα κύρους. Αρχίστε να βλέπετε γύρω σας πιο αισιόδοξα τα πράγματα, για να προσελκύσετε τα σωστά άτομα τη σωστή στιγμή.
 
Στις 7 ο Ερμής στον Αιγόκερω σε τρίγωνο με το Δία σε ανάδρομη πορεία στον Ταύρο, βοηθάει να πετύχετε πιο εύκολα αυτά που θέλετε σε επαγγελματικό επίπεδο. Συντονιστείτε με του συνεργάτες σας και προβείτε σε συναντήσεις και επαφές.
 
Στις 9 η Αφροδίτη στο Σκορπιό σε αντίθεση με το Δία στον Ταύρο, οδηγεί σε ακρότητες και υπερβολές. Μη γίνετε θύμα καταναλωτισμού γιατί θα χαλάσετε την οικονομική σας πορεία. 
 
Στις 11 ο Ερμής στον Αιγόκερω σε εξάγωνο με την Αφροδίτη στον Σκορπιό, είναι ιδανικός για ενδιαφέρουσες συζητήσεις που θα σας ανοίξουν νέους δρόμους, αλλά και για να αναπτύξετε τα σχέδιά σας.
 
Στις 13 η Νέα Σελήνη στον Τοξότη, θα σας φέρει ενέργεια και καλή διάθεση για να ξεφύγετε από την καθημερινότητα. Δείτε τις θετικές προοπτικές που σας ανοίγονται και αφήσετε πίσω το παρελθόν. Μικρές αλλαγές ακόμα και στην εμφάνισή σας, θα σας κάνει να νιώσετε καλύτερα. Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως).
 
Στις 14 ο Ερμής σε ανάδρομη πορεία στον Αιγόκερω, σας αποσυντονίζει και μπερδεύει τις σκέψεις σας. Κρατηθείτε μακριά από εντάσεις και καυγάδες που μπορούν να προκληθούν στον επαγγελματικό σας χώρο. Δεν υπάρχει λόγος να βάλετε εμπόδια στα σχέδιά σας, επειδή σε κάποιους θα αρέσει το παρασκήνιο και το κουτσομπολιό.
 
Στις 16 ο Ήλιος στον Τοξότη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς, είναι ακατάλληλη διέλευση για να κλείσετε συναντήσεις ή ραντεβού καθώς οι συζητήσεις δε θα οδηγούνται σε σωστούς δρόμους. Αφήστε για αργότερα οτιδήποτε κρίνεται άκρως σημαντικό.
 
Στις 18 ο Ερμής σε ανάδρομη πορεία στον Αιγόκερω σε τρίγωνο με το Δία σε ανάδρομη πορεία στον Ταύρο, σας αφήνει να έρθετε πιο κοντά με τους συνεργάτες σας και να λάβετε τη βοήθειά τους στα σχέδιά σας.
 
Στις 21 η Αφροδίτη στο Σκορπιό σε αντίθεση με τον Ουρανό σε ανάδρομη πορεία στον Ταύρο, αυξάνει τις εντάσεις και τα νεύρα. Αποφύγετε να πάρετε αποφάσεις ή να δώσετε υποσχέσεις που δε θα τηρήσετε. Μην ξεκινήσετε συνεργασίες αυτό το διάστημα γιατί γρήγορα θα διαλυθούν. Ο Ερμής σε ανάδρομη πορεία στον Αιγόκερω σε εξάγωνο με τον Κρόνο στους Ιχθείς, σας κάνει αναποφάσιστους και ανίκανους να αντισταθείτε σε ότι συμβαίνει γύρω σας.
 
Στις 24 ο Ερμής περνάει σε ανάδρομη πορεία στον Τοξότη, ρίχνει την ψυχολογία σας και μειώνει τον ενθουσιασμό σας. Θα είστε περίεργοι και καχύποπτοι απέναντι στους άλλους, οπότε θα είναι σκόπιμο να κρατήσετε αποστάσεις από άτομα που δε θέλετε να πληγώσετε ή να δείξετε έναν διαφορετικό χαρακτήρα από αυτόν που είστε πραγματικά. Αποφύγετε να ζείτε σε ουτοπίες για να μη μείνουν στάσιμα τα σχέδιά σας. Εξετάστε εξονυχιστικά συμφωνίες επαγγελματικές ή οικονομικές, ενώ σε προσωπικό επίπεδο θα πρέπει να κρατήσετε χαμηλούς τόνους και να μην πάρετε μέρος σε κόντρες ή διαμάχες. Ο Ήλιος στον Αιγόκερω σε εξάγωνο με τον Κρόνο στους Ιχθείς, ζητάει να επικεντρωθείτε στα εργασιακά σας θέματα και να βρείτε λύσεις σε σχέδια που έχουν κολλήσει μόνοι ή με τη βοήθεια των συνεργατών σας.
 
Στις 25 η Αφροδίτη στο Σκορπιό σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς, ομορφαίνει τις προσωπικές σας σχέσεις αλλά θα πρέπει να κρατήσετε χαμηλό προφίλ όταν θα γίνονται λόγια για τρίτα πρόσωπα που δεν είναι παρόντα.
 
Στις 27 η Πανσέληνος στον Καρκίνο, θα σας κάνει να αναθεωρήσετε τις απόψεις που έχετε επάνω σε συναισθηματικά θέματα, ιδίως αυτές που είναι αρκετά σκληρές και ακραίες απέναντι στα συναισθήματα των άλλων. Κάντε μια ενδοσκόπηση του εαυτού σας, κοιτάξτε κατάματα την αλήθεια και αποβάλετε εγωιστικές συμπεριφορές που σας απομακρύνουν από αγαπημένα πρόσωπα αλλά και από τον κοινωνικό σας περίγυρο. Προσπαθήστε να είστε ελαστικοί και απέναντι σε συνεργάτες που είστε απόμακροι, ώστε να μπορέσουν να σταθούν σύμμαχοι στα σχέδιά σας. Περισσότερο επηρεάζονται τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερος). Ο Ερμής σε ανάδρομη πορεία στον Τοξότη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς, κρατηθείτε μακριά από παρασκηνιακές καταστάσεις και μην πάρετε μέρος σε συζητήσεις που δε σας αφορούν. Ο Ήλιος στον Αιγόκερω σε τρίγωνο με το Δία σε ανάδρομη πορεία στον Ταύρο, σας κάνει πιο δυνατούς και έτοιμους να τολμήσετε να προχωρήσετε με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση.
 
Στις 28 ο Άρης στον Τοξότη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς, προκαλεί εκνευρισμό και μπερδέματα. Αποφύγετε επαγγελματικές συναντήσεις αν νομίζετε πως δε θα μπορέσετε να κρατήσετε το θυμό σας σε όσους έχουν αντίθετη άποψη από εσάς.
 
Στις 30 η Αφροδίτη εισέρχεται στον Τοξότη, κάνοντάς σας να κινείστε με περισσότερο τόλμη, θάρρος και αποφασιστικότητα. Θα είστε ανοιχτοί σε ρίσκα, περιπέτειες και νέες γνωριμίες. Περάστε χρόνο με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα μια που η διάθεσή σας θα είναι καλή, αλλά φροντίστε να μην το παρακάνετε περί ελευθερίας. Καθώς θα δημιουργήσει και εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, θα υπάρξουν
ευκαιρίες για αύξηση εισοδημάτων, κέρδη και καλές συνεργασίες.