Social Icons

Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2023

Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2023

ΚΡΙΟΣ:
Είστε κάπως δύσκολοι στο να κάνετε καινούριες σχέσεις και πάντα προσπαθείτε να σώζετε από τη φθορά αυτές που υπάρχουν και να κάνετε υπομονή όταν σας προβληματίζουν.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Δώστε έμφαση περισσότερο στις προσωπικές και συγγενικές σας σχέσεις, ώστε αργότερα να γίνετε πιο γοητευτικοί, αλλά και περιζήτητοι.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Μπορεί να προσπαθείτε να αποφύγετε τις μεγάλες παρέες, όμως, όπως φαίνεται οι καταστάσεις θα σας οδηγήσουν εκεί και εσείς θα πρέπει να το αποδεχθείτε.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Για να εδραιωθείτε στον εργασιακό σας χώρο, πρέπει να δουλέψετε με πιο εντατικούς ρυθμούς. Για να νιώσετε καλά και ήρεμοι, ασχοληθείτε περισσότερο με τις δικές σας ανάγκες.
 
ΛΕΩΝ: Διαφυλάξτε τα προσωπικά σας δεδομένα, απομακρύνοντας δια παντός τις αρνητικές επιρροές. Ξεκαθαρίστε τις τυχόν παρεξηγήσεις που υπάρχουν, πριν ατονήσει η ερωτική σας ζωή.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μέσα από τα δρώμενα της προσωπικής σας ζωής, κάτι θα μεσολαβήσει που θα σας δώσει μια ευκαιρία για αυτό που θέλετε να κάνετε.
 
ΖΥΓΟΣ: Η ψυχραιμία που θα δείξετε σε απρόβλεπτες καταστάσεις, θα αντλείται από την ψυχική δύναμη και το κουράγιο που έχετε κρυμμένα για τις δύσκολες ώρες.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δεν μπορούν να είναι άνετα τα οικονομικά σας, αλλά δε θα σας λείψει η τύχη, αντίθετα θα έχετε την αρωγή και τη βοήθεια που χρειάζεστε.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Η τύχη γενικά θα είναι με το μέρος σας, αλλά την ευκαιρία για την επικοινωνία και τα αισθηματικά σας, πρέπει να τη δώσετε εσείς στον εαυτό σας ή να προκαλέσετε τις προϋποθέσεις για να έρθει.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η καλή διάθεση που πρέπει να κρατήσετε σε συνδυασμό με την πείρα σας, μπορούν να παίξουν άμεσο ρόλο σε κάποιες επιτυχίες στον εργασιακό σας τομέα.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ο οικονομικός σας τομέας μπορεί να μη σας καλύψει εντελώς, αλλά θα σας βοηθήσει αισθητά να σηκώσετε το βάρος των τρεχουσών οικονομικών σας υποχρεώσεων.
 
ΙΧΘΥΣ: Τα εμπόδια, οι δυσκολίες και οι καθυστερήσεις που θα συναντήσετε, θα πρέπει να σας θυμίζουν να διαφυλάξετε την υγεία σας και να προσφέρετε στον οργανισμό σας ξεκούραση και αρκετή χαλάρωση.