Social Icons

Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2023

Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2023

ΚΡΙΟΣ:
Για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις, φροντίστε να είστε πιο συγκεκριμένοι σε αυτά που ζητάτε. Δώστε κάποιες επί μέρους αρμοδιότητες και στους άλλους, για να μπορέσετε να χαλαρώσετε.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Αποφύγετε με διπλωματία και εξυπνάδα τις παγίδες που σας στήνουν κάποια άτομα. Ξεκολλήστε από το τέλμα και δείτε πως υπάρχουν πολλοί εναλλακτικοί δρόμοι.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Δεν υπάρχει κανένας λόγος να εμπλακείτε σε οικονομικές υποθέσεις που δε γνωρίζετε καλά. Επιδιώξτε να αποκτήσετε ειδικές γνώσεις πάνω στο αντικείμενό σας, για να πετύχετε περισσότερα.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Να είστε αρκετά προσεκτικοί για να μην υπάρξουν εμπλοκές ή προβλήματα στην υγεία σας. Είναι αμαρτία να καταστρέψετε επαγγελματικές σχέσεις που αποδίδουν τώρα και στο μέλλον ακόμα περισσότερα.
 
ΛΕΩΝ: Εκ των πραγμάτων θα αποδειχθεί πως έχετε ανάγκη να τονώσετε την αυτοπεποίθησή σας μέσα από τη συνύπαρξη, για να διατηρήσετε σε υψηλά επίπεδα τη δημιουργικότητά σας.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα ενισχυθούν οι καλλιτεχνικές σας δραστηριότητες ανοίγοντάς σας νέους δρόμους και αυτό θα σας κάνει να λάμπετε και εξωτερικά.
 
ΖΥΓΟΣ: Μη βιαστείτε να καταλήξετε σε συμπεράσματα που θα αφορούν τις συνεργασίες σας, γιατί δε θα κρίνετε δίκαια και ψύχραιμα τα γεγονότα.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εάν εργαστείτε με συνέπεια θα ανταμειφθείτε πλουσιοπάροχα, αφού θα κερδίσετε μεγάλα ποσά με την ενασχόλησή σας. Κοντρολάρετε τις εκρήξεις σας, για να επιτύχετε ακόμα καλύτερες συνεργασίες.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Μέσα από ένα θετικό γύρισμα των καταστάσεων που υπάρχουν στη ζωή σας, θα ανακτήσετε τον έλεγχο των πραγμάτων και θα έχετε καλύτερα αποτελέσματα σε θέματά σας που τα περιμένατε καιρό.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δεν είναι λίγο το να μπορέσετε να αντιμετωπίσετε υποχρεώσεις και ευθύνες με τρόπο που να μη νιώσετε ότι θάβεστε κυριολεκτικά κάτω από αυτές.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αποφύγετε να αναμιχθείτε σε υποθέσεις άλλων που δε σας αφορούν άμεσα, καθώς είναι αρκετά επικίνδυνο και θα βρεθείτε εκτεθειμένοι.
 
ΙΧΘΥΣ: Θα νιώσετε ήρεμοι και κατασταλαγμένοι, ώστε να αντιμετωπίσετε με περισσότερη υπευθυνότητα και ψυχραιμία τις σχέσεις σας και να θέσετε πιο γερές βάσεις κάνοντας προσεκτικά βήματα.