Social Icons

Πέμπτη 29 Ιουνίου 2023

Πέμπτη 29 Ιουνίου 2023

ΚΡΙΟΣ:
Καταλαγιάζουν οι εντάσεις που δημιουργήθηκαν τις προηγούμενες ημέρες και θα προσεγγίσετε με άνεση το σύντροφό σας, ενώ ο ρομαντισμός σας θα αγγίζει τα υπέρτατα σημεία.

ΤΑΥΡΟΣ: Η σημερινή μέρα είναι ιδανική για να βρεθείτε συντροφιά με φίλους και αγαπημένα σας άτομα, ενώ το τέλος της μέρας σας επιφυλάσσει ευχάριστες εκπλήξεις.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Φορέστε το πιο γλυκό σας χαμόγελο, αφήνοντας για λίγο στην άκρη τα παράπονα που έχετε. Χαλαρώστε και εισπράξτε την αγάπη που απλόχερα σας δίνουν οι άνθρωποι του περιβάλλοντός σας.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Φροντίστε να ελέγχετε τις συναισθηματικές σας εξάρσεις και να πράττετε με σύνεση και λογική, για να μπορέσετε να επιτύχετε το σωστό μοντέλο επικοινωνίας.
 
ΛΕΩΝ: Η σημερινή μέρα είναι υψηλών απαιτήσεων και ίσως χρειαστεί να πάρετε άμεσα αποφάσεις που θα αφορούν τη σταθερότητα των σχεδίων σας.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θέστε βάσεις για μελλοντικές εξελίξεις, κρατώντας όμως, μια επιφύλαξη για όποια σχέδια δεν έχουν μελετηθεί από όλες τους τις πλευρές.
 
ΖΥΓΟΣ: Εξετάστε την κάθε ευκαιρία που θα σας δοθεί, χωρίς να αποφύγετε την αυτοκριτική, που θα σας βοηθήσει να δείτε παραπέρα ή να ανακαλύψετε μεθόδους διαχείρισης ή βελτίωσης των οικονομικών σας. 
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η τύχη δεν πρόκειται να σας εγκαταλείψει, αλλά αυτό δε σημαίνει πως πρέπει να ρισκάρετε στα πάντα ασταμάτητα, χωρίς να προβληματίζεστε.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Το πλανητικό σκηνικό ζητάει από εσάς να ενεργήσετε πρώτα με γνώμονα τη λογική και τη διπλωματία και μετά με το συναίσθημα σε ότι θα αφορά τα επαγγελματικά και οικονομικά σας θέματα.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ανεβαίνει η λίμπιντό σας και σας προσφέρει άπειρες ερωτικές στιγμές και δεν αποκλείεται πολλοί από εσάς να σκεφτείτε το ενδεχόμενο μιας συγκατοίκησης ή επισημοποίηση της σχέσης σας.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Προσπαθήστε να βρείτε τις απαιτούμενες ισορροπίες στη σχέση σας και να τις τηρήσετε για να μην πιέζεστε και για να μπορέσετε να πάρετε αποφάσεις που θα αφορούν το συναισθηματικό σας μέλλον.
 
ΙΧΘΥΣ: Εάν πιστεύετε πως για να αποφασίσετε τι πραγματικά θέλετε, πρέπει να βγείτε από την καθημερινότητα, τολμήστε ένα μικρό ταξίδι, μια που και τα οικονομικά σας δεν επιτρέπουν κάτι περισσότερο.