Social Icons

Τρίτη 27 Ιουνίου 2023

Τρίτη 27 Ιουνίου 2023

ΚΡΙΟΣ:
Μια συζήτηση ή μια καινούρια γνωριμία, θα σας ανοίξει το δρόμο για καινούριες ιδέες και σχέδια. Θα μπορείτε να είστε παραγωγικοί και να καταλήξετε σε συμφωνίες.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Είναι πιθανόν να αισθάνεστε ατονία και κούραση, γι’ αυτό φροντίστε να βρείτε χρόνο για ξεκούραση, ώστε να μην επιβαρύνεται την υγεία και τον οργανισμό σας.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Αποτοξινωθείτε από κακές συνήθειες και βρείτε τρόπο να ισορροπήσετε την εσωτερική σας ένταση, για να βρείτε και πάλι τον εαυτό σας.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Φροντίστε να τελειώσετε τις εκκρεμότητες που έχετε, χωρίς να περιορίζεστε και δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για περισσότερα.
 
ΛΕΩΝ: Συντονίστε καλύτερα τα θέματα που προκύπτουν στις σχέσεις σας, γιατί ακόμα και αν η καθεμία από αυτές διαφέρει, εσείς θα βρείτε το κατάλληλο μοντέλο επικοινωνίας.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα υπάρξουν κάποιοι προβληματισμοί και αναστάτωση στον εργασιακό σας χώρο, αλλά δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτα.
 
ΖΥΓΟΣ: Με επιμονή και υπομονή θα έρθει το πλήρωμα του χρόνου και θα δικαιωθείτε. Δε θα μπορέσετε να επικοινωνήσετε με τους συνεργάτες σας, αν είστε συνέχεια τόσο πολύ εύθικτοι.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ανανεώστε τις δραστηριότητές σας και ασχοληθείτε με πιο βασικά και ουσιαστικά πράγματα. Φροντίστε να βρείτε χρόνο για χαλάρωση, αν οι συνθήκες  που επικρατούν σας έχουν αναστατώσει.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Πρέπει να είστε ειλικρινείς για να υπάρξει πραγματική ισορροπία στις σχέσεις σας. Να είστε πολύ προσεκτικοί σε ότι θα αφορά λεπτομέρειες συμφωνιών που πρέπει να υπογράψετε.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Προσπαθήστε να είστε ευγενικοί, για να βγείτε ασπροπρόσωποι από μια δύσκολη κατάσταση. Με σωστό προγραμματισμό και καλή ψυχολογική διάθεση, θα σταθεροποιηθούν όλα πολύ σύντομα.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μην αλλάζετε τις προτεραιότητες της ζωής σας, επειδή το θέλουν τα άτομα του περιβάλλοντός σας. Στηρίξτε ένα φίλο που σας έχει ανάγκη, κάνοντάς το πάντα με διακριτικό τρόπο.
 
ΙΧΘΥΣ: Δημιουργήστε καλές εντυπώσεις στο εργασιακό σας περιβάλλον, με λογικές διαδικασίες. Διορθώστε το συντομότερο δυνατό, τα κακώς κείμενα που σας εκνευρίζουν και σας βγάζουν από το πρόγραμμά σας.