Social Icons

Πέμπτη 29 Ιουνίου 2023

ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΔΙΕΛΕΥΣΕΙΣ ΙΟΥΛΙΟΣ 2023

Οι πλανήτες ταξιδεύουν μέσα στο Ηλιακό σύστημα, αυξομειώνοντας την απόστασή τους και σχηματίζοντας όψεις. Το πέρασμά τους από τα ζώδια, η θέση τους και οι διελεύσεις που κάνουν μας δίνουν στοιχεία πως θα μας επηρεάσουν τις μέρες μας. 
 

Ας δούμε πως θα κινηθεί ο Ιούλιος...

Την 1η ο Ποσειδώνας σε ανάδρομη πορεία στους Ιχθείς, εντείνει τις εξαπατήσεις, το παρασκήνιο και τις εντάσεις. Θα κυριαρχεί η αβεβαιότητα σε θέματα σχέσεων, σχεδίων και στόχων. Μη στηριχθείτε σε υποσχέσεις που θα σας δώσουν, καθώς οι περισσότερες δε θα ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Περισσότερο επηρεάζονται τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθείς). Ο Ερμής στον Καρκίνο σε τρίγωνο με τον Κρόνο σε ανάδρομη πορεία στους Ιχθείς, απαιτεί υπευθυνότητα και προσήλωση στους στόχους. Η όψη είναι αρκετά καλή για να πάρετε αποφάσεις, αρκεί να έχετε μελετήσει τις λεπτομέρειες καθώς η ανάδρομη κίνηση του Κρόνου δε συγχωρεί λάθη. Ο Ήλιος στον Καρκίνο σε σύνοδο με τον Ερμή στον Καρκίνο, θα σας δώσει την ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και να λύσετε τυχόν διαφορές που υπάρχουν ανάμεσά σας, ενώ σε εξάγωνο με το Δία στον Ταύρο, συγκεντρώστε τις σκέψεις σας και αφιερώστε χρόνο μόνο στα σημαντικά σας θέματα και όχι σε ανούσιες καταστάσεις.
 
Στις 2 η Αφροδίτη στο Λέοντα σε τετράγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο, δε θα είναι εύκολο να κρατηθείτε μακριά από άτομα που θα σας εκνευρίζουν και θα εκφράζετε έντονα τη δυσαρέσκεια και τα παράπονά σας.
 
Στις 3 η Πανσέληνος στον Αιγόκερω, φέρνει στην επιφάνεια επαγγελματικά και οικονομικά προβλήματα που χρειάζονται αλλαγές και όχι συμβιβασμούς. Αποφύγετε σπασμωδικές ενέργειες που δε θα φέρουν επιθυμητά αποτελέσματα και εστιάστε στην οργάνωση και στη σκληρή δουλειά. Σε προσωπικό επίπεδο βελτιώστε τις σχέσεις σας και ενισχύστε τους δεσμούς σας. Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως). 
 
Στις 7 ο Ερμής στον Καρκίνο σε εξάγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο, σας προτρέπει να κάνετε αλλαγές στην καθημερινότητά σας που θα συμβαδίζουν με τα μελλοντικά σας σχέδια, καθώς θα σας ανοίξουν νέες πόρτες.
 
Στις 9 ο Ερμής στον Καρκίνο σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα σε ανάδρομη πορεία στους Ιχθείς, ενισχύει τη φαντασία και την έμπνευση. Θα είστε δεκτικοί σε ότι ακούτε, αλλά θα δυσκολεύεστε να προσαρμοστείτε λόγω της ανάδρομης κίνησης του Ποσειδώνα.
 
Στις 10 ο Ερμής στον Καρκίνο σε αντίθεση με τον Πλούτωνα σε ανάδρομη πορεία σε ανάδρομη πορεία στον Αιγόκερω, φέρνουν ένταση, νεύρα και εκρηκτικές συμπεριφορές. Η ανασφάλεια θα κυριαρχεί ωθώντας σας να κρατάτε αμυντική στάση.
 
Στις 11 που ο Άρης εισέρχεται στην Παρθένο, θα έχετε την ευκαιρία να οργανωθείτε,  να βάλετε σε τάξη ότι σας απασχολεί και να βγείτε κερδισμένοι. Η πειθαρχία που θα δείξετε θα σας βοηθήσει ώστε να καταφέρετε και τα πιο δύσκολα σχέδιά σας. Αυξάνεται η δημιουργικότητα και τα ενδιαφέροντα. Θα αρχίσετε να σκέφτεστε πιο θετικά, ενώ οι ιδέες σας θα βρίσκουν αποδέκτες. Ο κοινωνικός τομέας θα έχει άνθηση και μέσα από τι νέες γνωριμίες που θα κάνετε θα υπάρχει και αρκετό φλερτ.
 
Στις 12 ο Ερμής περνάει στον Λέοντα, και ο τρόπος που θα επικοινωνείτε με τους άλλους γίνεται πιο απόλυτος και άμεσος. Παράλληλα αυξάνεται η δυναμικότητά σας βάζοντας σε εφαρμογή νέα σχέδια και ιδέες, ενώ θα έχετε και αυξημένη διάθεση για διακοπές και χαλάρωση. Περισσότερο ευνοούνται τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) και του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς και Υδροχόους).
 
Στις 14 ο Ήλιος στον Καρκίνο σε εξάγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο, δείτε τα σχέδιά σας να προχωρούν και νέους στόχους σας να υλοποιούνται εφόσον είστε συγκεντρωμένοι και λειτουργείτε με λογική.
 
Στις 17 η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο, φέρνοντας μαζί της αρκετά δώρα. Θα αποκατασταθούν οι ισορροπίες σε σχέσεις και σχέδια, ενώ ο κοινωνικός σας τομέας γίνεται πιο ανθηρός. Φροντίστε να είστε συγκεκριμένοι στα «θέλω» και τις επιλογές σας, καθώς και να τακτοποιήσετε τυχόν εκκρεμότητες οικονομικές ή νομικές. Ευνοούνται περισσότερο τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού του δευτέρου δεκαημέρου (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερος), αλλά και όσοι έχουν ωροσκόπο σε αυτά τα ζώδια. Ο Ερμής στο Λέοντα σε τετράγωνο με το Δία στον Ταύρο, κάνει τη μέρα ακατάλληλη για να αναπτύξετε σε συνεργάτες τα σχέδιά σας αφού θα ζητήσουν από εσάς δεσμεύσεις που δεν είστε έτοιμοι να πάρετε.
 
Στις 20 ο Ήλιος στον Καρκίνο σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα σε ανάδρομη πορεία στους Ιχθείς, δείτε τα σχέδιά σας να προχωρούν και νέους στόχους σας να υλοποιούνται εφόσον είστε συγκεντρωμένοι και λειτουργείτε με λογική. Ο Άρης στην Παρθένο σε αντίθεση με τον Κρόνο σε ανάδρομη πορεία στους Ιχθείς, επηρεάζει τη συμπεριφορά σας απέναντι στους άλλους και σας κάνει επιθετικούς. Αποφύγετε νέα ξεκινήματα και συνεργασίες, καθώς είναι ακατάλληλη η στιγμή.
 
Στις 21 ο Ήλιος στον Καρκίνο σε αντίθεση με τον Πλούτωνα σε ανάδρομη πορεία στον Αιγόκερω, προκαλεί ακραίες συμπεριφορές και αντιδράσεις. Κρατηθείτε μακριά από άτομα που θα σας προκαλέσουν και μην παίξετε το παιχνίδι τους.
 
Στις 23 ο Ερμής στο Λέοντα σε τετράγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο, κάνει ενδιαφέρουσες τις συζητήσεις και τις επαφές σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο. Τολμήστε μικρές αλλαγές που δε θα σας βγάλουν από το πρόγραμμά σας.
 
Στις 24 η Αφροδίτη σε ανάδρομη πορεία στο Λέοντα, μειώνει τις αντοχές σας σε γενικό επίπεδο, αλλά και το πάθος στην προσωπική σα ζωή. οι εντάσεις που θα δημιουργηθούν απαιτούν να κρατηθείτε μακριά από προστριβές και λόγια που στην πορεία θα μετανιώσετε απέναντι σε οικογενειακά και αγαπημένα πρόσωπα. Αποφύγετε να μπλέξετε σε παράλληλες σχέσεις όσοι είστε δεσμευμένοι, γιατί θα βάλετε σε κίνδυνο τη σχέση σας.
 
Στις 27 ο Ερμής στο Λέοντα σε σύνοδο με την Αφροδίτη στο Λέοντα, φέρνει ευχάριστες συναντήσεις, ανταλλαγές επισκέψεων και καλές ειδήσεις. Καλή διέλευση για να ξεκαθαριστούν συναισθηματικά θέματα ή διαφωνίες.
 
Στις 29 ο Ερμής περνάει στην Παρθένο, που είναι σε κυριαρχική θέση. Θα μπορείτε να εστιάσετε στις ιδέες σας και να τις κάνετε πράξεις. Επεξεργαστείτε δεδομένα και αναθεωρήστε ότι δεν προχωράει. Με σωστή οργάνωση και μεθοδικότητα μπορείτε να πετύχετε ευνοϊκά αποτελέσματα. Βάλτε σε τάξη τα συναισθήματά σας, αφήνοντας στην άκρη πάθη που οδηγούν σε λάθη. Καθώς ο Ερμής είναι κυβερνήτης της Παρθένου, θα δεχθείτε αρκετά δώρα σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Με κινητήρια δύναμή σας τη λογική, μπορείτε να πετύχετε περισσότερα απ’ όσα νομίζετε. Περισσότερο ευνοούνται τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού (Παρθένοι, Δίδυμοι, Τοξότες, Ιχθείς).