Social Icons

Δευτέρα 5 Ιουνίου 2023

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΙ ΕΡΩΤΕΣ 2023

Προβλέπεται ένα συναρπαστικό καλοκαίρι, πλούσιο σε έρωτες.  Η
Αφροδίτη αρχές Ιούνη θα περάσει στον Λέοντα, αυξάνοντας τον ερωτισμό, ενώ νέες σχέσεις θα είναι πιθανές, αφού τα συναισθήματα θα βγαίνουν ευκολότερα προς τα έξω. Τέλη Ιούλη θα αρχίσει να κινείται ανάδρομα, όπου θα παραμείνει έτσι και τον Αύγουστο, γεγονός που θα μειώσει το πάθος και θα πρέπει να αποφύγετε να μπλέξετε σε παράλληλες σχέσεις όσοι είστε δεσμευμένοι, για να μη βάλετε σε κίνδυνο τη σχέση σας.
 
Κριός: Το μάθημά σας για το φετινό καλοκαίρι, θα είναι να απελευθερωθείτε από καταστάσεις και ανθρώπους που δε σας αφήνουν να ζήσετε μια καλύτερη ζωή. Αν κάποιος σας κρατά πίσω ή γίνεται εμπόδιο στην πορεία σας προς την ευτυχία, τότε ήρθε η ώρα να δείξετε την πόρτα εξόδου. Είναι σημαντικό να γνωρίζετε τα όριά σας και να μην πολεμήσετε για χαμένες υποθέσειςΑγκαλιάστε νέες εμπειρίες και κρατήστε την καρδιά σας ανοιχτή.
 
Ταύρος: Θα έχετε πολλή αγάπη να δώσετε και αρκετούς ανθρώπους να την προσφέρετε, αν και ορισμένες σχέσεις θα εξελιχθούν σε κάτι που ίσως να μην  περιμένετε.  Μην πολεμάτε τις αλλαγές που έρχονται. Επιδιώξτε σχέσεις με ανοιχτό μυαλό και μην αφήσετε κοινωνικά πρότυπα να καθορίζουν τι θα λειτουργήσει για εσάς. Δώστε στον εαυτό σας την ευκαιρία να καθορίσει τις ανάγκες και τις προσδοκίες σας.
 
Δίδυμοι: Για άλλη μια φορά θα διαπιστώσετε πως έχετε περισσότερα κοινά με έναν παλιό σας φίλο και μπορεί να γίνει το ταίρι που ψάχνετε. Ίσως στην αρχή εκπλαγείτε από τα κοινά που έχετε και θα μοιράζεστε, αλλά με την πάροδο του χρόνου θα συνειδητοποιήσετε ότι πάντα είχατε μια μικρή αγάπη ο ένας με τον άλλον. Απλά θυμηθείτε πριν βιαστείτε να κάνετε ανακοινώσεις να είστε σίγουροι ότι είναι το σωστό πρόσωπο.
 
Καρκίνος: Το φετινό καλοκαίρι θα σας βοηθήσει να βρείτε τη φωνή σας και να μιλήσετε. Αποφύγετε αντιπαραθέσεις σε ερωτικές σχέσεις και ακόμα κι αν βιώνετε μια μικρή απογοήτευση ή ένα τεράστιο πάθος, μη διστάσετε να εκφράσετε αυτό που νιώθετε. Η ζωή είναι μικρή για να κρύβεστε. Πάρτε ρίσκο και διεκδικήστε ότι σας ανήκει.
 

Λέων
: Ψάχνετε το πρόσωπο που θα πέσει στα πόδια σας για να ζήσετε το δικό σας παραμύθι. Θα πάρει χρόνο για να πραγματοποιηθεί, οπότε αν κάποιος από το παρελθόν κάνει την επιστροφή του από τα μέσα του καλοκαιριού και μετά , αποφασίστε σοφά εάν πρέπει να ξαναδοκιμάσετε με πρώην αγαπημένο πρόσωπο. Απαιτήστε περισσότερη στοργή και προσοχή, γιατί αξίζετε να σας φέρονται σαν σταρ.
 
Παρθένος: Τα χαμηλών τόνων μπλεξίματα, μπορεί εύκολα να γίνουν μεγάλες δεσμεύσεις. Μην αφήνετε ανασφάλειες σας να εμποδίζουν το δρόμο της αγάπης και υποδεχτείτε νέες συγκινήσεις με ανοιχτές αγκάλες. Με αυτόν τον τρόπο θα προσελκύσετε στη ζωή σας τρυφερότητα και ζεστασιά και συμπόνια, ενώ ταυτόχρονα θα αποκτήσετε μια πιο υγιή και ευγενική σχέση με τον εαυτό σας. 
 
Ζυγός: Προκειμένου να επιβιώσει η τρέχουσα σχέση σας, θα πρέπει να την  προστατεύσετε από αχρείαστα κουτσομπολιά.  Αγνοήστε συμβουλές που έτσι κι αλλιώς δε σας ταιριάζουν και κάντε αυτό που θέλει η καρδιά σας.  Αποδείξτε ότι κάνουν λάθος απολαμβάνοντας ευτυχισμένες στιγμές και αφιερώστε χρόνο στο να λύσετε δύσκολες συναισθηματικές καταστάσεις. Μέχρι το τέλος του καλοκαιριού, θα διαπιστώσετε ότι όλος ο εξωτερικός θόρυβος που υπάρχει, δεν πρέπει να σας αφορά.
 
Σκορπιός: Για να ευδοκιμήσει η όποια σχέση, είναι σημαντικό να έχετε τη δική σας ταυτότητα και να είστε πιο ανεξάρτητοι. Αποφύγετε να χρησιμοποιήσετε όποιο άτομο βρεθεί ή βρίσκεται ήδη δίπλα σας ως δεκανίκι, γιατί σε εσάς θα ισχύσει το ότι η απόσταση θα κάνει την καρδιά να αγαπάει αληθινά και με πάθος. Κάντε τις απαραίτητες αλλαγές για να επιστρέψετε ή να εισέλθετε σε μια φιλόξενη αγκαλιά.
 

Τοξότης
: Θα νιώθετε κάπως αδιάφορα και δε θα είστε σίγουροι για το τι επιφυλάσσει το μέλλον. Μέχρι να αποκτήσετε σταθερότητα στην καθημερινή σας ρουτίνα, θα είναι δύσκολο να δώσετε το 100 τοις εκατό σε κάποιον άλλο πρόσωποΒέβαια, αυτό δεν σημαίνει ότι δε θα προχωρήσετε σε σχέση. Απλά ίσως χρειαστεί λίγος χρόνος ώστε να μην παρασύρεστε από λάθος ανέμους. Πάρτε πιο σοβαρά τα θέματα καρδιά, ώστε να περάσετε σε άλλο ερωτικό επίπεδο.
 
Αιγόκερως: Έχετε μάθει να κάνετε αγώνες εξουσίας με τους άλλους και αυτό προκύπτει και στην ερωτική σας ζωή. Τώρα έρχεται η στιγμή που πρέπει τέτοια συναισθήματα να τα ηρεμήσετε, εφόσον έχετε πάρει το μάθημά σας. Δημιουργήστε μια σχέση που θα εξελιχθεί και προσεγγίστε με νέα τρόπο την αγάπη, ώστε να νιώσετε γεμάτοι και ευτυχισμένοι. Παίξετε σύμφωνα με τους κανόνες της σχέσης και αφήστε τα τρίγωνα και τα τετράγωνα για άλλους.
 
Υδροχόος: Διχασμένους θα σας βρει αυτό το καλοκαίρι, αφού ναι μεν θέλετε σχέση, αλλά θέλετε να είστε και ελεύθεροι και να ξεφύγετε από μια κατάσταση που δεν λειτουργεί. Όμως, αντί να δημιουργείτε δράματα, προσεγγίστε μια νέα δυναμική με το ταίρι σας, κάντε ειλικρινείς συζητήσεις για τα συναισθήματά σας και αν δεν είστε έτοιμοι να τα παρατήσετε, βρείτε συμβιβασμούς που θα λειτουργούν και για τους δύο σαςΔημιουργώντας κανόνες στη σχέση σας, θα τη βοηθήσει να εξελιχθεί.
 
Ιχθύς: Η αγάπη για εσάς είναι σα να ζείτε το όνειρο, αλλά ταυτόχρονα σας αρέσει να ζείτε το δράμα και να διασφαλίζεστε μέσα από αυταπάτες. Αποφύγετε διαφωνίες και βρείτε άλλο τρόπο να δείξετε τη φροντίδα σας. Σχεδιάστε τις διακοπές σας, βάζοντας και το στοιχείο της περιπέτειας που θα το ζήσετε είτε με το ταίρι σας όσοι είστε δεσμευμένοι, είτε με ένα νέο πρόσωπο που θα εμφανιστεί στη ζωή σας.

Για τις προσωπικές σας προβλέψεις από την Άντα Λεούση, τηλεφωνήστε στο 2104131584 ή στο 6932232132 και κλείστε το ραντεβού σας προσωπικό ή τηλεφωνικό κερδίζοντας έκπτωση 50%.