Social Icons

Παρασκευή 2 Ιουνίου 2023

Παρασκευή 2 Ιουνίου 2023

ΚΡΙΟΣ:
Εάν θέλετε ο σύντροφός σας να σεβαστεί τις ανάγκες σας, αφουγκραστείτε και εσείς τις δικές του. Επειδή περνάτε κάποια σκαμπανεβάσματα, μην υποτιμάτε τη δύναμη της σχέσης σας.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Πρέπει  να καλύψετε άμεσα τις καινούριες σας επαγγελματικές ανάγκες. Συγκεντρωθείτε όσο μπορείτε σε θέματα που θα αφορούν την καριέρα σας.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Όταν νιώθετε την πίεση της καθημερινότητας, επιστρατεύστε το χιούμορ σας που σώζει και στα πιο δύσκολα. Η ενέργεια που έχετε είναι ιδιαίτερα αρμονική και κάνει θαύματα στη διάθεσή σας.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αξιοποιήστε καταστάσεις που θα σας φανούν χρήσιμες στο μέλλον. Κατοχυρώστε αυτά που σας ανήκουν και τα έχετε κερδίσει με την αξία σας.
 
ΛΕΩΝ: Κάντε τις συνεργασίες σας πιο ουσιαστικές για να είναι περισσότερο αποδοτικές. Τολμήστε να εκπληρώσετε τα όνειρα που δε φανταζόσασταν ότι μπορούν να πραγματοποιηθούν.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Για να δράσετε δυναμικά στον επαγγελματικό σας χώρο, περιμένετε τις κατάλληλες συνθήκες. Προβείτε σε συζητήσεις που είναι απαραίτητες για τα καινούρια σας σχέδια.
 
ΖΥΓΟΣ: Οι αλλαγές στο χώρο της εργασίας σας, θα σας ανεβάσουν ψυχολογικά. Διεκδικήστε αυτά που επιθυμείτε, γιατί δεν έχετε την ανάγκη κανενός.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ζητήστε από το σύντροφό σας, να σας εκφράσει τα συναισθήματά του. Μείνετε κοντά σε άτομα του περιβάλλοντός σας, που επικροτούν τις προσπάθειές σας.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Υπερασπιστείτε κάποιο φίλο σας που τον έχουν παρεξηγήσει άδικα. Αρπάξτε τώρα τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν στον επαγγελματικό σας χώρο.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δεχθείτε τη βοήθεια που θα σας προσφέρει ένας πολύ καλός συνεργάτης σας. Πάρτε την πρωτοβουλία να οργανώσετε μια έκπληξη στο σύντροφό σας.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αποτραβηχτείτε για λίγο από την ενεργό δράση και βρείτε χρόνο για να χαλαρώσετε. Φτιάξτε το κέφι σας ευρισκόμενοι με φίλους που έχετε κοινούς στόχους.
 
ΙΧΘΥΣ: Τις απόψεις που έχετε, πείτε τις με τόλμη και αποφασιστικότητα για να μπορέσετε να πείσετε. Μην επιτρέψετε στους άλλους να παρεμβαίνουν στην προσωπική σας ζωή.