Social Icons

Τρίτη 25 Απριλίου 2023

Τρίτη 25 Απριλίου 2023

ΚΡΙΟΣ:
Οι συνεργάτες θα βοηθήσουν να ελιχθείτε κατάλληλα, παρά τα όποια έκτακτα έξοδα προκύψουν. Συγκεντρωθείτε στην επέκταση των επαγγελματικών σας σχεδίων.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Η ευαισθησία θα σας οδηγήσει μόνο στο να βρεθείτε σε δύσκολη θέση ή σε θέση άμυνας. Πρέπει να αλλάξετε οπωσδήποτε τακτική, για να μη χρειαστεί να θυσιάσετε πολλά.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Πολλά αυτά που θα σας εκφράζουν και περισσότερα αυτά που σας ικανοποιούν. Να είστε δημιουργικοί και έτοιμοι να δεχτείτε προσκλήσεις και ευκαιρίες.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Υπάρχουν πολλές δυνατότητες να αυξήσετε στο έπακρο την παραγωγικότητά σας. Οι υποθέσεις του στενού οικογενειακού σας κύκλου βρίσκουν την πρέπουσα λύση.
 
ΛΕΩΝ: Εργαστείτε περισσότερο αφήνοντας στην άκρη επιφυλακτικότητα και καχυποψία. Διευθετήσετε τα οικονομικά σας ώστε τα έξοδα να μην υπερβούν τα έσοδά σας.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η φήμη σας αναπτύσσεται δυναμικά και η επιβεβαίωση των επιλογών σας, χαρίσει ενέργεια και γοητεία. Αγνοήστε τις αντιδράσεις και την κριτική που θα σας ασκήσουν δικά σας πρόσωπα.
 
ΖΥΓΟΣ: Μην αφήσετε τις ανασφάλειες να εδρεύουν μέσα σας, γιατί έτσι θα πληγωθείτε. Αποφύγετε κάθε παρασκηνιακή ενέργεια που θα σας βλάψει τόσο στον εργασιακό σας τομέα, όσο και στον οικονομικό.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Κανείς δεν ξέρει τον εαυτό σας καλύτερα από εσάς και πολύ συχνά αυτό το ξεχνάτε. Οι επενδύσεις θα συνεχίζουν να αποτελούν ευκαιρία αλλά ενδέχεται να συνοδευτούν από έξοδα.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Το ενδιαφέρον για την καριέρα και την επαγγελματική σας άνοδο θα είναι αυξημένο. Μπορείτε να συνεργαστείτε με άτομα που έχουν κοινούς στόχους και ενδιαφέροντα με εσάς.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δε θα διαμαρτυρηθείτε καθόλου εάν χρειαστεί να προσφέρετε επιπλέον υπηρεσίες. Έντονη ενασχόληση με κοινωνικές υποχρεώσεις και φίλους θα έχει η σημερινή ημέρα.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αντιμετωπίστε με θάρρος κάθε δυσκολία που θα προκύψει. Εντάσεις και αντιθέσεις στον επαγγελματικό χώρο με συνεργάτες, θα σας υπενθυμίσουν πως έχετε την ανάγκη να ξεκουραστείτε.
 
ΙΧΘΥΣ: Κοιτάξτε βαθύτερα για να ανακαλύψετε τον πραγματικό σας εαυτό και να λύσετε προβλήματα. Εντείνετε τις προσωπικές σας προσπάθειες και ενδιαφερθείτε για τη βελτίωση και την επέκτασή τους.