Social Icons

Κυριακή 30 Απριλίου 2023

ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΔΙΕΛΕΥΣΕΙΣ ΜΑΪΟΣ 2023

Οι πλανήτες ταξιδεύουν μέσα στο Ηλιακό σύστημα, αυξομειώνοντας την απόστασή τους και σχηματίζοντας όψεις. Το πέρασμά τους από τα ζώδια, η θέση τους και οι διελεύσεις που κάνουν μας δίνουν στοιχεία πως θα μας επηρεάσουν τις μέρες μας. 
 

Ας δούμε πως θα κινηθεί ο Μάιος...

Την 1 ο Ήλιος στον Ταύρο σε σύνοδο στον Ερμή σε ανάδρομη πορεία στον Ταύρο, βοηθάει την επικοινωνία σας να κινείται σε καλό επίπεδο και οι συνεργάτες σας θα είναι πρόθυμοι να ακούσουν τις προτάσεις σας.
 
Στις 2 ο Πλούτωνας σε ανάδρομη πορεία στον Υδροχόο, εντείνει περισσότερο την αναστάτωση που υπήρχε το τελευταίο διάστημα, ενώ οι εντάσεις στο χώρο θα είναι αρκετές. Δεν πρέπει να χάσετε τον έλεγχο και τις ισορροπίες σας, αν θέλετε να προχωρήσετε τα σχέδιά σας τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Δείξτε ψυχραιμία και αδιαφορία σε ότι ακούσετε και δε σας αφορά. Δεν υπάρχει λόγος να μπλέξετε σε παρασκηνιακές καταστάσεις που θα σας εκθέσουν.
 
 
Στις 4 η Αφροδίτη στους Διδύμους σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς, αυξάνει τις ανασφάλειες και τα παράπονα. Μη ζητήσετε πολλά από τον περίγυρό σας γιατί θα τους δύσκολο να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις σας.
 
Στις 5 πραγματοποιείται παρασκιώδης Έκλειψη Σελήνης και Πανσέληνος στο Σκορπιό, φέρνοντάς σας εκνευρισμό και πανικό. Δε θα μπορείτε να κατασταλάξετε σε αποφάσεις και καλό θα είναι να το αποφύγετε τελείως, καθώς οι λάθος επιλογές θα σας κοστίσουν ψυχικά και οικονομικά. Μην ανοιχτείτε οικονομικά ή προβείτε σε μεγάλες αγορές, που θα σας δυσκολέψουν στην πορεία. Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του σταθερού σταυρού (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος). Η Αφροδίτη στους Διδύμους σε εξάγωνο με το Δία στον Κριό, φέρνει ευνοϊκά γεγονότα ειδικότερα σε προσωπικό επίπεδο. Αποφάσεις επισημοποίησης  καθώς και κέρδη είναι μερικά από τα καλά που φέρνει αυτή η ευνοϊκή όψη.
 
Στις 8 η Αφροδίτη εισέρχεται στον Καρκίνο και θα αποζητάτε την ηρεμία, τη γαλήνη, την ασφάλεια και την αρμονία στον οικογενειακό σας χώρο. Εκμεταλλευτείτε σωστά το χρόνο σας  για να γεμίσετε μπαταρίες και να κατασταλάξετε σε αποφάσεις για το μέλλον σας. Αποφύγετε όσοι είστε δεσμευμένοι παραστρατήματα, καθώς θα είστε επιρρεπείς σε πειρασμούς. Περισσότερο ευνοούνται τα ζώδια του νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθείς) και της γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι).
 
Στις 9 ο Ήλιος στον Ταύρο σε σύνοδο στον Ουρανό στον Ταύρο, δημιουργεί ξαφνικές αλλαγές, αλλά ταυτόχρονα θα παρουσιαστούν οι προϋποθέσεις για να ακολουθήσετε τις βαθύτερες επιθυμίες σας.
 
Στις 12 ο Ερμής σε ανάδρομη πορεία στον Ταύρο σε εξάγωνο στον Κρόνο στους Ιχθείς, θα δυσκολέψει αρκετά τις αποφάσεις σας, ενώ θα μειωθεί και η βοήθεια που θα λαμβάνατε από συγκεκριμένα άτομα. Ο Ερμής σε ανάδρομη πορεία στον Ταύρο σε εξάγωνο στην Αφροδίτη στον Καρκίνο φέρνει ενδιαφέρουσες συζητήσεις και συναντήσεις. Θα υπάρχει ηρεμία και καλή διάθεση, όψη που κάνει τη μέρα ιδανική για να βγείτε με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Αν τυχόν υπάρξουν διαφορές εξαιτίας της ανάδρομης κίνησης του Ερμή, απλά αφήστε το να περάσει.
 
Στις 13 η Αφροδίτη στον Καρκίνο σε τρίγωνο στον Κρόνο στους Ιχθείς,  φέρνει ισορροπία και κάνει τη μέρα ιδανική για συνεργασίες, ενώ δε θα σας λείψει και η βοήθεια από σημαντικά άτομα.
 
Στις 15 ο Άρης στον Καρκίνο σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς, αυξάνει τη διορατικότητα και τη διαίσθηση βοηθώντας σας να κατασταλάξετε σε αποφάσεις και να ολοκληρώσετε εκκρεμότητες.
 
Στις 16 ο Ερμής σε ορθή πορεία στον Ταύρο, φέρνοντας στο προσκήνιο ευκαιρίες παλιές και νέες που τώρα θα έχουν την ευκαιρία να ευδοκιμήσουν και να αποδώσουν νέους καρπούς. Η επικοινωνία σας θα κυλάει άνετα, αλλά εσείς θα ψάχνετε το κάτι παραπάνω αφού θα αναζητάτε ποιότητα και διαφορετικές κουλτούρες. Προσπαθήστε να μην ο παρακάνετε για να μη δώσετε λάθος εντύπωση στον κύκλο σας και απομακρύνετε από κοντά σας άτομα που τα χρειάζεστε.
 
Στις 17 ο Δίας εισέρχεται στον Ταύρο και ο επαγγελματικός σας τομέας αρχίζει να ανθίζει και να αποφέρει θετικά αποτελέσματα και απολαβές. Η τύχη θα είναι συνοδοιπόρος σας, ενώ οι πιέσεις θα μειωθούν αισθητά και θα μπορείτε να κινείστε στους δικούς σας ρυθμούς. Εξασφαλίστε την προσωπική σας ησυχία, κρατώντας μακριά άτομα που ρίχνουν την αυτοπεποίθησή σας. Θα υπάρξουν αρκετές οικονομικές ευκαιρίες, οπότε δώστε τέλος σε καταστάσεις που σας κρατούν πίσω χωρίς νόημα. Βέβαια, επειδή θα δημιουργήσει και τετράγωνο με τον Πλούτωνα σε ανάδρομη πορεία στον Υδροχόο, η ανασφάλεια, το άγχος και η κούραση θα βρίσκονται σε πρώτο πλάνο. Μην πάρετε αποφάσεις που δεν έχετε μελετήσει όλες τις παραμέτρους, καθώς θα εξαρτηθεί η μετέπειτα πορεία σας.
 
Στις 18 ο Ήλιος στον Ταύρο σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς, σας προετοιμάζει να κινηθείτε δυναμικά και να ξεπεράσετε με επιτυχία δυσκολίες ή προβλήματα, μάθετε να αναγνωρίζετε τον κίνδυνο ώστε να τον αποφύγετε.
 
Στις 19 η Νέα Σελήνη στον Ταύρο, εστιάστε στους στόχους σας και κάντε διορθωτικές κινήσεις όπου χρειάζεται. Ότι αποφασίσετε να ξεκινήσετε τώρα θα αντέξει στο χρόνο. Σε προσωπικό επίπεδο θα σας δοθεί η δυνατότητα να αποκαταστήσετε σχέσεις που έχουν υποστεί φθορές η απομάκρυνση λόγω συμπεριφορών. Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του σταθερού σταυρού (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος). Ο Ερμής στον Ταύρο σε εξάγωνο στον Κρόνο στους Ιχθείς, σας γεμίζει αναποφασιστικότητα και μειώνει τις αντιστάσεις σας απέναντι σε κινδύνους και ακραίες αποφάσεις.
 
Στις 20 ο Άρης στο Λέοντα σε αντίθεση με τον Πλούτωνα σε ανάδρομη πορεία στον Υδροχόο, μην εκμυστηρευτείτε μυστικά σας σε άτομα που μόλις γνωρίσατε ή δεν είναι εμπιστοσύνης σας, γιατί θα εκτεθείτε.
 
Στις 21 ο Άρης περνάει στον Λέοντα, αυξάνοντας το θάρρος και την αποφασιστικότητα. Μειώνονται οι περιορισμοί που δεχόσασταν, ώστε να προχωρήσετε τα σχέδιά σας και να κατακτήσετε τους στόχους σας, ενώ σε συναισθηματικό επίπεδο θα έχετε την άνεση να εκφραστείτε με τον καλύτερο τρόπο. Ευνοούνται περισσότερο τα ζώδια της φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες), αλλά και του αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι). Ο Ήλιος στους Διδύμους σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα σε ανάδρομη πορεία στον Υδροχόο, κάνει τη μέρα καλή για συνεργασίες ή για να αυξήσετε τα εισοδήματά σας με προϋπόθεση να έχετε μελετήσει τις λεπτομέρειες.
 
Στις 22 ο Ήλιος στους Διδύμους σε εξάγωνο με τον Άρη στο Λέοντα, θα έχετε ευκαιρίες για νέα ξεκινήματα, αλλά και αλλαγές. Προχωρήστε δυναμικά και δείξτε σε συνεργάτες και άτομα κύρους τις δυνατότητές σας.
 
Στις 23 ο Άρης στο Λέοντα σε τετράγωνο με το Δία στον Ταύρο, προκαλεί λάθη, διαφωνίες και εκνευρισμό. Μην καταπιαστείτε με τίποτα έξω από τα σχέδιά σας.
 
Στις 26 η Αφροδίτη στον Καρκίνο σε εξάγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο, ασχοληθείτε με ότι έχει σχέση με τον επαγγελματικό σας τομέα και εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν.
 
Στις 28 ο Ήλιος στους Διδύμους σε τετράγωνο με τον Κρόνο στους Ιχθείς, προκαλεί προστριβές και εντάσεις που δύσκολα θα κοπάσουν αν δε μάθετε να οπισθοχωρείτε και να αφήνετε και μια κουβέντα να πέσει κάτω.