Social Icons

Παρασκευή 21 Απριλίου 2023

Παρασκευή 21 Απριλίου 2023

ΚΡΙΟΣ:
Πάρετε ουσιαστικές αποφάσεις γύρω από τα επαγγελματικά σας και εργαστείτε για την υλοποίησή τους. Αφήστε τα άτομα που ενδιαφέρονται για εσάς να σας πλησιάσουν και να σας μιλήσουν.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Ήρθε η στιγμή να πραγματοποιήσετε μέρος των ονείρων σας, καθώς ο επαγγελματικός σας τομέας θα λειτουργεί περίφημα, ενώ παράλληλα θα τονώνεστε από την οικογενειακή σας ζωή.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Η τύχη δε θα σας γυρίσει την πλάτη, γι’ αυτό μην τις συγκρίνετε με τις παλιές και μην κάνετε το σφάλμα να περιμένετε τις πιο εντυπωσιακές.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Για να μην πέσετε στη παγίδα της μόδας διαλέξτε μόνο αυτά που ανταποκρίνονται στο δικό σας γούστο και στην αίσθησή σας περί καλαισθησίας.
 
ΛΕΩΝ: Δείτε για καλό τις αντιξοότητες που θα υπάρξουν και χρησιμοποιήστε το χρόνο σας για να σκεφτείτε καλύτερα με ποιον τρόπο θα φτάσετε στους στόχους που πραγματικά επιθυμείτε.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αποφασίστε να αξιοποιήστε τις ευκαιρίες που έχετε για προσωπική εξέλιξη και αφήστε τις φιλοδοξίες σας να αρχίσουν να παίρνουν μορφή από τις δικές σας αποτελεσματικές προσπάθειες.
 
ΖΥΓΟΣ: Από εκεί που δε θα το περιμένετε θα δημιουργηθούν καινούριες πηγές εσόδων και θα νιώσετε πιο ασφαλείς και σαφώς πιο ανακουφισμένοι.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μπορεί η καθημερινότητα πολλές φορές να σας φαίνεται και να είναι κουραστική, αλλά σαν αντιστάθμισμα σας επιφυλάσσει πολλές ευχάριστες και ανέλπιστες εκπλήξεις.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Εμφανιστείτε περισσότερο συναισθηματικοί και εκφράστε το τι νιώθετε, με έναν δικό σας τρόπο, που όμως πρέπει να φροντίσετε να μην περάσει απαρατήρητος.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θέστε σε προσωρινό έλεγχο τη φαντασία σας και να έχετε πάντα στο νου σας, πως το κάθε πρόβλημα είναι και μια ευκαιρία πιο κοντά στην αλήθεια.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εάν τα πράγματα δεν πάνε όπως τα θέλετε δεν είναι απαραίτητο να εκραγείτε, να αγανακτήσετε ή να κλειστείτε προβληματισμένοι στον εαυτό σας.
 
ΙΧΘΥΣ: Αρκετοί από τους φίλους σας θα σας βοηθήσουν να βρείτε πραγματικές και δραστικές λύσεις για τα προσωπικά σας προβλήματα.